ΑΡΘΡΑ

Η σκάλα του αυτοβαπτιζόμενου | του Γιώργου Βαρνακιώτη

Αχρηστος, είναι όταν κάποιος όταν δεν εξυπηρετεί κανένα σκοπό, δεν ικανοποιεί καμία ανάγκη… είναι όταν κάποιος δεν είναι χρήσιμος κάπου.

Καμία σχέση με τον τίτλο αλλά στην συνέχεια μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι παντού υπάρχει αυτή η λέξη χωρίς καν να την γράψω ή να την περιγράψω.

neratzoulis neo

Πολλά βλέπω, λίγα λέω αλλά καμιά φορά έχεις την ανάγκη να τα πεις, να ξεθυμάνεις. Ένα άρθρο πάντα είναι ένας τρόπος ψυχοθεραπείας που σου αδειάζει το μυαλό απ’ όσα σε πιέζουν από την καθημερινότητα και διάφορους τύπους που ψάχνουν μία επαγγελματική αρπαχτή και δυψάνε από λίγη δημόσια προβολή για να αναδείξουν το πόσο άχρηστοι είναι.

Γιατί να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι που θέλουν να το παίξουν ότι είναι κάποιοι, χωρίς να θέλουν να αποδεχτούν ότι στην ζωή τους κάτι δεν πήγε καλά, κάτι έχουν κάνει λάθος, κάτι έχουν να κρύψουν από ηλίθιους που τους δίνουν μία σκάλα ελπίδας που με μία κλοτσιά θα πέσει σαν τραπουλόχαρτα.

bakaliko lagos

Γιατί να υπάρχουν κάποιοι τύποι που είναι άδειοι και δεν έχουν έστω την αξιοπρέπεια να σεβαστούν ανθρώπους και καταστάσεις διότι το μυαλό τους είναι τόσο λειψό στο να αντιληφθούν μία πραγματικότητα.

Οι αυτοβαπτιζόμενοι που δίνουν την σκυτάλη σε άλλους δήθεν αστείους τύπους αυτοβαπτιζόμενους που είναι άδειοι και αυτοί από γνώσεις και επαγγελματισμό που νομίζουν ότι μία κάμερα από κινητό, μία τουαλέτα και μία ρεσεψιόν τους δίνει το χρίσμα για να μπορούν να κάνουν τις «κατίνες» του «τύπου» και να γλύφουν τις πατούσες των ισχυρών για να ανεβαίνουν ξανά την σκάλα που δίχως θεμέλια σύντομα θα πέσει.

Τέλος κάτι για την μόρφωση και για την απελευθέρωση του μυαλού από ένα παλιό βιβλίο που μαθαίνει ζωή…

Μόλις οι πέτρες μπορούν να κολυμπούν, τα φύλλα θα βουλιάξουν.

Η απάντηση είναι η άποψη.

Συνεχίζεται…
Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!

Σχετικά άρθρα

Back to top button