ΑΡΘΡΑ

Σίσι: Πνιγμένοι στα σκουπίδια, τελείως ξεχασμένοι, δεν είμαστε απόβλητα (της Αλεξάνδρας Σουλαδάκη)

Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό και θα το γράψω. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου είναι και το Σίσι, που τα έσοδά του καρπώνεται ο Δήμος και έχει πολλά, χωρίς να τα βλέπει με έργα το Σίσι, τουριστική περιοχή με πεντάστερα και πνιγήκαμε στα σκουπίδια, δεν έγινε καμιά σοβαρή συζήτηση ΠΟΤΕ και από κανένα διαχρονικά.

souladaki 2 2Για τις παραλίες κολύμβησης του Σισίου, οι αποφάσεις έχουν αφεθεί στα συμφέροντα των ξενοδόχων, που αυτοί βέβαια λειτουργούν για το ατομικό τους συμφέρον και όχι φυσικά του συνόλου της περιοχής.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Κάπως έτσι καταργήθηκε η καντίνα στο λιμάνι που είναι χαρακτηρισμένο ως κολυμβητική δεξαμενή, γιατί έχαναν πελατεία τα κοντινά ξενοδοχεία, κατάργησαν τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού Αυγούστου που γίνονταν στο λιμάνι υπέροχα δίπλα στον λιμενοβραχίονα γιατί ενοχλούσαν τους ξενοδόχους.

Οι άθλιες κιτς μουσικές τους για τους πελάτες τους δεν ρώτησαν αν ενοχλούν τους κατοίκους φυσικά, έτσι οι εκδηλώσεις γίνονται στο χώρο του ΠΑΡΚΙΝ ως αθλιότητα!!!!!!!!

Λυπάμαι πολύ για την κατάντια σ’αυτό το υπέροχο μέρος. Λυπάμαι για την εκπροσώπηση που δεν έχει, αλλά λυπάμαι και για τον Δήμο που τους έχει αφήσει στο έλεός τους!!

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Θα μπορούσα να γράφω ώρες… αλλά αυτά προς το παρόν με αφορμή και τον Μπούφο που περιλαμβάνεται στην ίδια απόφαση για την παραλία του Δήμου Αγίου Νικολάου, λες κι εμείς είμαστε τα απόβλητα!!!!

Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button