Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σίσι: Πνιγμένοι στα σκουπίδια, τελείως ξεχασμένοι, δεν είμαστε απόβλητα (της Αλεξάνδρας Σουλαδάκη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό και θα το γράψω. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου είναι και το Σίσι, που τα έσοδά του καρπώνεται ο Δήμος και έχει πολλά, χωρίς να τα βλέπει με έργα το Σίσι, τουριστική περιοχή με πεντάστερα και πνιγήκαμε στα σκουπίδια, δεν έγινε καμιά σοβαρή συζήτηση ΠΟΤΕ και από κανένα διαχρονικά.

Για τις παραλίες κολύμβησης του Σισίου, οι αποφάσεις έχουν αφεθεί στα συμφέροντα των ξενοδόχων, που αυτοί βέβαια λειτουργούν για το ατομικό τους συμφέρον και όχι φυσικά του συνόλου της περιοχής.

Mechanical Solutions

Κάπως έτσι καταργήθηκε η καντίνα στο λιμάνι που είναι χαρακτηρισμένο ως κολυμβητική δεξαμενή, γιατί έχαναν πελατεία τα κοντινά ξενοδοχεία, κατάργησαν τις εκδηλώσεις του πολιτιστικού Αυγούστου που γίνονταν στο λιμάνι υπέροχα δίπλα στον λιμενοβραχίονα γιατί ενοχλούσαν τους ξενοδόχους.

Οι άθλιες κιτς μουσικές τους για τους πελάτες τους δεν ρώτησαν αν ενοχλούν τους κατοίκους φυσικά, έτσι οι εκδηλώσεις γίνονται στο χώρο του ΠΑΡΚΙΝ ως αθλιότητα!!!!!!!!

Λυπάμαι πολύ για την κατάντια σ’αυτό το υπέροχο μέρος. Λυπάμαι για την εκπροσώπηση που δεν έχει, αλλά λυπάμαι και για τον Δήμο που τους έχει αφήσει στο έλεός τους!!

Θα μπορούσα να γράφω ώρες… αλλά αυτά προς το παρόν με αφορμή και τον Μπούφο που περιλαμβάνεται στην ίδια απόφαση για την παραλία του Δήμου Αγίου Νικολάου, λες κι εμείς είμαστε τα απόβλητα!!!!

Αλεξάνδρα Σουλαδάκη


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button