Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Οι «άγνωστοι μικροί ήρωες» στο Βραχάσι και στο Σίσι (της Αλεξάνδρας Σουλαδάκη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Μπράβο στον Δήμο, βλέπω φροντίζει για τα παιδιά, να διευκρινίσω βέβαια, για τα παιδιά που έχουν ομαλή σχολική σχέση, γιατί για τα παιδιά του Σισίου ας πούμε, δεν υπάρχει τέτοιου είδους σχέση, επομένως τι αθλήματα και στίβους να σκεφτούν, όταν καταρρέουν οι τοίχοι του υποτιθέμενου σχολείου, όταν κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες δεκαετιών, όταν δεν υπάρχουν πλέον αίθουσες για όλα τα παιδιά και είναι το ένα επάνω στο άλλο, όταν δεν υπάρχει σηματοδότηση, ότι εκεί υπάρχει σχολείο και τα παιδιά κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, για να μην πω που είναι σχολείο και λαϊκή και πάρκινγκ μαζί, τρία σε ένα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά ξέχασα, έχουμε απέναντι ηρώον πεσόντων για τους αγνώστους ήρωες…. λες και το Βραχάσι δεν είχε δικούς του ήρωες να τιμήσει, τιμά τον άγνωστο ήρωα.

Mechanical Solutions

Μήπως όμως έγινε, να αυτό είναι, για να μην τσακωθούν οι ήρωες μεταξύ τους για την σειρά των ονομάτων, κάτι σαν τις μαρκίζες στα μπουζούκια ας πούμε, όλα τα προβλέπουν όμως, μπράβοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι; η Αθήνα θα έχει άγνωστο στρατιώτη; έχει και το Σίσι άγνωστο ήρωα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ααααα να ρωτήσω κάτι…., πόσα δημοτικά διαμερίσματα έχει ο Δήμος Αγίου Νικολάου;

Μήπως το Βραχάσι-Σίσι-Μίλατος είναι η τρίτη συνιστώσα του Δήμου και το ξέχασαν; έτσι από περιέργεια….


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button