ΑΡΘΡΑ

Οι «άγνωστοι μικροί ήρωες» στο Βραχάσι και στο Σίσι (της Αλεξάνδρας Σουλαδάκη)

Μπράβο στον Δήμο, βλέπω φροντίζει για τα παιδιά, να διευκρινίσω βέβαια, για τα παιδιά που έχουν ομαλή σχολική σχέση, γιατί για τα παιδιά του Σισίου ας πούμε, δεν υπάρχει τέτοιου είδους σχέση, επομένως τι αθλήματα και στίβους να σκεφτούν, όταν καταρρέουν οι τοίχοι του υποτιθέμενου σχολείου, όταν κάνουν μάθημα σε προκάτ αίθουσες δεκαετιών, όταν δεν υπάρχουν πλέον αίθουσες για όλα τα παιδιά και είναι το ένα επάνω στο άλλο, όταν δεν υπάρχει σηματοδότηση, ότι εκεί υπάρχει σχολείο και τα παιδιά κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή από τα διερχόμενα αυτοκίνητα, για να μην πω που είναι σχολείο και λαϊκή και πάρκινγκ μαζί, τρία σε ένα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλά ξέχασα, έχουμε απέναντι ηρώον πεσόντων για τους αγνώστους ήρωες…. λες και το Βραχάσι δεν είχε δικούς του ήρωες να τιμήσει, τιμά τον άγνωστο ήρωα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Μήπως όμως έγινε, να αυτό είναι, για να μην τσακωθούν οι ήρωες μεταξύ τους για την σειρά των ονομάτων, κάτι σαν τις μαρκίζες στα μπουζούκια ας πούμε, όλα τα προβλέπουν όμως, μπράβοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι; η Αθήνα θα έχει άγνωστο στρατιώτη; έχει και το Σίσι άγνωστο ήρωα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ααααα να ρωτήσω κάτι…., πόσα δημοτικά διαμερίσματα έχει ο Δήμος Αγίου Νικολάου;

Μήπως το Βραχάσι-Σίσι-Μίλατος είναι η τρίτη συνιστώσα του Δήμου και το ξέχασαν; έτσι από περιέργεια….

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button