Απόψεις

Ο καλός ο καπετάνιος…

“Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται” λέει ο λαός μας. Είναι επίσης γνωστό ότι τα ποντίκια είναι τα πρώτα που εγκαταλείπουν το πλοίο όταν αυτό βουλιάζει, ενώ ο καπετάνιος είναι ο τελευταίος.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο ΑΟΒ βρίσκεται σήμερα σε πολύ δεινή θέση κι αυτό οφείλεται κυρίως στις επιλογές συγκεκριμένων προσώπων και στην ανάμειξη πολιτικής και αθλητισμού. Οφείλεται επίσης στην έλλειψη του γηπέδου, που ούτε ο πρώην κοινοτάρχης, ούτε ο τωρινός δήμαρχος αξιώθηκαν να δώσουν στην ομάδα.

Η πολιτκή σχέση του παραιτηθαίντος προέδρου του ΑΟΒ κ. Γ. Φθενάκη με τον δήμαρχο και η ιδιότητά του ως προέδρου του τοπικού διαμερίσματος Βραχασίου, όχι μόνο δεν βοήθησαν πάνω σ’ αυτό το θέμα, αλλά ακύρωσαν και τις προσπάθειες που έγιναν από το τοπικό συμβούλιο Βραχασίου υπό την προεδρία του Μιχ. Πετσαλάκη. Θα συμφωνήσω με τον αρχηγό της ομάδας Νέστορα Μαρτίνοβιτς, ότι εννιά χρόνια χωρίς γήπεδο είναι πολλά. Δεν είναι δυνατόν ο σημερινός δήμαρχος να εξαγγέλει βελτιώσεις σε άλλα υπάρχοντα γήπεδα του δήμου και ο ΑΟΒ να μην έχει γήπεδο εδώ και εννέα χρόνια. Για το λόγο αυτό οφείλει το γήπεδο να είναι το πρώτο έργο που θα γίνει στην περιοχή Βραχασίου από την επόμενη δημοτική αρχή.


Σήμερα ο ΑΟΒ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Μόνο μαθηματικά δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο υποβιβασμός της ομάδας, κάτι που απεύχομαι. Αν η ομάδα υποβιβαστεί, αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στην ιστορία της.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Υπάρχουν βεβαίως και άνθρωποι, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατηθεί η ομάδα στην Α’ κατηγορία. Μεταξύ αυτών δε θα μπορούσα να μην σχολιάσω την προσπάθεια του Ίωνα Περάκη, που κλήθηκε ξανά να αναλάβει ως προπονητής της ομάδας, σε μια τελευταία προσπάθεια διάσωσης. Την ώρα που άλλοι εγκαταλείπουν το καράβι, ο Ίωνας μπαίνει στο καράβι για να το σώσει.

Του αξίζουν συγχαρητήρια και του εύχομαι να τα καταφέρει. Όποια και αν είναι τελικά η πορεία της ομάδας στο φετεινό πρωτάθλημα, θα πρέπει την επόμενη μέρα να προχωρήσουμε ενωμένοι, όλοι όσοι αγαπήσαμε και αγαπάμε τον ΑΟΒ, σε μια πορεία περισυλλογής. Πρέπει να δούμε όλοι μαζί, χωρίς διαχωρισμούς, τι μπορούμε να κάνουμε για να ξαναδώσουμε στην ομάδα μας τη χαμένη της αίγλη. Εύχομαι η κατάσταση που σήμερα βιώνει ο ΑΟΒ, να μην επαναληφθεί ποτέ πια στο μέλλον, και αυτό που σήμερα συμβαίνει να αποτελέσει απλά μια κακιά ανάμνηση.

Χρήστος Μαμαλούκος

τοπικός σύμβουλος Βραχασίου


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button