Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΡΘΡΑΜισό λεπτό ρε παιδιά!!! - Μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα!!! |...

Μισό λεπτό ρε παιδιά!!! – Μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα!!! | της Δέσποινας Κουτάντου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Let’s take a break που λένε και οι Άγγλοι. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ το χάλι μου ρε παιδιά… την ανεργία, τις απλήρωτες υποχρεώσεις μου, τα παιδιά μου που πάνε σχολειό αλλά …δεν πάνε, το κράτος που με έχει βάλει στην ανεργία αλλά μου ζητά να πληρώσω φως, νερό, τηλέφωνο, τέλη κυκλοφορίας , εφορία, δάνεια και να  μείνει  και περίσσευμα  για να φάω… και να χοντρύνω που λέει και ο Άδωνις.

Όλα αυτά με φόντο τον κορωνοϊό και ένα φόβο πάνω από το κεφάλι μου, κλεισμένη μέσα στο σπίτι να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες που είναι κρίσιμες …και άλλες δύο και άλλες δύο…. Και να μου λένε και για αισιοδοξίες… έρχεται  έρχεται η κανονικότητα … έρχεται λέμε…. με τι έρχεται δεν μας λένε.. με τα πόδια, με γαϊδουράκι με πατίνι? Γιατί εκεί φίλοι μου είναι το ζήτημα … έρχεται αλλά πως? Και τι έρχεται αλήθεια?  Η θεία απ’το Σικάγο πάντως δεν θα έρθει …αυτή last year….φέτος δεν θα μπορέσει , πάει με το Θωμά που δεν είναι σπίτι, πάει Χαβάη χωρίς εμένα! Τι γελάτε ρε? Ναι στη Χαβάη γιατί εκεί λέει,  οι εξωτικοί δεν είναι μόνο τραγουδάκια χοροί και ηλιοβασιλέματα… έχουνε λέει και σχέδιο …άκου να δεις να βλέπεις δηλαδή!

mechanical adv 2021

Οι Χαβανέζοι έχουν σχέδιο και το εφαρμόζουνε κιόλας (θα σας εξηγήσω άλλη στιγμή) … χα! Τα ύστερα του κόσμου!!

apostolakis adv 2

Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, πλακώσαν κι οι συμπέθεροι …. Βγήκαν οι Κούγιες στον αφρό να κάνουνε σεργιάνι.  Είχαμε ανάγκη βλέπεις από  τσιρίδες stereo… κυρ μοντελοτέτοιε μου  συγχρονιστείτε με τον Αδωνι και τραγουδήστε μας την Κάρμεν ! Έχουμε και ένα δάπεδο!

Δεν μπορώ να τα διαπραγματευτώ όλα μαζί ρε παιδιά. Είναι παλιό το μοντέλο κολλάει ο επεξεργαστής…. και με πετάει έξω.

Να βρούμε ένα ρυθμό ρε παιδιά να προλαβαίνω τουλάχιστον  να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου.

Και αυτή η στέκα να μου σφίγγει  το κεφάλι…. και δίπλα τα μάτια τα γουρλωτά … ο άλλος να τσιρίζει …. και έχω τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον  κομοδινοσκέπαστο (βοήθεια μας) να αμολάει τους νιντζα να με κυνηγάνε…  που πας? γιατί πας? με ποιον πας … θα σε κόψουμε πρόστιμο …και φέτες να με κόψετε , την ώρα σας θα χάσετε… το μόνο που θα βρείτε είναι τα κοκαλάκια μου  να κάνετε κανά ξινόχοντρο… τρώτε αλήθεια  στα δικά σας δάπεδα ξινόχοντρο? Μη μου πεις … θα με πληγώσεις.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble