Απόψεις

Μισό λεπτό ρε παιδιά!!! – Μισό λεπτό να πάρω μια ανάσα!!! | της Δέσποινας Κουτάντου

Let’s take a break που λένε και οι Άγγλοι. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ το χάλι μου ρε παιδιά… την ανεργία, τις απλήρωτες υποχρεώσεις μου, τα παιδιά μου που πάνε σχολειό αλλά …δεν πάνε, το κράτος που με έχει βάλει στην ανεργία αλλά μου ζητά να πληρώσω φως, νερό, τηλέφωνο, τέλη κυκλοφορίας , εφορία, δάνεια και να  μείνει  και περίσσευμα  για να φάω… και να χοντρύνω που λέει και ο Άδωνις.

Όλα αυτά με φόντο τον κορωνοϊό και ένα φόβο πάνω από το κεφάλι μου, κλεισμένη μέσα στο σπίτι να περιμένω άλλες δύο εβδομάδες που είναι κρίσιμες …και άλλες δύο και άλλες δύο…. Και να μου λένε και για αισιοδοξίες… έρχεται  έρχεται η κανονικότητα … έρχεται λέμε…. με τι έρχεται δεν μας λένε.. με τα πόδια, με γαϊδουράκι με πατίνι? Γιατί εκεί φίλοι μου είναι το ζήτημα … έρχεται αλλά πως? Και τι έρχεται αλήθεια?  Η θεία απ’το Σικάγο πάντως δεν θα έρθει …αυτή last year….φέτος δεν θα μπορέσει , πάει με το Θωμά που δεν είναι σπίτι, πάει Χαβάη χωρίς εμένα! Τι γελάτε ρε? Ναι στη Χαβάη γιατί εκεί λέει,  οι εξωτικοί δεν είναι μόνο τραγουδάκια χοροί και ηλιοβασιλέματα… έχουνε λέει και σχέδιο …άκου να δεις να βλέπεις δηλαδή!

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Οι Χαβανέζοι έχουν σχέδιο και το εφαρμόζουνε κιόλας (θα σας εξηγήσω άλλη στιγμή) … χα! Τα ύστερα του κόσμου!!

Και δεν φτάνουν όλα τα παραπάνω, πλακώσαν κι οι συμπέθεροι …. Βγήκαν οι Κούγιες στον αφρό να κάνουνε σεργιάνι.  Είχαμε ανάγκη βλέπεις από  τσιρίδες stereo… κυρ μοντελοτέτοιε μου  συγχρονιστείτε με τον Αδωνι και τραγουδήστε μας την Κάρμεν ! Έχουμε και ένα δάπεδο!


Δεν μπορώ να τα διαπραγματευτώ όλα μαζί ρε παιδιά. Είναι παλιό το μοντέλο κολλάει ο επεξεργαστής…. και με πετάει έξω.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Να βρούμε ένα ρυθμό ρε παιδιά να προλαβαίνω τουλάχιστον  να ανοιγοκλείνω τα μάτια μου.

Και αυτή η στέκα να μου σφίγγει  το κεφάλι…. και δίπλα τα μάτια τα γουρλωτά … ο άλλος να τσιρίζει …. και έχω τον άντρα τον πολλά βαρύ, τον  κομοδινοσκέπαστο (βοήθεια μας) να αμολάει τους νιντζα να με κυνηγάνε…  που πας? γιατί πας? με ποιον πας … θα σε κόψουμε πρόστιμο …και φέτες να με κόψετε , την ώρα σας θα χάσετε… το μόνο που θα βρείτε είναι τα κοκαλάκια μου  να κάνετε κανά ξινόχοντρο… τρώτε αλήθεια  στα δικά σας δάπεδα ξινόχοντρο? Μη μου πεις … θα με πληγώσεις.


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button