ΑΡΘΡΑ

Μια θετική εξέλιξη

Η άμεση ενέργεια του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, για το γνωστό θέμα της νησίδας της Αγίας Βαρβάρας στο Σίσι, που από κτηματομεσιτικό γραφείο της περιοχής επιχειρείται να εμφανιστεί ως «Lampros Island», είναι μια πολύ θετική πράξη.

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, παρά το ότι οι εκπρόσωποι του τοπικού συμβουλίου δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που θα έπρεπε για το θέμα, πήρε άμεσα πρωτοβουλία όταν πολίτες της περιοχής έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον, κινητοποιήθηκαν και δημοσιοποίησαν το θέμα.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Προσωπικά θέλω, αφού δημόσια του ζήτησα να παρέμβει, δημόσια και να τον ευχαριστήσω.

Με την ευκαιρία όμως αυτή, ζήτω και πάλι από τον Δήμαρχό μας να παρέμβει, για ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που άπτεται της δημόσιας υγείας.

Τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού των Μαλίων χύνονται στην θάλασσα, δυτικά από το νησάκι της Αγίας Βαρβάρας και οι άνεμοι τα φέρνουν στην παραλία του ξενοδοχείου Meli Palace στο Σίσι.

karnagioadv 2021 neratzoulis neo bakaliko lagos

Επειδή όπως προανέφερα αφορά την δημοσία υγεία, πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι αρχές, να ενημερωθεί επίσης το ξενοδοχείο Meli Palace, διότι αυτό που συμβαίνει αφορά και τους πελάτες του.

Πρέπει να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές και ο Δήμος Χερσονήσου είναι αναγκαίο να δώσει εξηγήσεις.

Περιμένουμε με αγωνία τις ενέργειες του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού.

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά
Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button