ΑΡΘΡΑ

Μια θετική εξέλιξηΗ άμεση ενέργεια του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, για το γνωστό θέμα της νησίδας της Αγίας Βαρβάρας στο Σίσι, που από κτηματομεσιτικό γραφείο της περιοχής επιχειρείται να εμφανιστεί ως «Lampros Island», είναι μια πολύ θετική πράξη.

Μια θετική εξέλιξη 2

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, παρά το ότι οι εκπρόσωποι του τοπικού συμβουλίου δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που θα έπρεπε για το θέμα, πήρε άμεσα πρωτοβουλία όταν πολίτες της περιοχής έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον, κινητοποιήθηκαν και δημοσιοποίησαν το θέμα.

Προσωπικά θέλω, αφού δημόσια του ζήτησα να παρέμβει, δημόσια και να τον ευχαριστήσω.

Μια θετική εξέλιξη 3

Με την ευκαιρία όμως αυτή, ζήτω και πάλι από τον Δήμαρχό μας να παρέμβει, για ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που άπτεται της δημόσιας υγείας.

Τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού των Μαλίων χύνονται στην θάλασσα, δυτικά από το νησάκι της Αγίας Βαρβάρας και οι άνεμοι τα φέρνουν στην παραλία του ξενοδοχείου Meli Palace στο Σίσι.

Επειδή όπως προανέφερα αφορά την δημοσία υγεία, πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι αρχές, να ενημερωθεί επίσης το ξενοδοχείο Meli Palace, διότι αυτό που συμβαίνει αφορά και τους πελάτες του.

Πρέπει να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές και ο Δήμος Χερσονήσου είναι αναγκαίο να δώσει εξηγήσεις.

Περιμένουμε με αγωνία τις ενέργειες του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού.

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά
Αλεξάνδρα ΣουλαδάκηCNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close