ΑΡΘΡΑ

Μια θετική εξέλιξη

Η άμεση ενέργεια του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού, για το γνωστό θέμα της νησίδας της Αγίας Βαρβάρας στο Σίσι, που από κτηματομεσιτικό γραφείο της περιοχής επιχειρείται να εμφανιστεί ως «Lampros Island», είναι μια πολύ θετική πράξη.

Ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, παρά το ότι οι εκπρόσωποι του τοπικού συμβουλίου δεν έδειξαν το ενδιαφέρον που θα έπρεπε για το θέμα, πήρε άμεσα πρωτοβουλία όταν πολίτες της περιοχής έδειξαν το απαραίτητο ενδιαφέρον, κινητοποιήθηκαν και δημοσιοποίησαν το θέμα.

caffeine adv2020b

Προσωπικά θέλω, αφού δημόσια του ζήτησα να παρέμβει, δημόσια και να τον ευχαριστήσω.

Με την ευκαιρία όμως αυτή, ζήτω και πάλι από τον Δήμαρχό μας να παρέμβει, για ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα που άπτεται της δημόσιας υγείας.

neratzoulis neo

Τα λύματα του βιολογικού καθαρισμού των Μαλίων χύνονται στην θάλασσα, δυτικά από το νησάκι της Αγίας Βαρβάρας και οι άνεμοι τα φέρνουν στην παραλία του ξενοδοχείου Meli Palace στο Σίσι.

Επειδή όπως προανέφερα αφορά την δημοσία υγεία, πρέπει άμεσα να παρέμβουν οι αρχές, να ενημερωθεί επίσης το ξενοδοχείο Meli Palace, διότι αυτό που συμβαίνει αφορά και τους πελάτες του.

Πρέπει να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες αρχές και ο Δήμος Χερσονήσου είναι αναγκαίο να δώσει εξηγήσεις.

Περιμένουμε με αγωνία τις ενέργειες του Δημάρχου Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβού.

Σας ευχαριστώ και πάλι θερμά
Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Αλεξάνδρα Σουλαδάκη

Πολιτικοποιημένη και γενικά πολύ ανήσυχη… Μ'αρέσει να γράφω, να διαβάζω, να ζωγραφίζω, να μαγειρεύω μεταξύ Αθηνών, Αρκαδίας και Κρήτης... Μόλις απέκτησα και τον τίτλο της συγγραφέως, αφού από τα μέσα του Απρίλη κυκλοφορεί το πρώτο μου βιβλίο με τίτλο «Τι μαγειρεύουν πάλι αύριο μου λέτε; θα σας πω εγώ…» Παράδεισός μου το Σίσι...
Back to top button