Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΡΘΡΑΜία απάντηση στις εξηγήσεις της δημοτικής αρχής για τις προσλήψεις στο δήμο...

Μία απάντηση στις εξηγήσεις της δημοτικής αρχής για τις προσλήψεις στο δήμο Αγίου Νικολάου

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Διαβάζοντας την από 26/02/2021 ανακοίνωση – εξηγήσεις του δήμου Αγίου Νικολάου για τη διαδικασία προσλήψεων λόγω covid-19, έχω να παρατηρήσω τα εξής: Ο δήμος όφειλε να κάνει και τη πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση 4μηνης διάρκειας, δείχνοντας έτσι και το κοινωνικό του πρόσωπο στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος μας.

Σχετικά με την ανακοίνωση των προσλήψεων με σύμβαση 8μηνης διάρκειας, θα ήθελα να σας ρωτήσω:

mechanical adv 2021

–  Κοινωνικά κριτήρια εξετάσατε;
–  Καταρτίσατε πίνακες όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση σας;

apostolakis adv 2

Σας αναφέρω λοιπόν ότι η διαδικασία έπασχε, διότι :

– Δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος στους δημότες. Ο δήμος ενημερωθήκε απ’ τη δημόσια διοίκηση στις 15/02/2021. Συγκαλέσατε την Οικονομική Επιτροπή τέσσερις ημέρες μετά, δηλαδή 19/02/2021 και όχι 23/02/2021 που αναφέρατε. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη αναφορά, αν δεν έγινε εκ παραδρομής, σκοπό είχε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Οφείλατε άμεσα, λόγω και του κατεπείγοντος, να είχατε συγκαλέσει την Οικονομική Επιτροπή, αλλά έστω και από 19/02/2021, να ανακοινώσετε και δημοσιεύσετε αυθημερόν τη διαδικασία των προσλήψεων σε όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ( όπως πράξατε με τις εξηγήσεις ), στις σελίδες του δήμου κλπ. και όχι για ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΗΜΕΡΑ όπως πράξατε.

– Η διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων έγινε εν μία νυκτί, αφού 24/02/2021 έληγε η κατάθεση των αιτήσεων και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν 25/02/2021.

– Τα κοινωνικά κριτήρια που αναφέρετε ( εντοπιότητα, εμπειρία, οικογενειακή κατάσταση ), τα αγνοήσατε, τουλάχιστον στη περίπτωση πολύτεκνης μητέρας 4 παιδιών, πτυχιούχος ΤΕΙ, με προυπηρεσία, με ανεργία 2 έτη και τέκνο πολύτεκνης οικογένειας – ίσως να υπάρχουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις.

– Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω ή να μηδενίσω τις ικανότητες των προσώπων που έχετε προσλάβει, θα ήθελα συγχρόνως να ανακοινώσετε και να δούμε τους πίνακες που καταρτίστηκαν με όλα τα ονόματα, ούτως ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Νίκος Καμινογιαννάκης
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίου Νικολάου

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble