Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΡΘΡΑΜανόλης Πεπόνης | Η αδιαφορία των ξενοδόχων αφήνει χωρίς εκπροσώπηση τον τουρισμό...

Μανόλης Πεπόνης | Η αδιαφορία των ξενοδόχων αφήνει χωρίς εκπροσώπηση τον τουρισμό στο Μεραμπέλλο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Λυπάμαι που ακούγονται απόψεις από νέους επιχειρηματίες του τουρισμού, των οποίων οι οικογένειες είναι από τους πρωτοπόρους του τουρισμού στο Μιραμπέλλο και οι οποίοι δραστηριοποιούνται και σε πανελλαδικής εμβέλειας φορείς, ότι αιτία για το ότι δεν δραστηριοποιείται ο Σύνδεσμος ξενοδόχων είναι το ότι κάποιοι ξενοδοχοϋπάλληλοι είναι απαράδεκτοι.

Θέλω να επισημάνω ότι η βαριά βιομηχανία της περιοχής μας είναι ο τουρισμός και όλοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, γιατί δεν αφορά μόνο μια μερίδα τουριστικών επιχειρηματιών η ένα μεγάλο κομμάτι εργαζομένων.

mechanical adv 2021

Αφορά όλη την κοινωνία δεδομένου ότι ο τουρισμός είναι κοινωνικό αγαθό και τα οφέλη του πρέπει να αντανακλούνται σε όλη την κοινωνία.

apostolakis adv 2

Η ύπαρξη θεσμικού οργάνου των ξενοδόχων, λανθασμένα ή εξ επίτηδες συγχέεται με την τοπική συλλογική σύμβαση των εργαζομένων, ένα κεκτημένο δεκαετιών που μόνο οφέλη προσέφερε προς όλη την Λασιθιώτικη κοινωνία.

Όμως ο σκοπός ενός θεσμικού οργάνου, ειδικά σε μια τόσο σημαντική για την περιοχή μας οικονομική δραστηριότητα, έχει πολλαπλούς σκοπούς τόσο προς τα μέλη του όσο και προς την περιοχή και το γενικότερο κοινωνικό σύνολο.

Ευελπιστώ ότι αυτή η «αδιαφορία» σημαντικών και αξιόλογων επιχειρηματιών της περιοχής μας στο χώρο των ξενοδοχείων, θα μετατραπεί σε ενδιαφέρον τόσο προς το τόπο στον οποίο δραστηριοποιούνται και που οι οικογένειες τους υπήρξαν πρωτοπόρες, όσο και προς τους ανθρώπους του τόπου αυτού, που χωρίς τον επαγγελματισμό και την αγάπη για τη δουλειά τους, πολλά δεν θα είχαν επιτευχθεί.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble