Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μανόλης Καλογεράκης: «Ανοιχτή επιστολή στον διοικητή τροχαίας Αγίου Νικολάου»

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Κυριε διοικητα , τα θερμα μου συγχαρητηρια για τον τροπο που διοικειτε , για τις εντολες που δινετε στους υφισταμενους σας – τις οποιες τα υφισταμενα σας οργανα τηρουν οχι κατα αλλα υπερ το γραμμα του νομου – και το ακρατο ενδιαφερον σας προς τον απλο καθημερινο πολιτη . 

Ωρα περιπου 10.40 και κατεβαινω απο το σπιτι μου να βαλω μοναδες στο κινητο μου στο καταστημα της Wind στην πλατεια . Δυο οργανα της τροχαιας ειναι παρκαρισμενα μπροστα στο καταστημα και γραφουν τους παρανομα σταθμευοντες .

NOVA

Σταματαω το σκουτερακι μου μπροστα στον “Γερμανο” , διπλα σε παρκαρισμενο οχημα , κολλητα στο πεζοδρομιο για να μην ενοχλω κανενα . Κατεβαινω , περναω ΜΠΡΟΣΤΑ απο τα δυο οργανα , που βλεπουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι εχω σοβαρο κινητικο προβλημα και δεν μπορω να περπαταω . Μπαινω στην Wind , και ξεμπερδευω σε τρια λεπτα περιπου . Βγαινω , και βλεπω κληση στο σκουτερακι για παρανομη σταθμευση . Απευθυνθηκα οργισμενα αλλα κοσμια στο ενα απο τα δυο οργανα που ηταν ακομα εκει . Η απαντηση ηταν να απευθυνθω στον διοικητη . Επειδη ο κυριος διοικητης ελλειπε , μιλησα με τον κυριο υποδιοικητη . Η συμβουλη του ηταν να κανω ενσταση . Η γραφειοκρατια που εχει καταστρεψει τον τοπο σε ολο της το μεγαλειο .

Κυριε διοικητα , υπηρξα αξιωματικος των Ειδικων Δυναμεων του Ελληνικου Στρατου σε χρονια που αν δεν εισασταν αγεννητος , μαλλον θα παιζατε ξυλικι σε καμια αλανα . Ενας απο τους λογους που η μητερα Ελλαδα με εκανε αξιωματικο , ηταν η ικανοτητα μου ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ . Αν λοιπον εσεις και οι υφισταμενοι σας δεν μπορειτε να το κανετε αυτο , να βγαλετε τη στολη σας και να πατε στα σπιτια σας . Ο ρολος σας ειναι να προστατευετε τον πολιτη . Οχι να γινεστε εισπρακτικη του καθε υπουργου και του καθε υπουργειου . Εσεις , αντι να γραφετε αυτους που κλεινουν τις ραμπες των ΑΜΕΑ , αντι να ψαχνετε αυτους που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ παρανομουν , το μονο που σας ενδιαφερει ειναι να μαζευετε λεφτα χωρις να σας απασχολει ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ . Η πολη εχει ενα μαυρο κυκλοφοριακο χαλι , κι εσας σας ενδιαφερει το – εστω “παρανομα” σταθμευμενο – σκουτερακι ενος 60χρονου πολιτη με κινητικα προβληματα .

Mechanical Solutions

Δεν δινω δεκαρακι τσακιστο για τα 40 ευρω που μου “κοψανε” οι υφισταμενοι σας . Ετσι κι αλλοιως δεν θα τα πληρωσω και θα πανε στην εφορια . Το ιδιο που μου κανει . Ελπιζω κι ευχομαι να κοψετε πολλα προστιμα , ωστε να δειξετε εργο , και να αναρριχηθειται γρηγορα στις βαθμιδες της υπηρεσια σας την οποια τοσο καλα και με τοση σοβαροτητα υπηρετειτε .
Και παλι τα θερμα μου συγχαρητηρια για τον τροπο που διοικειτε την υπηρεσια σας και για το πραγματικα συγκινητικο ενδιαφερον σας για τον απλο καθημερινο πολιτη .

Μανόλης Καλογεράκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button