Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Μανόλης Καλογεράκης: «Ανοιχτή επιστολή στον διοικητή τροχαίας Αγίου Νικολάου – μέρος Β’»

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Κληθηκα απο τον διοικητη της τροχαιας τον κυριο Ζερβακη στο γραφειο του . Προφανως ο κυριος διοικητης ενοχληθηκε απο τα γραφομενα μου . Πηγα και μιλησαμε για να βρεθει μια λυση στο προβλημα . 
Κυριε διοικητα , οταν εγραψα οτι οταν εγω ημουν αξιωματικος των Ειδικων Δυναμεων του Ελληνικου Στρατου εσεις πιθανοτατα εισασταν αγεννητος η ισως να παιζατε ξυλικι σε καμια αλανα , δεν ειχα καμια προθεση να σας θιξω .

Απλα ηθελα να δειξω οτι διαφερουμε ηλικιακα , και οτι γνωρισα τα καθηκοντα του αξιωματικου πολυ πριν απο σας . Εχετε δικιο οταν λετε οτι αντεδρασα οντας εν θερμω . Δυστυχως κυριε Ζερβακη συμφωνω .

NOVA

Αντεδρασα οργισμενος , και χωρις πριν να μιλησω μαζι σας . Ειπα ομως και αληθειες κυριε διοικητα . Δυστυχως η υπηρεσια σας εχει φτασει στο σημειο να θεωρειται – οχι ΜΟΝΟ απο εμενα – καθαρα εισπρακτικη . Εχετε δικιο .

Εχετε μαθει να δουλευετε υπηρεσιακα . Αυτη ειναι η δουλεια σας . Εκτελειτε και μεταβιβαζετε προς τα κατω εντολες ανωτερων , προισταμενων , πολιτικων η υπηρεσιακων . Καποτε εκανα κι εγω το ιδιο . Για σας , κατα τη γνωμη σας , θα επρεπε να κανω ενσταση , να φερω αποδειξεις , και να προωθηθουν αρμοδιως απο την υπηρεσια σας για να ακυρωθει το προστιμο , εφοσον η δικαιολογια μου ειναι ΣΟΒΑΡΗ . Μα το θεμα μου κυριε Ζερβακη , δεν ειναι να ακυρωθει το προστιμο . Ειναι το ΓΙΑΤΙ κοπηκε μια κληση σε ενα ΤΟΣΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ συμβαν .

Mechanical Solutions

Γνωριζω πολυ καλα τις περικοπες σε εμψυχο και αψυχο υλικο που εχουν γινει οχι μονο στη δικη σας υπηρεσια . Οπως γνωριζω οτι αυτος ο λαος δεν προκειται ποτε να κανει κατι οπως πρεπει αν δεν εχει την απειλη του προστιμου πανω απο το κεφαλι του .

Ας μην σπαταλω αλλο το χρονο σας . Ζητω συγνωμη γιατι αναφερθηκα προσωπικα σε σας χωρις πριν να εχει υπαρξει μεταξυ μας επικοινωνια και συζητηση . Αλλα μονο σε αυτο . Κι αυτο γιατι στη συζητηση μας με πεισατε οτι αυτο που λετε το κανετε . Δεχομαι τον λογο σας γιατι πιστευω οτι ηταν ειλικρινης . Ελπιζω κι ευχομαι να δω αλλαγες . Αυτος ο τοπος τις χρειαζεται .

Μανόλης Καλογεράκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button