Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο… ανοίγει ένα νέο ! (του Γ.Γουναλάκη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Αγαπητοί φίλοι, θεωρώ υποχρέωση μου να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω του δικού μου  blogspot, ώστε να σας ενημερώσω για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ, την εταιρεία της καρδιάς μου, της οποίας υπήρξα μέτοχος μέχρι και χθες.

Χθες λοιπόν, ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποχώρησης μου από το μετοχικό σχήμα της εταιρείας και πλέον βασικοί μέτοχοι είναι από σήμερα ο κ. Μαρίνος Ιωάννης – Πολιτικός Μηχανικός και ο κ. Χωραφάς Μιχάλης – Πολιτικός Μηχανικός.

Mechanical Solutions

Είναι δεδομένο, ότι η απόφαση της αποχώρησης μου από το – ίσως – πιο πετυχημένο σχήμα συνεργασίας σε επίπεδο Κρήτης, μετά από 21 χρόνια, ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Ήταν όμως μια απόφαση συνειδητή και μια απόφαση που πάρθηκε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, μιας που και ο ίδιος δεν πίστευα ποτέ ότι τελικά θα έμπαινα σε τροχιά υλοποίησης. Οι λόγοι πολλοί και κυρίως λόγοι που άπτονται της ιδιοσυγκρασίας του καθενός μας. Νομίζω ότι η ανάλυση των λόγων δεν είναι και δεν θα μπορούσε να είναι το ζητούμενο, μετά από τόσα χρόνια έντιμης εταιρικής σχέσης.

Δυστυχώς, όλα τα καλά έχουν πάντα ένα τέλος. Ευτυχώς από την άλλη, το τέλος είναι με χαμόγελα, πρόκειται για ένα χωρισμό χωρίς πικρίες και άσχημες εικόνες. Άλλωστε με τον Γιάννη, ξεκινήσαμε από το μηδέν και στην πραγματικότητα είχαμε πρόβλημα επιβίωσης την εποχή της γνωριμίας μας, ενώ ο Μιχάλης ήρθε μερικά χρόνια αργότερα και βοήθησε σημαντικά στην ενδυνάμωση της εταιρικής σχέσης καθώς και στα αποτελέσματα αυτής.

Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για την συνεργασία αυτή και θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, τους ανθρώπους που επί 21 χρόνια συμπορεύθηκαν μαζί μου. Θα ήθελα επίσης, να ευχαριστήσω δημόσια όλα αυτά τα παιδιά που βρέθηκαν συνεργάτες μου, όλα αυτά τα χρόνια και πιστέψτε με ήταν πάρα πολλά. Νομίζω ότι η ΕΥΡΩΠΛΑΝ και εγώ προσωπικά λειτουργήσαμε ως ένα μεγάλο σχολείο για όλους αυτούς που βρέθηκαν δίπλα μας, σε εύκολες αλλά και σε πολύ δύσκολες στιγμές. Νιώθω ευτυχής γιατί η εταιρεία αυτή μου έδωσε την δυνατότητα να διδάξω ανθρώπους, να μάθω ανθρώπους, να διδάξω συμπεριφορές αλλά παράλληλα να διδαχθώ από συμπεριφορές. Νιώθω ευτυχής, γιατί ήμουν διαρκώς μπροστά σε νέους ανθρώπους, με άλλα ίσως ιδανικά, άλλες παραστάσεις, αλλά πάντα δεκτικοί στο να μάθουν. Από τη πλευρά τους, ελπίζω να μου αναγνωρίζουν ότι ποτέ δεν ερωτήθηκα χωρίς να δώσω συγκεκριμένη απάντηση, ποτέ δεν αρνήθηκα να τους βοηθήσω.

Σίγουρα η επόμενη μέρα είναι μια δύσκολη συγκινησιακά ημέρα, όμως ξέρω ότι αυτή η ημέρα δεν είναι ημέρα αποχαιρετισμού. Μπορεί να έφυγα από το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας, μπορεί να έκανα βασική μου επιλογή την ανεξαρτικοποίηση, αυτό όμως για μένα δεν σημαίνει τίποτα. Θα παραμείνω όσο πιο κοντά μπορώ σε αυτό που πάντα αποκαλούσα οικογένεια της ΕΥΡΩΠΛΑΝ. Άλλωστε η οικογένεια αυτή, έχει μέσα της πολλή από την ενέργεια μου, σε πολλά θέματα την σφραγίδα μου και εν ολίγοις την ζωή μου όλη. Όπως όλοι γνωρίζουμε η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα, όμως ακόμα όλοι γνωρίζουμε ότι «…αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα» και εγώ νομίζω, ότι μέσα σε αυτήν την οικογένεια τους αγάπησα όλους, άσχετα με πείσματα και δυσκολίες.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις φωνές μου – ίσως σε κάποιους να λείψουν κιόλας (!!!), θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε όλους αυτούς που πιθανά αδίκησα, όμως τίποτα δεν έγινε σκόπιμα. Με αυτά και όλα τα άλλα που έρχονται, κρατάω πάντα τις καλές στιγμές με όλους μου τους συνεργάτες, σηκώνω μανίκια, ξεκινάω μια νέα προσπάθεια και ο Θεός βοηθός.

Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν πολύ καλά ότι μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις. Σχέδια υπάρχουν , όρεξη υπάρχει και ελπίζω για το καλύτερο. Μέσα από μια πολύ δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον Γιάννη και στον Μιχάλη, καλή δύναμη και καλή υπομονή σε όλους μας. Θα είμαι ο πρώτος που θα χαίρομαι για τις επιτυχίες της ΕΥΡΩΠΛΑΝ και παραμένω ως ένας απλός εξωτερικός συνεργάτης.

Σας ευχαριστώ θερμά όλους για όλα αυτά τα δημιουργικά χρόνια.

ΓΟΥΝΑΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button