Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Κάποιοι αρνούνται πεισματικά να πράξουν τα αυτονόητα (του Κωστή Κοκκίνη)

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Σε μια χρονιά που δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς, μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις ήταν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου του 7ου νηπιαγωγείου Ιεράπετρας, του οποίου τη μελέτη και το σχεδιασμό υλοποίησε η δημοτική αρχή και χρηματοδότησε η περιφέρεια Κρήτης.

Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι στον τόπο μας θα αργήσει πολύ η στιγμή που θα συμβεί κάτι ανάλογο. Παρά τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη σχολική στέγη σε όλο το δήμο μας, κάποιοι αρνούνται πεισματικά να πράξουν τα αυτονόητα.

NOVA

Ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αγίου Νικολάου από το 2018 για προκήρυξη εκπόνησης μελέτης κατασκευής νέου σχολικού συγκροτήματος στην Μεσοράχη, στο οποίο θα στεγαστούν το 3ο Γυμνάσιο και το 2ο Γενικό Λύκειο Αγίου Νικολάου ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ενώ στον προϋπολογισμό του δήμου για το 2019 προβλεπόταν ανάλογο κονδύλι. Αντί για αυτό ξεκινά και πάλι η συζήτηση για να βρεθούν νέα οικόπεδα. Και η προσπάθεια εξεύρεσης οικοπέδων είναι αυτονόητο ότι πρέπει να συνεχιστεί μιας και οι ανάγκες στο τόπο μας δεν σταματάνε στα παραπάνω σχολικά κτίρια.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να καθυστερήσει και άλλο η ανέγερση νέων σχολικών κτιρίων.
Για τη μελέτη στρατηγικού σχεδιασμού στο χώρο της εκπαίδευσης που επίσης σχεδόν ομόφωνα είχε αποφασιστεί, καλύτερα ας μη γίνεται αναφορά. Είναι κάτι περισσότερο από προφανές ότι αποτελεί πολυτέλεια στην λογική κάποιων.

Mechanical Solutions

Άραγε γιατί;
Δεν μπορούμε, δεν θέλουμε;

Ας σταθούμε με ειλικρίνεια μπροστά στον καθρέφτη να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Πάντα υπάρχει η δυνατότητα για διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να το θέλουμε.

Αυτό είναι και το κρίσιμο ερώτημα.

Θέλουμε;


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button