ΑΡΘΡΑ

Ιστοσελίδα, απαραίτητη πλέον για τις επιχειρήσεις (του Γιώργου Βαρνακιώτη)

Με αυτό το άρθρο μου θα μιλήσω για τον δικό μου τομέα, ένας ιδιαίτερος τομέας όπου πλέον είναι απαραίτητος για όλες τις επιχειρήσεις που θέλουν να βγουν από τα σύνορα του τοπικού επιπέδου και να προβληθούν με τον σωστό τρόπο σε περισσότερες περιοχές.

Σχετικά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ανέβει σύντομα στο CNA.GR το ανάλογο άρθρο το οποίο θέλει μεγαλύτερη προσοχή γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αντίθετα με αυτό που φανταζόμαστε.

caffeine adv2020b

Οι σημερινοί καταναλωτές απαιτούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που επιθυμούν να αγοράσουν, αλλά και να τα βρίσκουν άμεσα διαθέσιμα.

Οι πελάτες συχνά ερευνούν και τα προϊόντα online, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα είναι αυτά που προτιμώνται διότι έχουν απόθεμα σε προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.

neratzoulis neo

Συνεπώς, μια ιστοσελίδα είναι απαραίτητη σε μια επιχείρηση καθώς μπορεί να προσφέρει την ευκολία της πρόσβασης στην πληροφόρηση του πελάτη πριν την αγορά, εξακολουθώντας παράλληλα να καλύπτει την απαίτηση για την άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος .

24ωρη πρόσβαση

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρεται μέσω της κατασκευής σελίδας είναι ότι παρέχει στους πελάτες σας 24ωρη πρόσβαση σε πληροφορίες για την επιχείρησή σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η επιχείρησή σας μπορεί να έχει ωράριο λειτουργίας, αλλά η ιστοσελίδα σας εξακολουθεί να ενημερώνει τους πελάτες σας όλο το 24ωρο. Μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης που διεξάγονται από τους χρήστες του διαδικτύου κατά τη διάρκεια της νύχτας ή αργά τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν το κατάστημά σας είναι κλειστό.

Διείσδυση στην αγορά και επέκταση

Η ιστοσελίδα επιτρέπει επίσης στην επιχείρησή σας να πωλεί συχνότερα στους υπάρχοντες πελάτες αλλά και ν’ αποκτήσει νέους.

Αν  διαθέτετε προς πώληση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μέσω της ιστοσελίδας σας, δίνετε στους πελάτες σας την ευκαιρία να αγοράσουν όταν αυτοί οι ίδιοι το επιθυμούν και με τους δικούς τους όρους.

Μπορείτε να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση του πελατολογίου σας, προσφέροντας εξατομικευμένους λογαριασμούς που περιλαμβάνουν τα προφίλ των πελατών, ιστορικό συναλλαγών και  συστάσεις προϊόντων. Επιπλέον, η επιχείρησή σας μπορεί να αποκτήσει πελάτες παγκοσμίως, αν είστε πρόθυμοι να πωλήσετε προϊόντα σε πελάτες εκτός της τοπικής αγοράς.

Αναγκαιότητα ανταγωνιστικότητας

Το να κάνετε ό, τι κάνουν οι ανταγωνιστές σας δεν είναι πάντα σοφό. Ωστόσο, ένας σημαντικός λόγος που χρειάζεστε τον ιστότοπό σας είναι για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Δεδομένου ότι πολλοί πελάτες στηρίζονται στις μηχανές αναζήτησης για να βρουν προϊόντα ή υπηρεσίες, θα πρέπει να έχετε μια ιστοσελίδα για να έχετε την ευκαιρία να εμφανιστεί η επιχείρησή σας στα αποτελέσματα αναζήτησής τους.

Εάν δεν έχετε ιστοσελίδα, θα δώσετε στους ανταγωνιστές σας το πλεονέκτημα απόκτησης πελατών οι οποίοι θα μπορούσαν ενδεχομένως να γίνουν δικοί σας αν είχατε διαφημίσει καλύτερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Media House (πατήστε εδώ), για να ενημερωθείτε για περισσότερες υπηρεσίες αλλά και να ζητήσετε μία προσφορά για την επιχείρησή σας!

Γιώργος Βαρνακιώτης

Η αλήθεια μοιάζει με το φάρμακο που είναι πικρό, μα τόσο σωτήριο για τον οργανισμό. Στην οικογένεια του cna.gr δεν κρύβεται τίποτα!
Back to top button