ΑΡΘΡΑ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται !Ένας από τους πολλούς ανθρώπους που το 2007 εμπιστεύτηκαν το σημερινό μας Δήμαρχο κ. Κουνενάκη και τον στήριξαν με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιο για τη δημαρχεία, υπήρξα κι εγώ. Πίστεψα ότι είχε τις ηγετικές εκείνες ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο του Αγ. Νικολάου μπροστά.

Δυστυχώς  όμως, νωρίς ακόμα, οι προσδοκίες μου, όπως και πολλών άλλων, διαψεύστηκαν και αποφάσισα να μην συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Κουνενάκη στις επόμενες εκλογές.

Με τις παραιτήσεις των μελών του Τοπικού Συμβουλίου της Νεάπολης αλλά και του αντιδημάρχου της Νεάπολης παρατηρούμε τα γεγονότα να επαναλαμβάνονται. Διαπιστώνουμε πως ο κ. Δήμαρχος δεν μπορεί  να θέσει προτεραιότητες και να ιεραρχήσει ανάγκες αλλά κυρίως δυσκολεύεται να συγκεράσει τις διαφορετικές απόψεις, να κρατήσει το συνδυασμό του ενωμένο, την ομάδα του συμπαγή. Παρουσιάζονται δυσλειτουργίες σε επίπεδο συνεργασίας,  συνεννόησης και αποδοτικότητας σε ζωτικούς τομείς.

Η είκονα διάλυσης είναι πια σε όλους ορατή και επικίνδυνη  για τον τόπο μας, ιδιαίτερα σήμερα που τα λάθη πληρώνονται ακριβά και οι ευκαιρίες  αποδεικνύονται σπάνιες, αν όχι μοναδικές.

Γι’ αυτό και αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και δημοσίως την ανησυχία μου για τις τελευταίες παραιτήσεις των Μελών του Τοπικού Συμβουλίου Νεάπολης και του Αντιδημάρχου αλλά και άλλων αιρετών. Ο τόπος μας χρειάζεται και απαιτεί  ικανή και συσπειρωμένη  ηγεσία  για να προχωρήσει μπροστά και να αντιμετωπίσει τα πολλά προβλήματα και τις ποικίλες προκλήσεις.

Ελπίζοντας  στη διαρκή επαγρύπνηση όλων μας  εύχομαι το καλύτερο  δυνατόν  για την ανανέωση και ουσιαστική πρόοδο του δήμου Αγ. Νικολάου                                               

Δημοτικός Σύμβουλος                                                               

Γιάννης Κοκκίνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close