ΑΡΘΡΑ

Εργαζόμενοι σε αναστολή… | της Δέσποινας ΚουτάντουΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…. ΞΕ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ …. αλλά “Είμαστε ακόμα ζωντανοί” ΕΙΜΑΣΤΕ??????

Εργαζόμενοι σε αναστολή, χωρίς το επίδομα των 800 ευρώ για διάφορους τεχνικούς λόγους π.χ. δεν αναγνωρίζει (!) τα ΑΦΜ μας το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ …. δεν έχουμε πάρει το επίδομα…..

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ερωτήματα χωρίς απαντήσεις

Ποιος φέρει την ευθύνη?….. Ο εργοδότης είναι καλυμμένος…. και το κράτος σου λέει ΘΑ το φτιάξουμε το θεματάκι ….

swell adv 2021

Τα Εργατικά Κέντρα προσπαθούν, πιέζοντας και “ενοχλώντας” το κράτος… αλλά αυτό,”αγρόν ηγόραζε”… είναι πολύ απασχολημένο να προβάλλει εαυτόν!
Το πως επιβιώνουμε δεν απασχολεί την πολιτεία ούτε φέρει την ευθύνη !!!…

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Έχουν φόρτο εργασίας σου λέει … και μεις φόρτο αφραγκίας που δεν πάει άλλο. Τους εργοδότες ποσώς τους απασχολεί αφού είναι “καλυμμένοι” και νόμιμοι.

Περιμένουμε ένα μήνα τώρα να λυθεί το ρημαδοτεχνικόπρόβλημα !!!! Και αφού δεν φταίει κανείς, δεν ξέρεις και τι να κάνεις, που να στραφείς για να τραφείς !!!

Αυτά τα ωραία …. να δούμε αν η νέα παρέμβαση των Εργατικών Κέντρων φέρει κάποιο αποτέλεσμα.

Μέχρι τότε θα αρκεστούμε στις κλασσικές απαντήσεις που λαμβάνουμε από την υπεύθυνη (?) πολιτεία “Τι να σας κάνω…δεν φταίμε εμείς…το σύστημα έχει τεχνικά προβλήματα…”
Λύστε τα!!!!

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ!!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΒΑΡΑΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ… ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΕ ΡΕΥΜΑΤΑ, ΝΕΡΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΣΥΤΗΜΑ .. ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!

Από θεάματα χορτάσαμε με τον άρτο τι γίνεται???? ουδείς γνωρίζει….καλημερούδια σας …..
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ…. μένουμε από λεφτά …. αλλά “είμαστε ακόμα ζωντανοί” ΕΙΜΑΣΤΕ??????

Δέσποινα Κουτάντου

Εργαζόμενη (?) σε αναστολή (?) Ποιος ξέρει….


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button