Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ας ασχοληθούμε με όσους μας νοιάζονται | της Δέσποινας Κουτάντου

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Δεν είναι μόνο το τι λες, αλλά το πως το λες, από ποια θέση το λες, σε ποιους απευθύνεσαι και ποιος είναι ο στόχος των λόγων σου.

Τα παραπάνω αφορούν ανθρώπους που έχουν έστω ίχνος μυαλού, αντίληψη και νοιάζονται όχι μόνο για τον εαυτό τους. Η αλαζονεία και η ειρωνεία απέναντι σε έναν κόσμο που υποφέρει σε πολλαπλά επίπεδα, φοβάται, έχει άγνοια όχι γιατί είναι αδαής αλλά οι πληροφορίες είναι ατελείωτες και κόντρα η μια στην άλλη, αν μη τι άλλο είναι απανθρωπιά και αγένεια. Το λέω όσο πιο κομψά μπορώ. Θεωρώ απουσία “τσίπας” τον προσβλητικό λόγο, ακόμα κι αν ο απέναντι σου σε προκαλεί… Όλα όμως έχουν και ένα όριο και αυτό το όριο είναι κοινωνικά ορισμένο κι ας είναι άτυπο και αόρατο.

NOVA

Όταν ο συνάνθρωπος σου έχει πληγή αν δεν μπορείς να βοηθήσεις μην βάζεις το δάχτυλο σου εκεί που πονά.
Στις δύσκολες στιγμές μας δεν έχουμε ανάγκη από επαρμένους, παντογνώστες πρίγκιπες που αφ’ υψηλού παίζουν με τον πόνο του “κοσμάκη”. Μείνετε στα πούπουλά σας και αφήστε μας να παλεύουμε να βγάλουμε κι αυτήν τη μέρα. Επιβεβαιώστε το εγώ και τη δύναμή σας με άλλο τρόπο. Επιλέγω να μην παρασυρθώ από τον θυμό μου, να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και να απαξιώσω εκείνους που παίζουν με τα λόγια, με μόνο στόχο να επιδείξουν τα φτερά τους σαν παγόνια, επειδή οι συνθήκες τους έχουν στερήσει αυλικούς κόλακες και σφουγγοκωλάριους….

Προτείνω φίλοι μου να κάνετε το ίδιο!

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button