Απόψεις

Αποσύρθηκε η αγωγή εναντίον του Γιώργου Γουναλάκη

«Σήμερα δέχθηκα μια πολύ ευχάριστη έκπληξη αρχικά, αλλά παράλληλα και μια δυσάρεστη ταυτόχρονα.
Αρχικά λοιπόν να πω ότι η συνάδελφος η οποία με έστειλε στο πειθαρχικό του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και στην συνέχεια κατέθεσε αγωγή εις βάρος μου διεκδικώντας 42.000 € ως αποζημίωση, για την έκφραση άποψης, απέσυρε την αγωγή και την ευχαριστώ θερμά για την ενέργεια της αυτή.

Το ευχαριστώ δεν απευθύνεται σε αποφυγή δικής μου ταλαιπωρίας, αλλά στην ταλαιπωρία που θα υπέβαλλα ελεγκτές δόμησης με συγκεκριμένα ερωτήματα, τα οποία θα όφειλαν να απαντήσουν επισήμως.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Όμως το κομμάτι αυτό έκλεισε πλέον και θα ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά.

Από κει και μετά όμως, ξεπέρασε για ακόμα μια φορά τα όρια και μου απέστειλε εξώδικο, υποδεικνύοντας μου μάλιστα και το κείμενο που οφείλω να αναρτήσω σε όλα τα ΜΜΕ προκειμένου να την αποκαταστήσω.


Αγαπητή συνάδελφε, δεν έχω να αποκαταστήσω τίποτα αφού:

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

1. Αρχικά θεώρησα άλλη συνάδελφο μου συντάκτρια της μελέτης και για αυτήν μιλούσα, μάλιστα μπορείς να διασταυρώσεις ότι όταν την συνάντησα της ζήτησα συγγνώμη, μιας που εγώ εννοούσα αυτήν.

2. Ποτέ δεν έχω αποσύρει έγγραφο μου με δηλώσεις για την πόλη μου – πολύ δε περισσότερο για τα στέγαστρα της Λίμνης. Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι η αναφορά στα στέγαστρα ήταν μια παράγραφος σε 9 σελίδες άρθρο.

3. Ποτέ δεν έχω κατηγορήσει συνάδελφο μου – πολύ δε περισσότερο εσάς, που δεν σας γνωρίζω καν.

Συνεπώς σας εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα σας και το εννοώ, όμως μην μου ζητάτε εμένα επανορθώσεις στην άποψη μου και σας παρακαλώ στον συγκεκριμένο μην υπαγορεύετε κείμενα. Θα είμαι στην διάθεση σας και θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά και όχι μέσω μονόπλευρων εξωδίκων. Θα είναι καλό ακόμα και να γνωριστούμε».


Σχετικά άρθρα

Back to top button