ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγιος Νικόλαος: O αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών χωρίς ευαισθησίες για τα ΑμεΑ

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Είναι οξύμωρο ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγίου Νικολάου αλλά και πρόεδρος επιμελητηρίου Νομού Λασιθίου επί 10 έτη, να στερείτε ευαισθησίας σε άτομα με ειδικές ανάγκες ΑμεΑ και να μην έχει τοποθετήσεις Ράμπα ΑμεΑ στο επιμελητήριο.

Τα ΑμεΑ δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στο επιμελητήριο και στις υπηρεσίες του, πράγμα εύκολο και χωρίς κόστος αν υπήρχε μία ράμπα που να εισέρχεται στο ισόγειο του χτιρίου με τις υπηρεσίες του επιμελητηρίου να στεγάζονται εκεί και όχι στον τρίτο όροφο.

“ΧΡΥΣΟΣ

Ο πρόεδρος αφού αρχικά κατάργησε την αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ του επιμελητηρίου προκειμένου να φτιάξει δικό του γραφείο και  κατόπιν των αντιδράσεων μελών του ΔΣ, αντί να κάνει το αυτονόητο και να επαναφέρει την αίθουσα συνεδριάσεων στο χώρο που ήταν και να κατεβάσει τις υπηρεσίες του επιμελητηρίου στο ισόγειο, ώστε να έχουν πρόσβαση και οι ΑμεΑ, έφτιαξε αίθουσα συνεδριάσεων με πρόσβαση που έχουν μόνο τα μέλη του ΔΣ και όχι όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Λασιθίου και δη τα άτομα ΑμεΑ.

Με τέτοιες «ευαισθησίες» και αδράνεια του προέδρου, είναι να απορεί κάποιος πως είναι και αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου Αγίου Νικολάου!

“IN_AND_OUT

Μετά την ράμπα κ Πρόεδρε μπορείτε να προχωρήσετε στην κατασκευή εσωτερικού ασανσέρ ώστε να έχουν πρόσβαση στο επιμελητήριο όλοι οι εμπλεκόμενοι και μη! Θα παραστούμε όλοι στα εγκαίνια!

Μιχάλης Λεμονής Παρ ολυμπιονίκης
Πρώην αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών  

Mechanical Solutions

Θωμάς Τζανόπουλος
Πρώην μέλος ΔΣ επιμελητηρίου Λασιθίου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button