Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αναστατωμένες σκέψεις.. μα θα τις ξεμπερδέψω.. | της Δέσποινας Κουτάντου

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

«Αναστατωμένες σκέψεις…μα θα τις ξεμπερδέψω..

Άστο να πάει στα διάλα… αφού δε μπορείς, αφού δε θες. Βασικά αφού δε σε νοιάζει άστο να πάει.

Mechanical Solutions

Δε θέλω να με “προστατεύεις” άλλο. Είναι εμπαιγμός. Η ευθύνη είναι δική μου έτσι κι αλλιώς. Εσύ μέχρι σήμερα αυτό που κάνεις είναι να προσπαθείς να καλύψεις τα νώτα σου και τίποτε άλλο.

Έχασα τη δουλειά μου και είπα δεν πειράζει ας έχω την υγειά μου και όλα τα άλλα θα τα ξαναφτιάξω.

“Έχασα” τους φίλους μου, τους αγαπημένους μου και είπα δεν πειράζει, με λίγη ακόμα προσπάθεια θα βγούμε από όλο αυτό και θα ξαναβρεθούμε… έχω να δω το παιδί μου μήνες γιατί σπουδάζει μακριά και είπαμε ας προσέξουμε λίγο ακόμα.

Μου κόψανε το ρεύμα, το τηλέφωνο, άδειασε το ψυγείο και ντρέπομαι…. Η φτώχεια βλέπεις είναι αόρατη.

Κανείς δεν ασχολείται δεν έχει βλέπεις Ντουμπάι, Μπάντεν Μπάντεν, Ντιόρ, Πάρνηθες λαμπιόνια και περίπατους. Και γω η ηλίθια νόμιζα πως σε μια τόσο σοβαρή συνθήκη θα μέτραγε ο άνθρωπος. Βλάκας με περικεφαλαία, μην το συζητάς..καλά κάνεις και χαμογελάς ειρωνικά…μου αξίζει…

Δε μίλησα. Άχνα δεν έβγαλα μέχρι τωρα… είναι κι αυτός ο φόβος ξέρεις… ο φόβος να μην πάθουν τίποτα οι άνθρωποι που αγαπώ.

Να σου πω όμως κάτι που ίσως δεν σου πέρασε απ το νου. Λεβέντης και μαλάκας δεν πάνε μαζί…λεβεντομαλάκας δεν υπάρχει. Ανθρωποφάγοι του κερατά, το πετσί μου είναι σκληρό και δε θα με φάτε έτσι εύκολα.

Δε θα τα βάλω με τους συνανθρώπους μου όσο κι αν τον προσπαθείτε. Εχω ακόμα καθαρό μυαλό και σκέφτομαι… βλαμμένοι ανεγκέφαλοι καλαμοκαβαλημένοι που νομίζεται ότι κυβερνάτε αμοιβάδες. Μόνη έμαθα να κολυμπώ και θα βγω στην απέναντι όχθη να στε σίγουροι… μέχρι τότε εσείς συνεχίστε να παίζεται ότι σας βρίσκεται εύκαιρο…. θα τα ξαναπούμε…υπόσχομαι…»

Η ανάρτηση της Δέσποινας Κουτάντου στο προφίλ της: 


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button