Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΡΘΡΑΑναστατωμένες σκέψεις.. μα θα τις ξεμπερδέψω.. | της Δέσποινας Κουτάντου

Αναστατωμένες σκέψεις.. μα θα τις ξεμπερδέψω.. | της Δέσποινας Κουτάντου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

«Αναστατωμένες σκέψεις…μα θα τις ξεμπερδέψω..

Άστο να πάει στα διάλα… αφού δε μπορείς, αφού δε θες. Βασικά αφού δε σε νοιάζει άστο να πάει.

mechanical adv 2021

Δε θέλω να με “προστατεύεις” άλλο. Είναι εμπαιγμός. Η ευθύνη είναι δική μου έτσι κι αλλιώς. Εσύ μέχρι σήμερα αυτό που κάνεις είναι να προσπαθείς να καλύψεις τα νώτα σου και τίποτε άλλο.

apostolakis adv 2

Έχασα τη δουλειά μου και είπα δεν πειράζει ας έχω την υγειά μου και όλα τα άλλα θα τα ξαναφτιάξω.

“Έχασα” τους φίλους μου, τους αγαπημένους μου και είπα δεν πειράζει, με λίγη ακόμα προσπάθεια θα βγούμε από όλο αυτό και θα ξαναβρεθούμε… έχω να δω το παιδί μου μήνες γιατί σπουδάζει μακριά και είπαμε ας προσέξουμε λίγο ακόμα.

Μου κόψανε το ρεύμα, το τηλέφωνο, άδειασε το ψυγείο και ντρέπομαι…. Η φτώχεια βλέπεις είναι αόρατη.

Κανείς δεν ασχολείται δεν έχει βλέπεις Ντουμπάι, Μπάντεν Μπάντεν, Ντιόρ, Πάρνηθες λαμπιόνια και περίπατους. Και γω η ηλίθια νόμιζα πως σε μια τόσο σοβαρή συνθήκη θα μέτραγε ο άνθρωπος. Βλάκας με περικεφαλαία, μην το συζητάς..καλά κάνεις και χαμογελάς ειρωνικά…μου αξίζει…

Δε μίλησα. Άχνα δεν έβγαλα μέχρι τωρα… είναι κι αυτός ο φόβος ξέρεις… ο φόβος να μην πάθουν τίποτα οι άνθρωποι που αγαπώ.

Να σου πω όμως κάτι που ίσως δεν σου πέρασε απ το νου. Λεβέντης και μαλάκας δεν πάνε μαζί…λεβεντομαλάκας δεν υπάρχει. Ανθρωποφάγοι του κερατά, το πετσί μου είναι σκληρό και δε θα με φάτε έτσι εύκολα.

Δε θα τα βάλω με τους συνανθρώπους μου όσο κι αν τον προσπαθείτε. Εχω ακόμα καθαρό μυαλό και σκέφτομαι… βλαμμένοι ανεγκέφαλοι καλαμοκαβαλημένοι που νομίζεται ότι κυβερνάτε αμοιβάδες. Μόνη έμαθα να κολυμπώ και θα βγω στην απέναντι όχθη να στε σίγουροι… μέχρι τότε εσείς συνεχίστε να παίζεται ότι σας βρίσκεται εύκαιρο…. θα τα ξαναπούμε…υπόσχομαι…»

Η ανάρτηση της Δέσποινας Κουτάντου στο προφίλ της: 

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble