Απόψεις

Αναστατωμένες σκέψεις.. μα θα τις ξεμπερδέψω.. | της Δέσποινας Κουτάντου

«Αναστατωμένες σκέψεις…μα θα τις ξεμπερδέψω..

Άστο να πάει στα διάλα… αφού δε μπορείς, αφού δε θες. Βασικά αφού δε σε νοιάζει άστο να πάει.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Δε θέλω να με “προστατεύεις” άλλο. Είναι εμπαιγμός. Η ευθύνη είναι δική μου έτσι κι αλλιώς. Εσύ μέχρι σήμερα αυτό που κάνεις είναι να προσπαθείς να καλύψεις τα νώτα σου και τίποτε άλλο.

Έχασα τη δουλειά μου και είπα δεν πειράζει ας έχω την υγειά μου και όλα τα άλλα θα τα ξαναφτιάξω.


“Έχασα” τους φίλους μου, τους αγαπημένους μου και είπα δεν πειράζει, με λίγη ακόμα προσπάθεια θα βγούμε από όλο αυτό και θα ξαναβρεθούμε… έχω να δω το παιδί μου μήνες γιατί σπουδάζει μακριά και είπαμε ας προσέξουμε λίγο ακόμα.

kingeight 2021a
detorakis adv jul2021
bakaliko lagos

Μου κόψανε το ρεύμα, το τηλέφωνο, άδειασε το ψυγείο και ντρέπομαι…. Η φτώχεια βλέπεις είναι αόρατη.

Κανείς δεν ασχολείται δεν έχει βλέπεις Ντουμπάι, Μπάντεν Μπάντεν, Ντιόρ, Πάρνηθες λαμπιόνια και περίπατους. Και γω η ηλίθια νόμιζα πως σε μια τόσο σοβαρή συνθήκη θα μέτραγε ο άνθρωπος. Βλάκας με περικεφαλαία, μην το συζητάς..καλά κάνεις και χαμογελάς ειρωνικά…μου αξίζει…

Δε μίλησα. Άχνα δεν έβγαλα μέχρι τωρα… είναι κι αυτός ο φόβος ξέρεις… ο φόβος να μην πάθουν τίποτα οι άνθρωποι που αγαπώ.

Να σου πω όμως κάτι που ίσως δεν σου πέρασε απ το νου. Λεβέντης και μαλάκας δεν πάνε μαζί…λεβεντομαλάκας δεν υπάρχει. Ανθρωποφάγοι του κερατά, το πετσί μου είναι σκληρό και δε θα με φάτε έτσι εύκολα.

Δε θα τα βάλω με τους συνανθρώπους μου όσο κι αν τον προσπαθείτε. Εχω ακόμα καθαρό μυαλό και σκέφτομαι… βλαμμένοι ανεγκέφαλοι καλαμοκαβαλημένοι που νομίζεται ότι κυβερνάτε αμοιβάδες. Μόνη έμαθα να κολυμπώ και θα βγω στην απέναντι όχθη να στε σίγουροι… μέχρι τότε εσείς συνεχίστε να παίζεται ότι σας βρίσκεται εύκαιρο…. θα τα ξαναπούμε…υπόσχομαι…»

Η ανάρτηση της Δέσποινας Κουτάντου στο προφίλ της: 


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button