Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγιος Νικόλαος: Η απάντηση του προέδρου του Λιμενικού ταμείου ήρθε με την …«κηδεμονία» δημάρχου!

DROP Palermo TECH HUB

Ηρθε, λοιπόν, η πολυπόθητη και ακριβοθώρητη απάντηση, όχι, όμως, από τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου, αλλά από τον κ.Δήμαρχο.

Και έστω ήρθε μία απάντηση, όμως ήρθε με τη γνωστή φρασεολογία που απολαμβάνουμε εδώ και χρόνια και με λόγο πολιτικό, που σημαίνει ότι διαστρεβλώνω την αλήθεια, πετώντας τους λάσπη στον ανεμιστήρα και γενικά… όλα καλά και ωραία.

Mechanical Solutions

Είναι κρίμα να γράφονται τέτοια πράγματα και μάλιστα από τον πρώτο Πολίτη του Δήμου. ΕΜΕΙΣ, για άλλη μία φορά, θα ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική, μας ενδιαφέρουν οι πολίτες και η σωστή και άμεση ενημέρωσή τους. Δεν μας ενδιαφέρει η διαστρέβλωση και το να θίγουμε ανθρώπους. Αρκεί αυτοί που διαβάζουν τα κείμενά μας να τα διαβάζουν σωστά και όχι με παρωπίδες.

Είμαστε, λοιπόν, αναγκασμένοι να απαντήσουμε κύριε Δήμαρχε, παραθέτοντας αλήθειες και μόνο.

1. Για την υπόθεση του Καθολικού, τοποθετηθήκαμε ξεκάθαρα στην αρχή, ενώ ήμασταν οι πρώτοι που αναφερθήκαμε σε λάθη του παρελθόντος. Όμως, τα λάθη αυτά δε φτάνουν τόσο μακριά όσο εσείς θέλετε να φθάσετε. Μην ξεχνάμε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού μας διετέλεσε Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου και εάν έχετε μομφή για την θητεία του, να τοποθετηθείτε ανοιχτά και φυσικά αν θεωρείτε ότι έχει την οποιαδήποτε ευθύνη, να το πείτε και αυτό ανοιχτά. Γνωρίζετε πολύ καλά το πότε έγιναν τα λάθη και βέβαια κανένας δε λειτούργησε όπως λειτουργήσατε εσείς και εξακολουθείτε να λειτουργείτε.

2. Αναφέρατε ότι χρησιμοποιήσαμε εκφράσεις όπως «… μη έχοντας ορθή κρίση και άποψη» και με τον τρόπο αυτόν θεωρείτε ότι εκθέσαμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αγίου Νικολάου. Όμως, αν διαβάσετε αυτό που γράψαμε, είπαμε ότι εσείς θεωρήσατε ότι ο Πρόεδρος δεν έχει ορθή κρίση και άποψη και για αυτό τον διορίσατε εκεί. Εμείς είπαμε ξεκάθαρα ότι εσείς προσπαθήσατε να τον εκθέσετε στα μάτια του κόσμου. Η δική μας άποψη είναι διαφορετική και είναι καταγεγραμμένη στα κείμενά μας. Συνεπώς, σας επιστρέφουμε τη λάσπη χωρίς να θέλουμε περαιτέρω συζήτηση στο θέμα.

3. Για τον συνδυασμό μας η ψήφος των πολιτών είναι απόλυτα σεβαστή, όπως και η κριτική απέναντι σε πρόσωπα που υπηρετούν θεσμούς. Σε όποιον δεν αρέσει η κριτική, ας μην επιλέξει να παρευρεθεί μαζί μας. Για εμάς τα πάντα είναι διάφανα και ισόνομα. Θα το λέμε μέχρι να κατανοήσετε το νόημα των λέξεων αυτών.

4. Επειδή θέλετε να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση και στόμφο στα λεγόμενά σας -αγνοώντας ότι οι πολίτες του τόπου αυτού δεν είναι αδαείς- αναφέρατε ότι η φερόμενη προσβολή στο πρόσωπο του Προέδρου δεν αγγίζει μόνο τον ίδιο αλλά και τους ανθρώπους που τον ψήφισαν. Σας διαβεβαιώνουμε, κύριε Δήμαρχε, ότι οι Δημότες της Ελούντας (ψηφοφόροι ή μη του Προέδρου) καθημερινά σας υμνούν για το απίστευτο έργο που έχετε προσφέρει στο θέρετρο της Ελούντας. Η σφραγίδα σας θα μείνει ανεξίτηλη.

5. Το σημαντικό έγγραφο που ξέμεινε στον φάκελο είναι σαφή αιχμή για τους υπαλλήλους του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου και βέβαια το γεγονός του ότι αναφέρετε (για να γλυκάνετε το χάπι) ότι η αναφορά αυτή δεν υποκρύπτει μετάθεση ευθυνών, μάλλον ανυπόστατη κρίνεται. Οι δύο αυτοί υπάλληλοι κρατούσαν το Λιμενικό Ταμείο όταν έφερε τον τίτλο «Λιμενικό Ταμείο Λασιθίου» χωρίς λάθη, με συνέπεια και με αφοσίωση στον εκάστοτε Πρόεδρο. Τόσο απλά και τόσο καθαρά. Το έγγραφο, κύριε Δήμαρχε, δεν ξέμεινε. Ξέμεινε με εντολή και αυτοί που έλαβαν την εντολή είναι υπόλογοι.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι δεν στοχοποιούμε κανέναν. Ζητήσαμε απαντήσεις και τοποθετηθήκαμε καθαρά. Αυτές οι συμπεριφορές, όμως, γίνονται αντιληπτές σε Δημοκρατίες και μόνο.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button