Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΤυποποίηση και ονομασία για τα κρητικά προϊόντα

Τυποποίηση και ονομασία για τα κρητικά προϊόντα

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σύσκεψη σημαίνουσας σημασίας έλαβε χώρα σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την προστασία των κρητικών παραγωγών και των προϊόντων του νησιού, με τις αποφάσεις που πάρθηκαν να είναι καίριες μετά την ζημιά από το εμπάργκο της Ρωσίας.

H διακίνηση  και εμπορία των οπωροκηπευτικών προϊόντων της Κρήτης και οι επιπτώσεις από το εμπάργκο στη Ρωσία, ήταν το θέμα συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με την συμμετοχή της θεματικής Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Θεανώς Βρένζου-Σκορδαλάκη, του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Δασκαλάκη, (εντεταλμένου για ζητήματα αγροτικής πολιτικής), εκπροσώπων των οργανώσεων παραγώγων, εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων, και συνεταιρισμών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο τομέα των νωπών οπωροκηπευτικών.

mechanical adv 2021

Στη συνάντηση έγινε εκτενής  αναφορά των προβλημάτων διακίνησης και εμπορίας των προϊόντων και δόθηκε έμφαση στην τήρηση των απαιτούμενων κανόνων προστασίας δημόσιας υγείας και της διασφάλισης  των Κρητικών προϊόντων.

apostolakis adv 2

Παράλληλα τονίστηκε από όλους η αναγκαιότητα όπως τα οπωροκηπευτικά να διακινούνται συσκευασμένα τόσο στην Ελληνική όσο και στην διεθνή αγορά. Επίσης επισημάνθηκε η αναγκαιότητα της πιστοποίησης των Κρητικών προϊόντων με το Brand Name CRETE καθώς αποτελεί μονόδρομο για την προστασία και την προστιθέμενη αξία τους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble