Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΤα καλύτερα κρασιά για το Πασχαλινό τραπέζι

Τα καλύτερα κρασιά για το Πασχαλινό τραπέζι

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Φέτος το Πάσχα θα είναι και πάλι διαφορετικό. Εφόσον ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα για την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και παρόλο που θα είμαστε στο πασχαλινό τραπέζι από 9 έως και 12 άτομα, θα φάμε το αρνάκι μας και την μαγειρίτσα, όμως θα πρέπει να τα συνοδέψουμε και με το κατάλληλο κρασί!

Η μαγειρίτσα είναι ένα απαιτητικό πιάτο, που συνδυάζει το αβγολέμονο με εντόσθια, κρεμμυδάκια και μπόλικο άνηθο, οπότε θέλει ένα κρασί με λιπαρότητα, οξύτητα και φρουτώδη χαρακτήρα. Στην περίπτωση αυτή, το ιδανικό είναι, το «Ελιά Βιδιανό των Αμπελώνων Καραβιτάκη» που έχει δροσιστική οξύτητα και πυκνό φρούτο. Ιδανικό επίσης, είναι να αναζητήσουμε ένα ζωηρό Ασύρτικο με υψηλή οξύτητα ή ακόμα ένα Chardonnay που έχει περάσει από βαρέλι και έχει αποκτήσει αρωματική ένταση και λιπαρότητα.

mechanical adv 2021

Ας πάμε στην Κυριακή του Πάσχα, στο εθιμικό λαμπριάτικο τραπέζι, όπου το αρνάκι στριφογυρνάει πάνω από τη φωτιά και εννοείται πώς διάφορα άλλα μεζεδάκια θα μοσχοβολούν και θα εμπλουτίζουν το πασχαλινό τραπέζι, ένας ωραίος και αγαπημένος συνδυασμός είναι το Αγιωργίτικο. Αν θέλετε κάτι λιγότερο κλασικό σαν συνδυασμό, δοκιμάστε ένα ροζέ από Ξινόμαυρο ή το αγαπημένο διεθνές ζευγάρι Cabernet |– Merlot.

apostolakis adv 2

Καλό Πάσχα!

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble