Δευτέρα, 19 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΣτην Ευρωβουλή το θέμα των ανθοπαραγωγών της Ιεράπετρας

Στην Ευρωβουλή το θέμα των ανθοπαραγωγών της Ιεράπετρας

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτηση του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τους πληττόμενους από τον κορωνοϊό ανθοπαραγωγούς.

Όπως τονίζεται στην ερώτηση, στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της χώρας η πτώση του τζίρου των παραγωγών σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019 αγγίζει το 97%.

mechanical adv 2021

Αναλυτικά η ερώτηση:

apostolakis adv 2

«Η πανδημία του COVID-19, έπληξε σοβαρά τον κλάδο της ανθοκομίας, που είναι ο πρώτος τομέας πρωτογενούς παραγωγής που βίωσε άμεσα τις συνέπειες. Επιπλέον, λόγω του περιορισμού στις παντός είδους εκδηλώσεις, μένουν αδιάθετες τεράστιες ποσότητες κομμένων λουλουδιών και γλαστρικών φυτών.

Στην Κρήτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, η πτώση του τζίρου είναι της τάξεως του 97% σε σχέση με τις πωλήσεις την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

Ερωτάται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

Με ποια ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά εργαλεία, σκοπεύει να βοηθήσει άμεσα τους πληττόμενους ανθοπαραγωγούς, ώστε αφενός να αντισταθμίσουν τις ζημιές που προκαλούνται από τη μη διάθεση των προϊόντων τους, αφετέρου για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας της ενιαίας αγοράς;

Με ποιους τρόπους θα μπορούσε να υποστηρίξει την προώθηση της Ελληνικής Ανθοκομίας εντός της ΕΕ;»

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble