ΑΓΡΟΤΙΚΑ

ΣΕΔΗΚ: Στα 3,10 ευρώ το κιλό η υψηλότερη τιμή παραγωγού ελαιολάδου

Μεταξύ 3,10 ευρώ και 2,50 ευρώ κυμάνθηκαν οι τιμές για το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο νέας εσοδείας, σύμφωνα με το δελτίο τιμών ελαιολάδου του ΣΕΔΗΚ της 10ης Νοεμβρίου.

Στα 3,10 ανήλθε η υψηλότερη τιμή, η οποία δόθηκε στο ελαιουργείο Σκούρας στην Σπάρτη και ακολουθεί η Ανώσκελη Χανίων με 2,70 ευρώ. Στα 2,60 ευρώ έκλεισε η τιμή στον Κωνσταντόπουλο στην Καλαμάτα, στην Α.Σ. Χανίων και στην Ένωση Σελίνου. Τέλος, στα 2,20 ευρώ διαμορφώθηκε η τιμή στον Βαλαβάνη στο Ηράκλειο και στον Αγγελακόπουλο στο Αίγιο, ενώ στην Κύπρο έκλεισε στα 2,20 ευρώ.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

sedik10 11

Σε ό,τι αφορά το ελαιόλαδο παλαιάς εσοδείας η υψηλότερη τιμή ήταν τα 2,40 ευρώ στην Ανώσκελη και η χαμηλότερη τα 2 ευρώ.

sedik10 11b

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button