Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΠοιοι ελαιοπαραγωγοί μένουν εκτός της κορωνοενίσχυσης των 30 ευρώ

Ποιοι ελαιοπαραγωγοί μένουν εκτός της κορωνοενίσχυσης των 30 ευρώ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Εκτός του επιδόματος για όσους επλήγησαν από το πρώτο lockdown, πρόκειται να βρεθούν αρκετοί ελαιοπαραγωγοί, όπως φαίνεται από την πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων που «άνοιξε» στις 17 Νοεμβρίου για τα 30 ευρώ/στρέμμα.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα του ΥΠΑΑΤ – και οι σχετικές ανακοινώσεις – μιλούν για επιδότηση παραγωγών ελαιοποιήσιμης ελιάς, αλλά υπάρχουν ποικιλίες ελιάς, οι οποίες δεν έχουν περαστεί στο σύστημα, όπως π.χ. η αδραμυτινή και κολοβή ελιά της Λέσβου. Αυτό σημαίνει ότι οι καλλιεργητές της δεν μπορούν να τις δηλώσουν για να πάρουν τα χρήματα.

mechanical adv 2021

Επιπλέον, εκτός έμειναν και εποχιακοί υπάλληλοι που δεν είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ, ακόμη κι αν έχουν αγροτικό εισόδημα.

apostolakis adv 2

Το κορωνοεπίδομα δικαιούνται όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες με αγροτικό εισόδημα πάνω από 50%, ακόμα και ως συνταξιούχοι.

Σημειώνεται ότι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θα πρέπει να έχουν δηλωθεί μέχρι τις 31/8 του 2020, ενώ εκτός συστήματος μένουν και όσοι δηλώθηκαν ως κατ’ επάγγελμα αγρότες τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble