ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Οι τελευταίες δράσεις του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου ΙεράπετραςΕνημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 24/8 έως 30/8/2020 (Ε35) το Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

1) Προγραμματισμένη συνάντηση την 27.08.2020 στα γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Βορίδη Μάκη με κύριο αντικείμενο συζήτησης το αίτημα του συλλόγου την οικονομική ενίσχυση (λόγω covid-19) στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες αγγουριάς και πιπεριάς. Ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από τον Υπουργό, για την στοιχειοθέτηση του αιτήματος. Επίσης συζητήθηκαν θέματα ελαιοκομίας (αναποτελεσματικότητα δακοκτονίας ), εργάτες γης και βιώσιμα μοντέλα αγροτικής ανάπτυξης.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

2) Προγραμματισμένη συνάντηση την 27.08.2020 στο γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Στρατάκο Γεώργιο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την σύσταση Ομάδων Παραγωγών , την πάταξη των παρανόμων ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων καθώς και την αποτρεπτικό φορολογικό καθεστώς για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας

3) Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την διαδικασία διαχείρισης των ανακυκλώσιμων και μη ανακυκλώσιμων υλικών, μετά από θερμοκηπιακή χρήση..

swell adv 2021

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας, στην σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Μείνετε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια!

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γαϊτάνης Ιωάννης

Ο Γραμματέας
Βιαννιτάκης Μιχαήλ


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button