ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Οι τελευταίες δράσεις του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας

Ενημερώνουμε τα μέλη του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας ότι την εβδομάδα από 24/8 έως 30/8/2020 (Ε35) το Δ.Σ. ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

1) Προγραμματισμένη συνάντηση την 27.08.2020 στα γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Υπουργό κ. Βορίδη Μάκη με κύριο αντικείμενο συζήτησης το αίτημα του συλλόγου την οικονομική ενίσχυση (λόγω covid-19) στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες αγγουριάς και πιπεριάς. Ζητήθηκαν επιπλέον στοιχεία από τον Υπουργό, για την στοιχειοθέτηση του αιτήματος. Επίσης συζητήθηκαν θέματα ελαιοκομίας (αναποτελεσματικότητα δακοκτονίας ), εργάτες γης και βιώσιμα μοντέλα αγροτικής ανάπτυξης.

caffeine adv2020b

2) Προγραμματισμένη συνάντηση την 27.08.2020 στο γραφεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Στρατάκο Γεώργιο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρονται για την σύσταση Ομάδων Παραγωγών , την πάταξη των παρανόμων ελληνοποιήσεων αγροτικών προϊόντων καθώς και την αποτρεπτικό φορολογικό καθεστώς για την ανάπτυξη της αγροτικής επιχειρηματικότητας

3) Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για την διαδικασία διαχείρισης των ανακυκλώσιμων και μη ανακυκλώσιμων υλικών, μετά από θερμοκηπιακή χρήση..

neratzoulis neo

Μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για όλες τις εξελίξεις στα αγροτικά ζητήματα της περιοχής μας, στην σελίδα του Συλλόγου μας στο Facebook.

Μείνετε κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια!

Εκ του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Γαϊτάνης Ιωάννης

Ο Γραμματέας
Βιαννιτάκης Μιχαήλ

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button