ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Κρήτη: Πρόγραμμα προβολής και προώθησης αγροτικών προιόντων

Tο νέο πρόγραμμα δράσεων προβολής και προώθησης αγροτικών προϊόντων για το 2020 ενέκρινε η Περιφέρεια Κρήτης.

Στόχος των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν, είναι η ενδυνάμωση της τοπικής οικονομίας, μέσω της στήριξης των τοπικών προϊόντων και της τοπικής επιχειρηματικότητας, ώστε να γίνουν τα προϊόντα της Κρήτης γνωστά και αναγνωρίσιμα, μέσω της ταυτότητας τους. Μια ενιαία ταυτότητα, που θα τους προσφέρει σε συνδυασμό με την ποιότητα τους, την προστιθέμενη αξία και τα αντίστοιχα οφέλη για τους παραγωγούς και επιχειρηματίες της Κρήτης.

caffeine adv2020b

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Κρήτης θα συμμετάσχει σε 16 διεθνείς εκθέσεις αγροτικών προϊόντων τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ προγραμματίζει και τη διοργάνωση επιχειρηματικών συναντήσεων.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος προβολής θα λάβουν χώρα δημοσιεύσεις και καταχωρήσεις σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκδηλώσεις και φεστιβάλ για την υποστήριξη της κρητικής κουζίνας, γαστρονομικά events και ημερίδες εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

neratzoulis neo

Τέλος, οι δράσεις  που θα υλοποιηθούν μέσω του ανωτέρω προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού 495.000 ευρώ, στοχεύουν τόσο στην προβολή και προώθηση των κρητικών ποιοτικών προϊόντων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσο και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και τη διείσδυση των προϊόντων σε υφιστάμενες και νέες αγορές.

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button