Δευτέρα, 10 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΙεράπετρα: Συνάντηση Θραψανιώτη με Αγροτικό Σύλλογο

Ιεράπετρα: Συνάντηση Θραψανιώτη με Αγροτικό Σύλλογο

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Μετά  από πρόσκληση του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου,  ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης είχε συνάντηση, την Τετάρτη 2/9/2020, με τον νέο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννη Γαϊτάνη, τον Γραμματέα Μιχάλη Βιαννιτάκη  και μέλη του Συλλόγου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Ιεράπετρας Μπάμπης Δραγασάκης. Στόχος ήταν η ενημέρωση για τα   προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Ιεράπετρας λόγω κορωνοϊού.

mechanical adv 2021

Οι ενισχύσεις των παραγωγών θερμοκηπιακών κηπευτικών εν όψη της νέας καλλιεργητικής περιόδου, οι αποζημιώσεις ζημιών, λόγω  COVID 19 και η πλατφόρμα ενστάσεων για ενισχύσεις που καθυστερούν, η προώθηση των προϊόντων σε ευρωπαϊκές αγορές, η προστασία των προϊόντων από τις ελληνοποιήσεις, τα προβλήματα με τους παράτυπα διαμένοντες εργάτες τρίτων χωρών, ο τρόπος που γίνεται η δακοκτονία στην περιοχή ήταν μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν. Από την συζήτηση δεν έλειψε και το θέμα του ΒΟΑΚ όπως και το νέο χωροταξικό που ψηφίστηκε.

apostolakis adv 2

Ο Βουλευτής ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειες του, τις ερωτήσεις στην Βουλή, την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής αναλυτικής ενημέρωσης από 20 φορείς της Κρήτης με στοιχεία από τους δυο πρώτους μήνες της πανδημίας και παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ από το επικαιροποιημένο πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι”.Ζήτησε ενημέρωση για τα νέα στοιχεία Μαΐου – Ιουνίου για να υπάρχει μια πληρέστερη εικόνα των επιπτώσεων του κορωνοϊού στην αγροτική οικονομία.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble