ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Επιδότηση 80.000 ευρώ για συμμετοχή παραγωγών και ελαιοτριβέων στο πρόγραμμα Artolio

Στο ποσό των 80.000 ευρώ θα ανέλθουν οι επιχορηγήσεις σε αγρότες και ελαιοτριβείς για τη συμμετοχή τους στο Διαμεσογειακό Πρόγραμμα (ENICBC MED) ARTOLIO (Profitable and Sustainable artisanal olive oil industry in the Mediterranean).

Σύμφωνα με το Τμήμα Ελαίας Καλαμάτας του ΕΛΓΟ Δήμητρα το πρόγραμμα είναι συνολικού προϋπολογισμού 2,7 εκατ. ευρώ και συμμετέχουν συνολικά 10 φορείς από 7 μεσογειακές χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Κύπρο, Παλαιστίνη, Ιορδανία, και Ισραήλ).

caffeine adv2020b

Για τα επόμενα 3 έτη θα διοργανωθούν δράσεις σε όλες τις προαναφερόμενες χώρες, καθώς και στη Μεσσηνία. Μεταξύ των δράσεων προβλέπονται και επιχορηγήσεις 80.000 ευρώ σε αγρότες και ελαιοτριβείς για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, από το Τμήμα Ελαίας Καλαμάτας.

Το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί αναλυτική ανακοίνωση με τις προϋποθέσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή αγροτών και ελαιοτριβέων στο εν λόγω πρόγραμμα.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button