Τετάρτη, 19 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΔωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για καλλιέργεια στέβιας

Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης για καλλιέργεια στέβιας

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης για την καλλιέργεια στέβιας στη Στερεά Ελλάδα προσφέρει ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Στέβια Ελλάς και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, το οποίο υποστηρίζεται μέσω της μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Προγράμματα εκπαίδευσης για την στέβια

mechanical adv 2021

«Εγκαινιάζουμε τον τέταρτο κύκλο δωρεάν προγραμμάτων κατάρτισης και συμβουλευτικής, προσφέροντας πάνω από 10 δωρεάν εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης που θα υλοποιηθούν σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας θεματικές από όλη την αλυσίδα της αγροδιατροφής. Το πρώτο πρόγραμμα “Στέβια: Μία Βιώσιμη & Αναγεννητική Μετάβαση” υλοποιείται σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Στέβια Ελλάς και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας και εστιάζει στη δυναμική καλλιέργεια της στέβιας», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η διευθύνουσα σύμβουλος του οργανισμού «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά».

apostolakis adv 2

«Στοχεύουμε στο να παρέχουμε κίνητρα σε 30 νέους να δοκιμάσουν εναλλακτικές και βιώσιμες λύσεις, με γνώμονα τις αξίες της αναγεννητικής γεωργίας. Σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα, που πέρα από τις θεωρητικές γνώσεις προσφέρει ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας σε νέους από τη Στερεά Ελλάδα, περιοχή η οποία παρουσιάζει από τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας σε όλη την Ευρώπη», πρόσθεσε.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Κυριακή 9 Μαΐου και στο εν λόγω πρόγραμμα μπορούν να λάβουν μέρος 30 νέοι παραγωγοί που επιθυμούν να καλλιεργήσουν στέβια, εφαρμόζοντας βιώσιμες καλλιεργητικές τεχνικές και βιολογικές μεθόδους καλλιέργειας.

Η διάρκεια ανέρχεται σε 172 ώρες, εκ των οποίων οι 60 ώρες θα υλοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης, ενώ οι υπόλοιπες 112 ώρες αφορούν πρακτική άσκηση και συμβουλευτική στο χωράφι, καθώς και επιτόπιες επισκέψεις σε πρότυπες αγροδιατροφικές επιχειρήσεις και γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Η δράση θα υλοποιηθεί σε περιοχές του Νομού Φθιώτιδας (Λαμία και Λιβανάτες) και του Νομού Βοιωτίας (Ορχομενός) και θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 12 μηνών.

Ενδεικτικά, το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει:

  • Υλοποίηση στρατηγικής για ένα δίκαιο, υγιές και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα παραγωγής τροφίμων, μέσω της ευρωπαϊκής στρατηγικής Farm to Fork.
  • Βασικές Αρχές & Βέλτιστες Πρακτικές της Βιολογικής & Αναγεννητικής Καλλιέργειας-Αγροοικολογία.
  • Υλοποίηση της EU 2030 στρατηγικής Βιοποικιλότητας. Γνώσεις για το ελληνικό οικοσύστημα, τα ελληνικά αρωματικά και τα φαρμακευτικά φυτά.
  • Stevia Rebaudiana, βέλτιστες καλλιεργητικές πρακτικές.
  • Υγιεινή, ασφάλεια και ποιότητα τροφίμων.
  • Καινοτόμες τεχνολογίες επεξεργασίας.
  • Διαχείριση έργων – Σκέψου σαν επιχειρηματίας.
  • Βασικές αρχές μάρκετινγκ & τεχνικές πωλήσεων.
zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble