Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΔήμος Ηρακλείου και Μεσογειακό Πανεπιστήμιο μαζί, στην ανίχνευση της Xylella σε καλλωπιστικά...

Δήμος Ηρακλείου και Μεσογειακό Πανεπιστήμιο μαζί, στην ανίχνευση της Xylella σε καλλωπιστικά φυτά

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Στο πλαίσιο της διασύνδεσης της έρευνας με την προστασία του Αστικού Πρασίνου, ξεκίνησε σήμερα η παροχή υπηρεσιών για εργαστηριακές αναλύσεις από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ) προκειμένου να ανιχνευτεί το φυτοπαθογόνο βακτήριο καραντίνας Xylella fastidiosa σε καλλωπιστικά φυτά του Δήμου Ηρακλείου.

Το συγκεκριμένο βακτήριο Xylella fastidiosa έχει βρεθεί ότι προσβάλει μέχρι ολικής καταστροφής φυτά, στην γειτονική Ιταλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως ελιά, άλλα καρποφόρα αλλά και αρκετά καλλωπιστικά είδη, πολλά από τα οποία βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου και έχουν εισαχθεί από ιδιωτικά φυτώρια.

mechanical adv 2021

Για την αποφυγή της εισόδου του παραπάνω βακτηρίου στη χώρα, θα πραγματοποιηθούν από το ΕΛΜΕΠΑ εργαστηριακές αναλύσεις σε 150 φυτικά δείγματα σε χώρους του αστικού πρασίνου του δήμου, αλλά και στο δημοτικό φυτώριο.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble