ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Απρόοπτες περικοπές στις επιδοτήσεις των αγροτώνΜε αφορμή την δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε χιλιάδες παραγωγούς όταν διαπίστωσαν ότι κόπηκαν χρήματα από τις επιδοτήσεις τους, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ επιφύλαξε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους αγρότες μας, περικόπτοντας αιφνιδίως τις επιδοτήσεις που όλοι ανέμεναν. Αυτό το πρωτοφανές γεγονός, πέρα από απαράδεκτο, είναι και αδικαιολόγητο, αφού τέτοιες κρατήσεις, δεν προβλέπονται από κανέναν κανονισμό. Δημιουργεί δε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα σε χιλιάδες μικρούς παραγωγούς που λαμβάνουν επιδότηση η οποία κυμαίνεται στο όριο των 250 €, που κινδυνεύουν να μην πάρουν ούτε ευρώ σε αυτή την πληρωμή.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Καλούμε την κυβέρνηση να δει με σοβαρότητα το μείζον ζήτημα που η ίδια δημιούργησε και να επανορθώσει άμεσα. Ειδικά αυτή την περίοδο των εορτών, εν μέσω και της πανδημίας, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοια… «δώρα» στους ανθρώπους που μοχθούν για να διατηρήσουν ζωντανό τον πρωτογενή μας τομέα».

swell adv 2021


Σχετικά άρθρα

Back to top button