Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΑπρόοπτες περικοπές στις επιδοτήσεις των αγροτών

Απρόοπτες περικοπές στις επιδοτήσεις των αγροτών

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με αφορμή την δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε χιλιάδες παραγωγούς όταν διαπίστωσαν ότι κόπηκαν χρήματα από τις επιδοτήσεις τους, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ επιφύλαξε μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους αγρότες μας, περικόπτοντας αιφνιδίως τις επιδοτήσεις που όλοι ανέμεναν. Αυτό το πρωτοφανές γεγονός, πέρα από απαράδεκτο, είναι και αδικαιολόγητο, αφού τέτοιες κρατήσεις, δεν προβλέπονται από κανέναν κανονισμό. Δημιουργεί δε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα σε χιλιάδες μικρούς παραγωγούς που λαμβάνουν επιδότηση η οποία κυμαίνεται στο όριο των 250 €, που κινδυνεύουν να μην πάρουν ούτε ευρώ σε αυτή την πληρωμή.

mechanical adv 2021

Καλούμε την κυβέρνηση να δει με σοβαρότητα το μείζον ζήτημα που η ίδια δημιούργησε και να επανορθώσει άμεσα. Ειδικά αυτή την περίοδο των εορτών, εν μέσω και της πανδημίας, δεν έχει το δικαίωμα να κάνει τέτοια… «δώρα» στους ανθρώπους που μοχθούν για να διατηρήσουν ζωντανό τον πρωτογενή μας τομέα».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble