Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΑΓΡΟΤΙΚΑΑγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας | O Υπουργός ζήτησε χρόνο για να εξετάσει του...

Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας | O Υπουργός ζήτησε χρόνο για να εξετάσει του αιτήματος

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την 25/2/2021 με τον ΥπΑΑΤ κ. Λίβανο έπειτα από αίτημα των 4 Αγροτικών Συλλόγων Κρήτης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο περιφερειάρχης Κρήτης κ. Αρναουτάκης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη πρωτογενή τομέα κ. Χνάρης όπου και συζητήθηκαν , επιπλέον από την λίστα θεμάτων ,ζητήματα μελισσοκομίας και κτηνοτροφίας.

mechanical adv 2021

Αναφορικά με τα θεμάτων που έθεσαν ως βάση διαλόγου οι Αγροτικοί Σύλλογοι, ο Υπουργός ενημερώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο για το κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης.

apostolakis adv 2

Κύρια θέματα της συνομιλίας ήταν η φορολογική αντιμετώπιση των αγροτών, οι αναγκαίες οικονομικές ενισχύσεις λόγω covid-19,  εισαγωγές αγροτικών προϊόντων από Τρίτες Χώρες, ελληνoποιήσεις  , δασικοί χάρτες, προβλήματα ελαιοκομίας , προβληματισμοί για ΟΠΕΚΕΠΕ και ΕΛΓΑ, κόστος παραγωγής κ.α.

Ο Υπουργός ζήτησε επιπλέον πίστωση χρόνου ώστε να εξετάσει τα ζητήματα και να προβεί στις ανάλογες παρεμβάσεις για θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Γεν Γραμματέας ΥπΑΑΤ κ. Στρατάκος, ο πρόεδρος Αγρ. Συλλόγου Σελίνου Χανίων Γιώργος Χαλκιάς, ο πρόεδρος Αγρ. Συλλόγου Τυμπακίου Ορφανουδάκης Μανώλης, ο πρόεδρος Αγρ. Συλλόγου Σητείας Τσιφετάκης Γιώργος και ο πρόεδρος του Αγρ. Συλλόγου Ιεράπετρας  Γαϊτάνης Γιάννης καθώς και μέλη του προεδρείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν στον αγροτικό κλάδο της περιοχής δίνοντας έμφαση σε θέματα που θα επιφέρουν πραγματική και ουσιαστική ανάπτυξη της υπαίθρου.

Εκ του Δ.Σ.

Ο  Πρόεδρος
Γαϊτάνης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας
Βιαννιτάκης Μιχαήλ

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble