Τετάρτη, 16 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORATo Palettino γιορτάζει 10 χρόνια μαζί σας και σας κάνει δώρα !!!

To Palettino γιορτάζει 10 χρόνια μαζί σας και σας κάνει δώρα !!!

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Σήμερα γιορτάζει όλη η Ελλάδα τιμώντας την μεγάλη γιορτή των Κωνσταντίνου και  Ελένης και μαζί τους γιορτάζει  επίσης το αγαπημένο σας κατάστημα «Palettino» τα 10 χρόνια  επιτυχημένης λειτουργίας του  χάρη σε σας, με συνέπεια στην καλή εξυπηρέτηση , ποιότητα και καλές τιμές.

Θέλοντας να ευχαριστήσουμε εσάς, τους αγαπητούς μας πελάτες, για την στήριξη και την προτίμηση σας όλα αυτά τα χρόνια, από σήμερα  21/5  έως  31/5 κάνουμε μια ιδιαίτερη προσφορά!

mechanical adv 2021

Για κάθε αγορά σας, θα σας κάνουμε δώρο ίσης αξίας ό,τι εσείς επιλέξετε από το κατάστημά μας.

apostolakis adv 2

Το «Palettino» θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια και μεράκι να σας προσφέρει ό,τι καλύτερο στα είδη που διαθέτει ώστε να μένετε ικανοποιημένοι πάντα και σε κάθε αγορά σας.

Ευχόμαστε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες με υγεία και ό,τι καλύτερο για εσάς και τις οικογένειές σας .

Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε !

Δημήτρης  Λύτινας

info@palettino.gr

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-