AGORA

To νέο smartphone Huawei P10 υπόσχεται να σας χαρίσει το τέλειο πορτρέτο

Το πρόσωπό σας λέει μια ιστορία. Απεικονίζει τα θέλω σας & τις επιθυμίες σας. Εκφράζει το πάθος σας και αποκαλύπτει τους φόβους σας. Το πρόσωπό σας λέει μια ιστορία … μέσα από τις λήψεις σας με τη νέα συσκευή ναυαρχίδα Huawei – P10.

Σύμφωνα με μελέτες, σε κάθε λεπτό αντιστοιχούν πάνω από 3 εκατομμύρια φωτογραφίες που έχουν ληφθεί ανά τον κόσμο ενώ σχεδόν το 90% αυτών βγαίνουν με τη βοήθεια ενός smartphone. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Huawei εστιάζει στη φωτογραφία, αναζητά την τελειότητα και συνεχίζει να συνεργάζεται με τον κορυφαίο κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών – Leica. Βασισμένο στην απίστευτη επιτυχία της διπλής κάμερας των συσκευών Mate 9 και P9, το P10 παρουσιάζει την τελευταίας τεχνολογίας διπλή κάμερα της Huawei, η οποία έχει σχεδιαστεί από κοινού με τη Leica. Το αποτέλεσμα είναι μια Dual-Camera 2.0, η οποία είναι η πρώτη κάμερα που διαθέτει ακριβή 3D τεχνολογία προσώπου, ανιχνεύοντας έτσι με ακρίβεια το πρόσωπό μας και αποτυπώνοντας 190 λεπτομέρειές του.

caffeine adv2020b

Η νέα ναυαρχίδα επιτρέπει στους χρήστες να βγάζουν εντυπωσιακά καλλιτεχνικά πορτρέτα με φυσικό αποτέλεσμα bokeh στο στυλ μιας DSLR κάμερας. Σε συνδυασμό με τον ειδικό αλγόριθμο της Ηuawei & της Leica για το βάθος πεδίου, οι φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί, έχουν πιο ευκρινείς άκρες και έντονο χρώμα σε κάθε λήψη, ενώ το φόντο παραμένει θολό. Το εφέ είναι διαθέσιμο τόσο στην λειτουργία RGB όσο και στην ασπρόμαυρη ενώ μπορεί να προστεθεί και μετά τη λήψη της εικόνας.

Με γνώμονα λοιπόν το τέλειο πορτρέτο, δημιουργήθηκε η τηλεοπτική διαφήμιση του προϊόντος. Το επίκεντρο της διαφήμισης είναι το ανθρώπινο πρόσωπο και το γεγονός ότι ο καθένας έχει τη δική του διαφορετική ιστορία να δείξει και αυτό μας αποκαλύπτει την γοητεία της μοναδικότητας του καθένα μας. Το σποτ μας παρουσιάζει τις εναλλαγές ανθρώπων, με ποικίλα σενάρια ζωής, επαγγέλματα και σκηνές που έχουν επιλεγεί απεικονίζοντας την ιδιαίτερη ομορφιά των προσώπων και της ζωής τους σε όλες τις εκφάνσεις τους.

neratzoulis neo

Στο πνεύμα αυτό η καμπάνια πλαισιώνεται από επιλεγμένα γνωστά πρόσωπα διαφόρων χωρών της Ευρώπης όπως είναι η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη για την Ελλάδα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το διαφημιστικό της Huawei στο εξής link:

https://www.youtube.com/watch?v=iFNNQULOgFs

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία. Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing.

Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές. Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button