Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΤα εγκαίνεια του Bistro - Wine & Coctail Bar «Skipper» στον Αγιο...

Τα εγκαίνεια του Bistro – Wine & Coctail Bar «Skipper» στον Αγιο Νικόλαο

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Βράδυ Παρασκευής και το cna.gr παρευρέθηκε στα επίσημα εγκαίνια του Skipper, του νέου μαγαζιού του Γιάννη Κεντριανάκη και της Ανθής Δημητροπούλου στην παραλία Άμμος στον Άγιο Νικόλαο.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν αξιόλογα άτομα του χώρου όπως και πολιτικά πρόσωπα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

mechanical adv 2021

skipper2

apostolakis adv 2

Ο χώρος ήταν πολύ φιλόξενος, όπως και το προσωπικό που ήταν στην διάθεση όλων των επισκεπτών για να εκπληρώσουν την κάθε επιθυμία τους αλλά και για να ενημερώσουν τον κόσμο για τα μοναδικά κρασιά και αλλά ποτά που προσφέρει το Skipper.

skipper3 skipper4

Ο υπεύθυνος του Skipper Γιάννης Κεντριανάκης μας δηλώσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την βραδιά, όπως και πολύ χαρούμενος που κατάφερα εγώ και η οικογένεια μου να δημιουργήσουμε αυτό το μοναδικό μαγαζί γύρω από το καλό κρασί. Το Skipper βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προσφέρει στο κοινό του Αγίου Νικολάου και όχι μόνο, 130 ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο και είναι το πρώτο μαγαζί στην Ελλάδα που διαθέτει τόσα πολλά είδη κρασιών. Επίσης σας προσφέρουμε μπύρες από μικρές ζυθοποιίες του τόπου μας και λίγα και καλά cocktails από την εταιρία “The Art of Cocktails”. Όλα αυτά όμως χρειάζονται και το συνοδευτικό τους που προσφέρεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας το οποίο θα σας προτείνει αυτό που ταιριάζει στην κάθε περίσταση. Ευελπιστώ να ταξιδέψουμε τον κόσμο σε θάλασσες και πελάγη γεύσεων. Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι το καλό κρασί δεν είναι ανάγκη να είναι και ακριβό. Ευχαριστώ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους όπως και εσάς για την στήριξη σας.»

skipper5 skipper6

Στην υπέροχη αυτή βραδιά δεν έλειπε όμως και ο καλός καφές της εταιρίας Hausbrandt και το μοναδικό χαρμάνι Gourmet με τον υπεύθυνο πωλήσεων της εταιρίας Βαθυπέτρου Αντώνη να λύνει κάθε απορία του κοινού και τον barista Τζατζαδάκη Βαγγέλη.

skipper8

skipper7

Εμείς ευχόμαστε καλές δουλειές και πάντα με τέτοιες πρωτότυπες ιδέες.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-