Σάββατο, 12 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΣτηρίζουμε το «Καρνάγιο» - Δώστε την ψήφο σας!

Στηρίζουμε το «Καρνάγιο» – Δώστε την ψήφο σας!

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Το Καρνάγιο υποψήφιο για βραβείο καλύτερης ¨ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2018″ ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας!

“Στην προσεγμένη μοντέρνα ταβέρνα με τα πολύχρωμα τραπεζοκαθίσματα και την γαληνευτική θέα στη λίμνη θα σας υποδεχτεί εγκάρδια ο ιδιοκτήτης και ψυχή του μαγαζιού Γιώργος Μαρκάκης, για να σας «παραδώσει» στα χέρια του ικανού σεφ Νίκου Αργυρίου. Οι προτάσεις του αναδεικνύουν την κρητική κουζίνα και τις εκλεκτές πρώτες ύλες της περιοχής (τυριά, όσπρια, φρέσκα θαλασσινά και κρέας) με σύγχρονο πνεύμα, φαντασία και διάθεση για πειραματισμό, ενώ εναλλάσσονται ανάλογα με την εποχή και τα προϊόντα της. Την εικόνα συμπληρώνουν τα επιδόρπια από dedicated pastry chef και τα κοκτέιλ με κρητικά υλικά.”

mechanical adv 2021

Όταν μιλάμε για «Χρυσούς Σκούφους» η «Βραβεία Ελληνικής κουζίνας» εννοούμε ένα πολύ εκτεταμένο σαφάρι απ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας άπειρα χιλιόμετρα και ναυτικά μίλια ενός τεράστιου οδοιπορικού που ξεκινάει από την Αλεξανδρούπολη, το Αμύνταιο και τα Πομακοχώρια και καταλήγει στην Πάτμο, τη Ρόδο, τη Σχοινούσα και τη Νότια Κρήτη.

apostolakis adv 2

Τα μέλη της κριτικής γευσιγνωστικής επιτροπής του «α» οργώνουν συστηματικά τη χώρα δοκιμάζοντας εκατοντάδες πιάτα σε εστιατόρια, ταβέρνες και γαστροταβέρνες, φροντίζοντας να επισκέπτονται ότι καινούργιο ανοίγει. Δοκιμάζουν πολλά διαφορετικά φαγητά και γλυκά, και σχηματίζουν μια σφαιρική εικόνα για τους χώρους που επισκέπτονται.

Αυτό σημαίνει πολυσύνθετο γαστρονομικό πανόραμα που καταγράφεται στις υποψηφιότητες (υποψήφια εστιατόρια είτε για Χρυσό Σκούφο, είτε για Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας).
Δημοσιεύουμε την βασική λίστα των υποψήφιων εστιατορίων προς βράβευση για το 2018, η οποία θα συμπληρώνεται συστηματικά με καινούργια εστιατόρια που η κριτική επιτροπή του Αθηνοράματος θα αξιολογεί στη διάρκεια της χρονιάς.

Σας καλούμε να τα επισκεφτείτε, να τα δοκιμάσετε και να μας στείλετε την καταγραφή της δικής σας αξιολόγησης συμπληρώνοντας το ειδικό δελτίο του «Γίνε κι Εσύ Αξιολογητής» συμμετέχοντας ενεργά και με την υπογραφή σας, στο «Βραβείο κοινού» μιας γκουρμέ κοινότητας που γεννιέται μέσα στο xrysoiskoufoi.gr.

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΓΙΟ ΕΔΩ!

 

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...