Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΣτην «Europlan» το βραβείο για την «Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη»

Στην «Europlan» το βραβείο για την «Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη»

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σπουδαία διεθνή διάκριση πήρε μια κρητική εταιρεία! Στο διαγωνισμό European Property awards που έγινε στο Λονδίνο η εταιρεία Europlan πήρε το βραβείο για “Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπη”! Ο εκ των ιδρυτών της εταιρείας Γιώργος Γουναλάκης μάλιστα συγκινημένος δήλωσε:

‘Γνωρίζαμε ότι είχαμε λάβει το βραβείο για την “Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ελλάδα” και για τον λόγο αυτό βρεθήκαμε εδώ ώστε να παραστούμε στην τελετή απονομής.

mechanical adv 2021

Αυτό που δεν γνωρίζαμε και μας ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της απονομής είναι ότι λάβαμε και το βραβείο για “Καλύτερη Αρχιτεκτονική Μονοκατοικίας στην Ευρώπ用, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι η εταιρεία μας θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό που θα γίνει στο Ντουμπάι στις 3-4 Δεκεμβρίου 2014.

apostolakis adv 2

Συνεπώς έχουμε πλέον 25% πιθανότητες να κερδίσουμε τον Παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία αυτή διαγωνιζόμενοι με τους νικητές της κατηγορίας απο Ασία , Αφρική και Αμερική. Είναι μια τεράστια ΔΙΑΚΡΙΣΗ για την εταιρεία μας και πραγματικά είμαι πολύ πολύ συγκινημένος απόψε.

Οι κόποι τόσων ετών … τουλάχιστον δεν πάνε χαμένοι. Εκτός απο συγκινημένος , νιώθω πολύ υπερήφανος που εκπροσωπώντας την Ελλάδα , την Ευρώπη , ουσιαστικά θα εκπροσωπούμε τον Αγιο Νικόλαο Κρήτης.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

bbq stories2020
kokolakis adv 2021 3
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble