Κυριακή, 13 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΣπουδαία διάκριση στο Κρητικό ελαιόλαδο της οικογένειας Αλμπαντάκη

Σπουδαία διάκριση στο Κρητικό ελαιόλαδο της οικογένειας Αλμπαντάκη

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Με ιδιαίτερη περηφάνια και χαρά η CRETAN MILL της οικογένειας Αλμπαντάκη βραβεύτηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στην τελετή απονομής για τον 3ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ελαιολάδου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach στο Ρέθυμνο.

Η γνωστή σε όλους μας Κρητική εταιρία παραγωγής και εμπορίας ελαιολάδου, απέσπασε Χρυσό βραβείο ποιότητας για το βιολογικό ελαιόλαδο της με ονομασία Agrelia organic και χάλκινο βραβείο για το Ποπ Σητείας, μια επιπλέον διάκριση που ήρθε για να επισφραγίσει  ότι η ποιότητα της παραμένει σταθερή όπως και οι άνθρωποι που στηρίζουν την εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, οι παραγωγοί της, όπως μας λέει ο κ. Αλμπαντάκης.

mechanical adv 2021

– Σε αυτούς αφιερώνουμε όλα μας τα βραβεία ποιότητας, αυτοί φροντίζουν ώστε η ποιότητα του ελαιολάδου μας να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, τους ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και τους αφιερώνω όλα τα βραβεία για τα οποία έχει διακριθεί η εταιρία μας ως σήμερα.

apostolakis adv 2

Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια πωλήσεων κα. Φουλέ Μαρία.

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-