Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΕλαιουργείο Λιμνών: Ενα πρότυπο εργοστάσιο που σέβεται τον παραγωγό, τον άνθρωπο και...

Ελαιουργείο Λιμνών: Ενα πρότυπο εργοστάσιο που σέβεται τον παραγωγό, τον άνθρωπο και το περιβάλλον

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Αυτό είναι το ελαιοτριβείο Λιμνών Λασιθίου που μπορείτε να βγάζετε το λάδι σας, σε ένα κτίριο που σας εξασφαλίζει την άνεση και την απόλυτη καθαριότητα, με προδιαγραφές και μηχανήματα τελευταίας γενιάς, υψηλής δυναμικότητας που σας εξυπηρετούν άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση.

Είναι ΔΙΦΑΣΙΚΗΣ λειτουργίας που σημαίνει ότι κατά τη διαδικασία εξαγωγής του λαδιού δε χρησιμοποιείται καθόλου νερό και ο διαχωρισμός του λαδιού γίνεται σε δυο φάσεις λάδι-πυρήνας, αποφεύγοντας έτσι τις βλαβερές επιπτώσεις του ζεστού νερού στο λάδι.

mechanical adv 2021

Αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείτε, για να δείτε από κοντά την ποιότητα της εργασίας που γίνεται. Λαμπρό παράδειγμα και σε άλλα εργοστάσια που δυστυχώς το μόνο που κάνουν είναι να επιβαρύνουν το περιβάλλον και να ταλαιπωρούν τους ανθρώπους.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble