Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΧρυσό βραβείο για το Καρνάγιο (pics)

Χρυσό βραβείο για το Καρνάγιο (pics)

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Ο υπεύθυνος του Καρνάγιο Γιώργος Μαρκάκης και οι chef Νίκος Κουτσάκης και Νίκος Αργυρίου παρέλαβαν σήμερα το βραβείο “Gold Award of Quality & Taste” στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων ποιότητας & γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards 2018.

Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 με τον τίτλο «Greek taste beyond borders» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στην υπερπολυτελή αίθουσα «Banquet». Το «Greek taste beyond borders», μέσα από το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας αποτελεί μια θεσμική καμπάνια, που έχει ως στόχο την ανάδειξη του ελληνικού προϊόντος και την εξάπλωση της ελληνικής γαστρονομίας παγκοσμίως.

mechanical adv 2021

Στη διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν εστιατόρια και σεφ που ξεχώρισαν για την ποιότητα που προσφέρουν. Ανάμεσά τους και το γνωστό εστιατόριο του Αγίου Νικολάου «Καρνάγιο», που τιμήθηκε με το βραβείο «Gold Award of Quality & Taste» στην κατηγορία «Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα» των Estiatoria.gr Premium Awards 2018.

apostolakis adv 2

Το βραβείο παρέλαβαν ο υπεύθυνος του «Καρνάγιου» Γιώργος Μαρκάκης και οι σεφ Νίκος Κουτσάκης και Νίκος Αργυρίου.

Την ικανοποίησή του για το βραβείο εξέφρασε ο Γιώργος Μαρκάκης. Για την ψηφοφορία εξήγησε ότι «πέρασε από το “Καρνάγιο” επιτροπή, η οποία δοκίμασε τα φαγητά μας και αποφάσισε ότι είμαστε άξιοι για το βραβείο. Τώρα αναμένουμε, στις 20 Μαρτίου, τα αποτελέσματα και από το “Αθηνόραμα”, όπου και εκεί είμαστε υποψήφιοι για βραβείο».

karnagio award4 karnagio award3 karnagio award2

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...