Παρασκευή, 7 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORABOX Cafe, Αγιος Νικόλαος | Τα καλύτερα από τους καλύτερους στον καφέ......

BOX Cafe, Αγιος Νικόλαος | Τα καλύτερα από τους καλύτερους στον καφέ… και όχι μόνο!

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο καφές είναι στην καθημερινότητά μας απαραίτητο αγαθό αλλά και απόλαυση για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η ομάδα του Box Cafe πριν από 10 χρόνια και συνεχίζει να σας προσφέρει την νέα απίστευτη γεύση του καφέ Molinari με την ίδια ποιότητα και σταθερότητα υλικών. Ενας αρωματικός καφές πού μπορείς να τον ευχαριστηθείς οποιαδήποτε ώρα της ημέρας σε ένα νέο χώρο στο κέντρο της πόλης ή οπουδήποτε αλλού βρίσκεσαι.

Η υπηρεσία delivery λειτουργεί δυναμικά από τις 6:00 το πρωί ως τις 9 το βράδυ. Εκτός από το γευστικό καφέ μπορείς να απολαύσεις διάφορα σνακ, σφολιάτες, κριτσίνια, απολαυστικές μπαγκέτες με ότι υλικό εσύ επιλέξεις, καθώς και όλους τους φρέσκους χυμούς από το Vitamin Bar μας.

mechanical adv 2021

box cafe 1

apostolakis adv 2

Η ομάδα του Box Cafe είναι αυτή που δημιουργεί μία φιλική ατμόσφαιρα και προσφέρει πάντα ό,τι καλύτερο. Αυτό που σίγουρα αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη γουλιά του αγαπημένου σου καφέ είναι ότι θα σε φέρει ξανά και ξανά στο Box Cafe!!

Επισκεφθείτε μας, στο νέο μας χώρο.

Μελετίου Μεταξάκη 8 και Σοφοκλή Βενιζέλου γωνία
Αγιος Nικόλαος
2841028888

your coffee therapy !!!!

box cafe 4

box cafe 5

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble