Τρίτη, 15 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΑΣΤΕΚ: Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Coastal Cafe

ΑΣΤΕΚ: Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Coastal Cafe

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Την Πέμπτη 8/2/2018 , πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια εξωστρέφειας της Ανωτέρας Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης, Αγίου Νικολάου, Εκπαιδευτική Επίσκεψη.

Πιο συγκεκριμένα, όλο το Β’ έτος, στα πλαίσια του μαθήματος της κα Σαραντοπούλου Ιωάννας , MSc / ΜΠΑΡ-ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ, παρακολούθησε Σεμινάριο Καφέ, στο φιλόξενο COASTAL CAFÉ, στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης μας.

mechanical adv 2021

Πρόκειται για μάθημα εφαρμογών, το οποίο περιλαμβάνει και εργαστηριακό μέρος . Μέσα στα πλαίσια της Βιωματικής Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε και αυτή η επίσκεψη, επιτρέποντας στους σπουδαστές της Σχολής να δράσουν πρακτικά, και σύμφωνα με τις οδηγίες του Barista, κυρίου Μάνου, ώστε να μάθουν τις λειτουργίες της μηχανής καφέ , να φτιάξουν τα δικά τους ροφήματα, και να αλληλεπιδράσουν με το εργασιακό περιβάλον.

apostolakis adv 2

Είναι μια πρακτική, η οποία εφαρμόζεται κάθε χρόνο από την Καθηγήτρια Τεχνικών Μαθημάτων, κυρία Σαραντοπούλου, έτσι ώστε μέχρι την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές να αποκομίσουν όσο το δυνατό περισσότερες επαγγελματικές εικόνες στα πλαίσια των μαθημάτων Επισιτισμού τα οποία διδάσκει.

Ως μελλοντικά στελέχη του ξενοδοχειακού τομέα, είναι σημαντικό να έχουν μια συνολική εικόνα επιμέρους λειτουργιών.

Οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για αυτή την δράση, και εξέφρασαν πολλές απορίες , δίνοντας αφορμή για δημιουργικό διάλογο με τον οικοδεσπότη του Coastal café κ. Οδυσσέα Χαρίτο.

zygos gif 2020b
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...