Macrame-Voulisma
Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Ποτηράκι

BOX Cafe

ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
AGORA

Ασφάλεια υγείας: Μια πράξη ευθύνης και προσφοράς | Ασφαλιστικό γραφείο «Καίτη Γραφανάκη»

GMG

LE DELICE ΣΕΡΓΙΑΝΙ Kosa

Κάθε σημαντική στιγμή της ζωής σας σημαίνει πολλά για εσάς. Από τη δημιουργία της δικής σας οικογένειας μέχρι την αγορά ενός σπιτιού ή αυτοκινήτου, κάθε απόφαση καθορίζει την καθημερινότητά σας και των αγαπημένων σας.

Καθημερινά φροντίζεις για άπειρα θέματα. Δεκάδες σοβαρά ζητήματα, αλλά και μικρότερες λεπτομέρειες. Όμως ποιος πραγματικά σκέφτεται και φροντίζει για σένα; Για τις δικές σου μοναδικές ανάγκες;

GRUPPO ΧΡΥΣΟΣ

IN AND OUT

DROP Cafe Palermo TECH HUB

Η ασφάλεια υγείας είναι μια πράξη ευθύνης και φροντίδας για το μέλλον σας. Με την απόκτηση ενός τέτοιου προγράμματος, μπορείτε να εξασφαλίσετε το αύριο της οικογένειάς σας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε δημιουργήσει για αυτούς αλώβητο.

Υπάρχει κάποιος που όχι μόνο αναγνωρίζει τη μοναδικότητά σου, αλλά θέτει το ενδιαφέρον του για σένα στη σωστή βάση. Στη φροντίδα και την προστασία της υγείας σου, όχι μόνο μέσα από καλύψεις αλλά και μέσα από εργαλεία πρόληψης και προσωποποιημένες υπηρεσίες εξατομικευμένων συμβουλών και παροχών. Ναι. Σαφώς μιλάμε για μια ασφάλιση υγείας αλλά όχι σαν και αυτές που γνωρίζεις. Γιατί πλέον, υπάρχουν ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προγράμματα υγείας που σέβονται τις ανάγκες σου, αναγνωρίζουν τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά και προσαρμόζονται στα μέτρα σου και τον προϋπολογισμό σου, προσφέροντάς σου πολλά περισσότερα από τις παραδοσιακές καλύψεις υγείας.

Mechanical Solutions

Τεντοτεχνική

Είναι θεμιτό, αν κάθε χρόνο αποταμιεύεις χρήματα για την περίπτωση που χρειαστείς άμεσα ένα ποσό για πληρωμή έκτακτων ιατρικών αναγκών (νοσοκομειακές δαπάνες και φάρμακα). Ωστόσο, ένα πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης υγείας προσφέρει πολλά περισσότερα από απλή κάλυψη δαπανών.

grafanakh office
Ασφαλιστικό γραφείο «Καίτη Γραφανάκη» – Μ.Μεταξάκη 16, Αγιος Νικόλαος, Κρήτη

Παρακάτω μερικοί λόγοι για τους οποίους η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι πάντα μία καλή ιδέα:

Zuper Service

Καλύτερος έλεγχος στην περίθαλψη

Με την ιδιωτική ασφάλιση υγείας μπορείς να επιλέξεις εσύ το ιατρικό κέντρο και τον ιατρό που επιθυμείς μέσα από ένα δίκτυο συμβεβλημένων νοσοκομείων. Αν έχει προκύψει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, είναι πολύ ανακουφιστικό να γνωρίζεις ότι θα έχεις την καλύτερη αντιμετώπιση και φροντίδα, σε συνθήκες που εσύ θα έχεις επιλέξει. Έτσι, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις επιλέξει μπορείς να έχεις ιδιωτικό δωμάτιο, ασθενοφόρο ή αποκλειστική νοσοκόμα.

Εύκολη πρόσβαση

Όταν προκύπτει ένα θέμα υγείας το τελευταίο που θες είναι να είσαι σε αναμονή για μία εξέταση ή για ένα χειρουργείο. Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΣΥ, ο μέσος χρόνος αναμονής σε δημόσιο νοσοκομείο για τακτικά χειρουργεία κυμαίνεται από 3 μήνες έως 2 χρόνια.

Αντίστοιχα, ελλιπής παρουσιάζεται η εικόνα της δημόσιας Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης. Στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν ότι, αν και ο αριθμός των Κέντρων Υγείας στο σύνολο της χώρας παραμένει ο ίδιος τα τελευταία 2 χρόνια (με μία αύξηση του 1% από το 2010), το ιατρικό προσωπικό παρουσιάζεται συνεχώς μειούμενο (-26% από το 2010).

Δωρεάν ετήσιο check up

Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες κατέχουμε τα «πρωτεία» στην παραμέληση της υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat, το ποσοστό των Ελλήνων που δεν επισκέφθηκαν Γενικό Γιατρό ή δεν έκαναν check up σε περίοδο 12 μηνών αγγίζει το 61%, όταν ο αντίστοιχος μέσος όρος για την Ευρώπη είναι στο 24% (στοιχεία 2017)

Τα περισσότερα ιδιωτικά προγράμματα υγείας παρέχουν δωρεάν ετήσιο προληπτικό έλεγχο που περιλαμβάνει εξετάσεις όπως, γενική αίματος, ούρων, σάκχαρο, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια. υπέρηχο μαστών (για ασφαλισμένες έως 40 ετών), μαστογραφία (για ασφαλισμένες άνω των 40 ετών), test Pap, ακτινογραφία θώρακος, καρδιολογική εξέταση και άλλα.

Οι εξετάσεις αυτές για να γίνουν σε μία ιδιωτική κλινική έχουν κόστος από 120€ έως 220€, κατά μέσο όρο. Εναλλακτικά, μπορούν να γίνουν μέσω ΕΟΠΠΥ, με μία συμμετοχή του ασφαλισμένου της τάξεως του 15% όταν τα παραπεµπτικά εκτελούνται σε ιδιώτες συμβεβλημένους παρόχους.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Ίσως να ακούγεται περίεργο ότι με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα, ωστόσο αποδεικνύεται πως αυτό είναι γεγονός. Οι Έλληνες καταλήγουν να πληρώνουν πολλά σε ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας καθώς η έλλειψη εμπιστοσύνης στο δημόσιο σύστημα δείχνει να είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο οι ασθενείς στρέφονται σε ιδιωτική περίθαλψη.

Στην περίπτωση ιδιωτικής νοσοκομειακής περίθαλψης, για έναν φυσιολογικό τοκετό σε δίκλινο δωμάτιο ιδιωτικού μαιευτηρίου το ζευγάρι θα ξοδέψει από 2.000€ έως 3.850€, συν την αμοιβή γιατρού, υγειονομικό υλικό και φάρμακα, κάτι που στο σύνολο μπορεί να ξεπεράσει τα 4.000€.

Με ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, εξασφαλίζεται 100% κάλυψη εξόδων μετά την αφαίρεση του εκπιπτόμενου ποσού. Παράλληλα, με ένα τέτοιο πρόγραμμα προσφέρονται και άλλες παροχές, όπως εφάπαξ επίδοµα για φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική τοµή.

Έτσι, τα χρήματα που σκόπευες να βάλεις στην άκρη για ώρα ανάγκης, μπορείς να τα κρατήσεις για ένα ταξίδι!

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενός ιδιωτικού ασφαλιστικού προγράμματος είναι ότι μπορείς να εξασφαλίσεις για εσένα και αυτούς που αγαπάς φροντίδα και ποιοτική ιατρική περίθαλψη. Ανάλογα με τις ανάγκες σου, μπορείς να επιλέξεις τις καλύψεις που θες.

Μάθετε περισσότερα και εξασφαλίστε άμεσα ένα οικονομικό πρόγραμμα ασφάλειας υγείας στο γραφείο «Καίτη Γραφανάκη» στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, στην οδό Μελετίου Μεταξάκη 16, ή τηλεφωνικά στο 28410-22703.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button