Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήAGORAΑούας | Ενα ιστορικό μαγαζί του Αγίου Νικολάου έκλεισε τον κύκλο του

Αούας | Ενα ιστορικό μαγαζί του Αγίου Νικολάου έκλεισε τον κύκλο του

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ο Μανόλης Σταυρακάκης και η οικογένειά του, δημοσιοποίησαν την ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: Μετά από 35 ολόκληρα χρόνια ένας επαγγελματικός κύκλος έκλεισε. Είμαστε ευγνώμων για την υποστήριξη σας σε αυτό το ταξίδι που ζήσαμε, όπου κερδίσαμε, αγαπήσαμε με πολλές αξίες και αμοιβαία συναισθήματα, από όλη την οικογένεια Σταυρακάκη (ΑΟΥΑΣ).
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση σας!
Κρατάμε βαθιά μέσα μας όλες τις στιγμές σας,γιατί πια δεν θα έχουμε το προνόμιο να απολαμβάνουμε και να σας παρέχουμε την εξυπηρέτηση.
Σας ευχαριστούμε!
Ταβέρνα <ΑΟΥΑΣ>
aoyas1
zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble