e2

Χριστοφάκης Μανόλης

Ονομάζομαι Χριστοφάκης Μανώλης, γεννήθηκα το 1979 στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, είμαι κάτοικος Λατσίδας, άγαμος, με εκπληρωμένες τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Νεαπόλεως το 1999. Το ίδιο έτος ξεκίνησα τη φοίτησή μου στο ΑΤΕΙ Κρήτης, ΣΤΕΦ Τμήμα Ηλεκτρολογίας.

Παράλληλα με τις σπουδές μου και από το 2002εως το 2004 υπηρέτησα την στρατιωτική μου θητεία ως Αξιωματικός Ειδικών Δυνάμεων.

Αμέσως μετά άρχισα να εργάζομαι ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης ώσπουτο 2005 διορίστηκα στο Ελληνικό Δημόσιο και μέχρι σήμερα εργάζομαι ως σωφρονιστικός υπάλληλος στο Κατάστημα Κράτησης Νεαπόλεως.

Απέκτησα μεγάλη εμπειρία μέσα από συνδικαλιστικήδράση εκπροσωπώντας τους υπαλλήλους του ΣωφρονιστικούΚαταστήματος Νεαπόλεως στην Ομοσπονδία Σωφρονιστικών υπαλλήλων ΟΣΥΕ και μέχρι σήμερα αγωνίζομαι για τα δικαιώματα και τις εργασιακές διεκδικήσεις των συναδέλφων μου καθώς και του ευρύτερουδημόσιου τομέα.

Είμαι εγγεγραμμένος φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου στα πλαίσια της μόνιμης αναζήτησής μου για εμπλουτισμό των γνώσεών μου.

Στην δύσκολη αυτή ομολογουμένως οικονομική συγκυρία, είναι χρέος όλων και ιδιαίτερα εμάς των νέων να συνδράμουμε για την έξοδο από την βαλτοποίηση και την απραξία,πεπερασμένων μικροπολιτικών πρακτικών.

Με φρέσκιες, και δημιουργικές προσεγγίσεις να συνδράμουμε στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, δίνοντας έμφαση στη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Δημιουργώντας νέα εισοδήματα μέσω της διασύνδεσης του τουριστικού με τον αγροτικό τομέα και άλλες μορφές ενναλακτικού τουρισμού.

Για μια ισόρροπη ανάπτυξη όλου του δήμου και όχι μιας και μόνο πόλης, που θα δίνει προτεραιότητα στον πολίτη-δημότη και θα αφουγκράζεται τα καθημερινά του προβλήματα.

Όραμα μου είναι η εξωστρέφεια του Δήμου μας, η απορρόφηση όλο και περισσότερων ευρωπαϊκών κονδυλίων για την ισόρροπη του ανάπτυξη. Η αναβάθμιση των χωριών μας και ανάδειξή τους σε τουριστικούς προορισμούς. Η παράλληλη ανάπτυξη αγροτουριστικών μονάδων που σκοπό θα έχουν την εκπαίδευση των επισκεπτών στην κρητική ζωή (πολιτισμός, παράδοση, διατροφή).

Έναν Δήμο που θα επενδύει τόσο σε ανθρώπινο κεφάλαιο (μέσω της εκπαίδευσης), όσο και σε υποδομές, χρησιμοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία και αξιοποιώντας τα στο έπακρο.

Έναν δήμο που θα σέβεται τα ΑΜΕΑ και τις ομάδες υψηλού κινδύνου, δημιουργώντας σε όλες τις περιοχές κατάλληλες υποδομές για την εξυπηρέτησή τους.

Αυτό το όραμα μοιράστηκα με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μενεγάκη Μανώλη και την Ενωτική Κίνηση Πολιτών, ο οποίος και μου έκανε την τιμή να με εντάξει στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του. Στον κ. Μενεγάκη Μανώλη βρήκα τον άνθρωπο εκείνον που ΜΠΟΡΕΙ να κάνει πράξη τα όσα λέει. Που ΑΚΟΥΕΙ που ΒΛΕΠΕΙ την καθημερινότητα των πολιτών όλου του Δήμου Αγίου Νικολάου και που ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ από όλους εμάς που τον στηρίζουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ

Χριστοφάκης Εμμανουήλ (Μανώλης)

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με τον Μενεγάκη Μανόλη


Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις

«Χωρίς Δεσμεύσεις»: Με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κο Μανώλη Χριστοφάκη


Back to top button