Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Πετσαλάκης – Σουλαδάκη: Κοινή δήλωση στήριξης στον υποψήφιο δήμαρχο κο Αντώνη Ζερβό

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB

Με αφορμή κάποια σχόλια που έγιναν, προφανώς από τρομαγμένους και πανικόβλητους όταν είδαν τη δημοσιοποίηση της πρώτης συνάντησης του Συνδυασμού του Αντώνη Ζερβού στο Σίσι, σημειώνουμε τα παρακάτω:

Πριν από χρόνια ξεκινήσαμε μαζί σε ένα αγώνα, τον οποίο δώσαμε μαζί και με πολλούς άλλους συγχωριανούς μας Βραχασώτες στις εκλογές του 2010 στο πλευρό του Δημήτρη Κουνενάκη, ο οποίος και εξελέγη Δήμαρχος.

Mechanical Solutions

Η συνεισφορά μας ήταν καθοριστική στην επικράτηση του συνδυασμού του, αυτό δεν χρειάζεται να το αποδείξουμε, αφού η μνήμη είναι νωπή.

Είχαμε καταθέσει τότε ένα πλήρες πρόγραμμα και σχέδιο για τον τόπο που ο Δήμαρχος, το έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του.

Στην πορεία όμως καταλάβαμε, ότι ο συγκεκριμένος Δήμαρχος στην προσπάθειά του να ελέγξει τα πάντα και να τα καταστήσει υπό τον απόλυτο έλεγχό του, με συνεχείς παρεμβάσεις του, δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Ουσιαστικά ευθύνεται για την οπισθοδρόμηση του τόπου, κάτι που αναγνώρισε ο ίδιος πρόσφατα σε ιδιωτική μας συνομιλία όπου παραδέχθηκε απευθυνόμενος στον Γιάννη Σουλαδάκη «Δυστυχώς δεν κάναμε τίποτα για το Βραχάσι»!

Η αυτοκριτική όμως κάποιες φορές δεν φτάνει για να σε αθωώσει… Και αυτό γιατί:

  1. Ο συγκεκριμένος Δήμαρχος αρχικά, κατάφερε να εκλέξει στο Δημοτικό Συμβούλιο, Δημοτικούς Σύμβουλους που πριμοδοτήθηκαν από άσχετες περιοχές, απόλυτα ελεγχόμενους, που δεν άφησαν ίχνος προσφοράς στον τόπο μας…
  2. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος προσπάθησε να απομονώσει το Βραχάσι και να υπονομεύσει με κάθε τρόπο με τους εκλεκτούς του, τον εκλεγμένο Πρόεδρο της Κοινότητας, ο οποίος αναγκάστηκε σε παραίτηση μετά από πολλές πιέσεις και έντονο παρασκήνιο.
  3. Μέσα σε αυτό το κλίμα ήταν λογικό να δημιουργηθούν εντάσεις και να διασπαστούν οι δυνάμεις, όμως σήμερα, που όλα αυτά είναι απολύτως ξεκάθαρα και ιστορικά καταγράφονται, επιχειρούμε ένα νέο ξεκίνημα.
  4. Αφήνουμε πίσω τις εντάσεις, δημιουργούμε για το Βραχάσι ένα νέο ολοκληρωμένο συνδυασμό που θα σταθεί στο πλευρό του Αντώνη Ζερβού υποψηφίου Δημάρχου Αγίου Νικολάου.Μαζί με νέους ανθρώπους θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και όχι να πολεμήσουμε όπως έκαναν άλλοι το Δήμαρχο και να συμβάλουμε στην προσπάθεια να αναστηθεί ο τόπος.

    Σας καλούμε να στηρίξετε αυτό το ψηφοδέλτιο και να δώσουμε μαζί αυτό τον αγώνα.

    Μακριά από φωνές διχασμού, μακριά από συμφέροντα και ιδιοτελείς στοχεύσεις.

    Μαζί για ένα αγώνα που θα καταστήσει όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά τη Δημοτική Ενότητα Βραχασίου την Τρίτη Συνιστώσα του Δήμου Αγίου Νικολάου.

    Ευχόμαστε και στους άλλους συνδυασμούς να κινηθούν στο ίδιο μήκος κύματος, να δώσουμε ένα καλό και τίμιο αγώνα και μετά τις εκλογές να δούμε πως θα βρούμε κοινή γλώσσα για να συνεργαστούμε όλοι για το καλό και την προοπτική του χωριού μας.

    Αλέκα Σουλαδάκη και Μιχάλης Πετσαλάκης


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button