ΚΡΗΤΗ

Ακύρωση πλειστηριασμών στο ειρηνοδικείο Ηρακλείου (video)

(Last Updated On: 8.10.2016 | 09:40)

Τετάρτη 5/10/2016,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Ο αποκλεισμός της εισόδου του ειρηνοδικείου από την συνέλευση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών (Λ.Σ.Π) και πλήθος πολιτών είχε σαν αποτέλεσμα να μην εισέλθουν στο κτίριο οι συμβολαιογράφοι και έτσι να ακυρωθεί ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας (στην περιοχή Κοκκίνη Χάνι) μιας πολύτεκνης οικογένειας καθώς και ο πλειστηριασμός μιας επαγγελματικής στέγης στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου.

Τα δύο ακίνητα εκποιούσε η τράπεζα Πειραιώς. Όταν οι κυβερνήσεις επιλέγουν τα μνημόνια βάσει των οποίων νομοθετούν εις βάρος και ενάντια στην θέληση του λαού,τότε και ο λαός έχει υποχρέωση να αντισταθεί προασπιζόμενος το δικαίωμά του να ζει με αξιοπρέπεια, ειρήνη και ασφάλεια.Έχει υποχρέωση να προστατεύσει την περιουσία του και κυρίως το σπίτι του όπως ορίζει το σύνταγμα της χώρας μας.

Εμείς οι πολίτες της συνέλευσης Λ.Σ.Π δηλώνουμε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να διεξαχθεί κανένας πλειστηριασμός στον χώρο του ειρηνοδικείου Ηρακλείου , καλούμε δε όλο τον λαό της πόλης μας να στηρίξει τον αγώνα μας κατά των μνημονιακών μέτρων που μας εξαθλιώνουν.

Ποτέ μην παρακαλάς για κάτι που έχεις τη δύναμη να το κερδίσεις! (Μιγκέλ Θερβάντες)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *