Παξιμαδάκια με λάδι και ρίγανη

353

Σήμερα θα φτιάξουμε κάτι πολύ απλό, εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, να το έχουμε στο σπίτι ανά πάσα στιγμή και ώρα, μας ήρθε μια λιγούρα, πίνουμε μια ρακή, ένα ουζάκι, κάτι τις τέλος πάντων, για να βάλουμε στο στόμα μας…

Είπαμε να προσέχουμε, αλλά και η στέρηση κακό πράγμα…

Λοιπόν πάμε στο φούρνο και αγοράζουμε μια μπαγκέτα, αν είναι και χτεσινή ακόμα καλυτέρα, λέμε στον φούρναρη να μας την κόψει σε φέτες, αλλιώς το κάνουμε και μόνοι μας, δεν είναι δα και καμιά δύσκολη δουλειά.

Βέβαια μπορείτε να κάνετε και ψωμί μπαγιάτικο που έχετε στο σπίτι, αφού το κόψετε μικρές και λεπτές φέτες.

Τις βάζουμε πάνω στην σχάρα του φούρνου μας που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, ψεκάζουμε με λίγο λάδι, εγώ έχω μπουκαλάκι από μπαλσάμικο και βάζω λάδι μέσα όταν τελειώσει και είναι ωραίο ψεκαστήρι, αλλιώς ότι ψεκαστήρι έχετε για να μην κάθεται επάνω πολύ λάδι, μετα ρίχνουμε αλατάκι, ρίγανη και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 150 βαθμούς για καμιά ώρα και είναι έτοιμα.

Τα αφήνετε να κρυώσουν και τα αποθηκεύετε σε δοχείο που κλείνει για να μην παίρνουν υγρασία.

Να αυτό ήταν…