Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ο Πόλεμος Ρωσίας – Τουρκίας η διάλυση της Ελλάδας, το σχέδιο και όσα θα συμβούν

DROP 2 DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
Europlan

Οι προφητείες επαληθεύονται….

Μέρος πρώτο

Από πού να το πιάσω και από πού να το αφήσω;

Mechanical Solutions

Ξέρετε πως οι προφητείες συνδυάζονται με γεωπολιτικές αναλύσεις αλλά και με γεγονότα όχι μόνο ιστορικά αλλά της ευρύτερης περιοχής που αναφέρονται. Για να αναλύσεις της προφητείες πρέπει να ξέρεις πολλά πράγματα αλλά να έχεις και καθαρή καρδιά για να βρεις αυτά που σου λείπουν από το πάζλ.

Για χρόνια ασχολούμαι με αυτό το θέμα και γράφω κατά περιόδους συμπληρώνοντας τα κενά που έλειπαν. Τα ξέρουμε όλα; Ναι τα ξέρουμε όλα τι ακριβώς θα μας συμβεί με την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν τα ξέρουμε όμως το πότε και πως θα γίνουν. Δηλαδή υπάρχουν αρκετά κενά, ασάφειες αλλά και περίεργες αναφορές που μας μπερδεύουν.

Το ποιο μεγαλύτερο κενό ήταν το πώς θα επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία και πως θα γίνει ο πόλεμος αλλά και πως θα αντεπιτεθούν οι δυτικοί κλπ.

Κάποιοι νομίζουν πως θα γίνουν όλα αστραπιαία σε μερικές ώρες, το πολύ σε δυο με τρεις ημέρες.

Κάνουν μεγάλο λάθος όμως γιατί ο πόλεμος θα διεξαχθεί σε πολλά ημίχρονα, σε πολλές φάσεις δηλαδή. Αφού κάνουμε μια μικρή αναφορά στα τεκταινόμενα θα ξεκινήσουμε το πιο σημαντικό μας θέμα, το πώς θα εξελιχτεί ο πόλεμος.

Σημείωση είναι η τέταρτη φορά που γράφω το κείμενο από την αρχή γιατί πάντα κάτι με σταματούσε. Υπήρξε και μεγάλη δυσκολία στο να συνεχίσω να γράψω και για το πρώτο μέρος ξεπέρασα τον ένα μήνα.

Ο Θεός επέτρεψε όμως να μάθω αρκετά πράγματα για να βρω την συνέχεια και να καταλάβω το γιατί θα γίνουν έτσι τα πράγματα γιατί ούτε γεωπολιτικά, ούτε στρατιωτικά έβγαιναν.

Ήρθε το τέλος;

Ναι ήρθε το τέλος για την Τουρκία και μια νέα αρχή για την Ελλάδα! Ναι ήρθε το τέλος της νέας τάξης πραγμάτων και η ορθοδοξία θα λάμψει! Ναι ήρθε το τέλος για όσα σχεδίαζαν οι απέξω εναντίων μας, για να διαλύσουν την Ελλάδα μας, να μας κάνουν μια χωματερή μουσουλμάνων, να μην μείνει τίποτα όρθιο και να αρπάξουν το πετρέλαιο μας το φυσικό αέριο μας τσάμπα.

Ήθελαν να μας διαλύσουν εδώ και πολλά χρόνια, ήθελαν να καταστρέψουν την ορθοδοξία, την πατρίδα, την οικογένεια και το ποιο σημαντικό ήθελαν να καταστρέψουν τα παιδιά μας για να μην υπάρχει μέλλον και ελπίδα σε αυτόν τον τόπο. Το σχέδιο είχε μπει σε εφαρμογή εδώ και πολλά χρόνια και όλα λειτούργησαν όπως τα ήθελαν.

Μα πάντα κάτι πήγαινε στραβά δεν κατάφερναν να πείσουν τους Έλληνες να τους δώσουν τους φυσικούς τους πόρους τσάμπα και όλο έσπρωχναν την Τουρκία εναντίον μας για να μας αναγκάσουν να υποταχθούμε.

Ας βάλουμε μια άνω τελεία εδώ για να δώσουμε ένα παράδειγμα και να το καταλάβουμε καλύτερα πόσα έδωσαν οι Βρετανοί από τα θαλάσσια οικόπεδα στην αδύναμη Κύπρο; Το 8% που μας έδεναν παλιά οι Αμερικανοί; (και άλλα 4% στους Τούρκους!) γιατί έδωσαν αρκετά παραπάνω από το 20%.

Εδώ και χρόνια όλοι ήξεραν πως το πετρέλαιο τελειώνει, ειδικά στην Σαουδική Αραβία και πως έπρεπε να βρουν νέα πετρελαιοφόρα κοιτάσματα για να τα αντικαταστήσουν. Ήξεραν πως όλα θα έπρεπε να είχαν γίνει πάση θυσία μέχρι το 2025 βάση των μελετών που είχαν γίνει, αν και υπήρχαν μελέτες με πολύ λιγότερα χρόνια.

Η SEEL όμως επέμενε ότι για το PEEK δηλαδή για την μεγίστη παραγωγική δυνατότητα ότι θα ήταν εκεί, ενώ όλες οι άλλες μελέτες ήταν απαισιόδοξες.

Η SEEL είχε δίκιο γιατί ήξεραν για την μέθοδο εξόρυξης από τα σχιστολιθικά κοιτάσματα, αλλά και γιατί τόλμησαν να πείσουν την αμερικανική κυβέρνηση να τολμήσουν να κάνουν εξόρυξη σε μεγάλα βάθη.

Άσχετα αν απέτυχαν στον κόλπο του Μεξικού που έκανε την εξόρυξη άλλη εταιρία, ένα είναι το κρατούμενο: το πετρέλαιο τελειώνει και πως χρειάζεται 10 χρόνια για να το βγάλουν με θαλάσσιες εξέδρες σε επαρκείς ποσότητες από την περιοχή της νοτιανατολικής μεσογείου.

Τα έχω γράφει και παλιότερα όλα αυτά ας μην επεκταθούμε, για την μεγίστη παραγωγή PEEK του πετρελαίου και την ειδική μελέτη που ζήτησε η ίδια η αμερικανική κυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια πίσω.

Διαβάστε παρακάτω…

  1. Πετρέλαιο: H θεωρία peak oil
  2. Peak Oil Theory ή Αβιοτική προέλευση του Πετρελαίου

Ο πόλεμος στην μέση ανατολή οι μάχες στην Συρία.

Γιατί ξαφνικά ενδιαφερθήκαν να διώξουν τον Άσαντ από την εξουσία οι Αμερικανοί-δυτικοί, όπως έκαναν και με πολλούς άλλους δικτάτορες όπως Καντάφι στην Λιβύη και τον Σαντάμ στο Ιράκ; Που όπως παραδέχτηκαν εκ των υστέρων θα ήταν καλύτερα να ζούσαν και να μην τους είχαν πειράξει.

Για τα πετρέλαια το φυσικό αέριο και για την δημιουργία ανίσχυρων κρατιδίων που θα ήταν ανίσχυρα υποχείρια των μεγάλων δυνάμεων. Πάντα ήθελαν οι Αμερικάνοι να πετάξουν την Ρωσία έξω από το ρινγκ και να την διαλύσουν ολοσχερώς.

Την στρίμωξαν επεξηγημένες φόρες στα σχοινιά την χτύπησαν ανελέητα αλλά τελευταία στιγμή τους ξέφευγε πριν την αποτελειώσουν, λίγο πριν την ρίξουν νοκ άουτ!

Όλα επαναλαμβάνονται συνεχώς κατά περιόδους και οι οικονομικές κρίσεις και οι πόλεμοι και οι προσπάθειες της άλωσης και της καταστροφής κρατών. Το πλήρωσε η ενωμένη Γιουγκοσλαβία πρώτη από όλους λίγο πριν τα καταφέρει να ξεφύγει και να ενισχυθεί.

Η πολεμική της βιομηχανία ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να την διαλύσουν πριν περάσει στην φάση του να κατασκευάζει τα πάντα! Για αυτό και έκαναν της αεροπορικές επιδρομές εναντίων της οι Αμερικάνοι.

Ενώ οι Γερμανοί δεν ξέχασαν πότε τι συνέβη στους 400.000 στρατιώτες Γερμανούς της Βέρμαχτ στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο που παραδόθηκαν στους Γιουγκοσλάβους κατά την συμφωνία ανακωχής στο τέλος του πόλεμου και πόσοι τελικά επέζησαν!

Για να καταλάβετε τι συμβαίνει και πως κάποιοι δεν ξεχνάνε με τίποτα και εκδικούνται με διάφορους τρόπους μετά. Όπως εκδικούνται και εμάς όχι με πολεμικά μέσα όμως αλλά με την οικονομική υποδούλωση.

Με έξυπνο τρόπο διέλυσαν την Ουκρανία μαζί με την πολεμική της βιομηχανία. Ας είναι καλά τα τσιράκια τους που ανεβαίνουν επάνω δήθεν οι καλοί δημοκράτες και καταστρέφουν της χώρες πχ Ελλάδα!

Το ίδιο έγινε και με την Ρουμανία έφαγαν τους Τσαουσέσκου όταν γύρισαν μετά από επίσκεψη από το Ιράν που έκλεισαν συμφωνία για να κατασκευάσουν 100 αεροσκάφη. Πράγμα που δεν υλοποιήθηκε πότε και που θα γλίτωναν την πολεμική τους βιομηχανία και θα είχαν πόρους και χρήματα αλλά ένα αόρατο χέρι τους εξόντωσε! Βρε τι τυχαία που γίνονται όλα σε αυτό τον κόσμο;

Το έκαναν αυτό και σε άλλα κράτη, να τα κάνουν δηλαδή αδύναμους κρίκους στην αλυσίδα και να τους ελέγχουν.

Διέλυσαν την σοβιετική ένωση κάνοντας τον πόλεμο του πετρελαίου, με της χαμηλές τιμές που έφτασαν ακόμα και κάτω από τα 10 δολάρια το βαρέλι. Κόντεψαν να της διαλύσουν ακόμα και το πυρηνικό της οπλοστάσιο όπως έγινε στην Ουκρανία, άλλα άντεξε επανήλθε και σίγα, σίγα ανεβαίνει και στρατιωτικά και οικονομικά.

Το ίδιο ήθελαν να της κάνουν πάντα, το ίδιο έκαναν και τώρα που σήκωσε κεφάλι και ήθελε μερίδιο του πετρελαίου από την νοτιανατολική μεσόγειο. Το Ισραήλ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο τα βρήκε με τους Ρώσους! Πάρτε και εσείς ένα κομμάτι δώστε μας το ποσοστό που αναλογεί.

Όλα μέλι γάλα σίγα μην μπλέξουμε με τους Ρώσους για το χατίρι των Αμερικανών, κουτοί ήμαστε; Οι Αμερικανοί όμως ήθελαν τον αγωγό από το Κατάρ να πέραση από Ιράκ και Συρία για να φέρει φυσικό αέριο στην Ευρώπη και να παρακάμψουν την Ρωσία που πουλάει μόνη αυτή τεράστιες ποσότητες φυσικού αέριου και να υποστεί τεραστία οικονομική ζημιά.

Για να της κάνουν ζημιά έβαλαν τα μέλη του κόλπου να χαμηλώσουν της τιμές πετρελαίου άλλα εδώ το παράκαναν γιατί έπαθαν ζημίες και οι ίδιοι οι παράγωγοι σχιστολιθικού πετρελαίου.

Αλλά η αμερικανικοί οικονομία αναζωογονήθηκε και δεν κατέρρευσε από την πτώση των τιμών, όμως βοήθησαν και την Κίνα που αγοράζει πετρέλαιο σε χαμηλές τιμές για να σήκωση περισσότερο κεφάλι.

Τα γεγονότα που θα συμβούν!

Τα γεγονότα τα ξέρουμε τουλάχιστον όποιος διαβάζει της προφητείες, είναι τόσο σκόρπια όμως και πολύ ακαταλαβίστικα σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει όμως και μια αλλοίωση, μια τρομερή αλλοίωση αυτών που έχουν λεχτεί από του γέροντες.

Αυτό έγινε είτε σκόπιμα, είτε γιατί αυτοί που τα γράφουν δεν καταλαβαίνουν τα λεγόμενα τους γιατί μιλούν αλληγορικά και σε ενθέτω χρόνο, είτε βγάζουν ψευδείς προφητείες που της χρεώνουν ότι δήθεν της άκουσαν από τον τάδε γέροντα!

Λυπάμαι για αυτό αλλά αυτό είναι και το χειρότερο για να πουλήσουν κάποιοι μερικά βιβλία ή για λίγη δημοσιότητα. Υπάρχει και το σπασμένο τηλέφωνο που λέγαμε παλιά και το παίζαμε σαν παιδιά που μέσο τρίτων άλλα είπε ο τάδε γέροντας, αλλά άλλα μας μεταφέρει ο ένας και άλλα ο άλλος προσκυνητής και άλλα αυτός που άκουσε της διηγήσεις των προσκυνητών!

Θα σας δώσω ένα παράδειγμα λανθασμένης διάδοσης. Επισκέφτηκαν τον Γέροντα Παίσιο νεαροί αξιωματικοί και τους είπε και στην πόλη να κάνετε παρέλαση, εσύ θα ανοικοδομήσεις την πόλη κλπ δεν θα συνεχίσω είναι γνωστά.

Αυτός όμως που ήταν εκεί ρώτησε τον γέροντα αν θα έπρεπε να καταγράψει το γεγονός, αυτά δηλαδή που άκουσε. Ο γέροντας Παίσιος είπε Γράψας, δηλαδή γράφτα (να τα γράψεις)!

Αλλά αυτός που μας τα μετέφερε είπε ότι Γράψας είναι το επώνυμο του αξιωματικού, εξ ου και η παρόρμηση όταν ήταν ο Γράψας αρχηγός του ΕΣ ότι θα μπούμε στην πόλη κλπ.

Υπάρχουν δυστυχώς και άλλες λανθασμένες και παραποιημένες προφητείες και αφορούν και χρονολογικά με εσχατολογικά μπλεγμένα μαζί, αλλά και λάθος χρονολογίες που κακώς της δίνουν και μας της μεταφέρουν.

Η ερμηνεία των προφητειών

Αυτό είναι και το δυσκολότερο κομμάτι του κειμένου. Δεν είμαι προφήτης και γράφω κατόπιν ειδικών συνθηκών και μόνο όταν πρέπει, μετά από νηστεία και προσευχή και αυστηρή απομόνωση στον εαυτό μου.

Μετά δηλαδή που έχω καθαρίσει την καρδιά μου όσο γίνετε, τότε έχω και της κατάλληλες συνθήκες για να κατανοήσω τα τεκταινόμενα αλλά και να γινόμενα και να βρω αυτά που λείπουν.

Ο Θεός αντί να με τιμωρήσει για την ασέβεια μου και για την περιέργεια μου, παράδοξος μου επιτρέπει κατά περιόδους να μαθαίνω, βρίσκω, καταλαβαίνω κάτι περισσότερο από αυτά που έχω γράψει σε προηγούμενες αναλύσεις. Αυτό που μου έλειπε δηλαδή για να βρω και για να κατανοήσω αυτά που μου έλειπαν για να ολοκληρώσω την συγγραφεί.

Προσοχή όλα όσα θα σας μεταφέρω βγαίνουν βάση και των γεωπολιτικών αναλύσεων, αλλά και βάση των στρατιωτικών δυνατοτήτων των χωρών που θα λάβουν μέρος.

Τα γεγονότα είναι γνωστά αλλά θα τα πούμε εν τροχάδην. Τα χάλια μας εδώ στην πατρίδα μας τα ξέρουμε, η πατρίδα μας είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή και ο Σύριζα δεν έχει μέλλον.

Θα πέσει γιατί δεν θα μπορεί να περάσει τα πολύ σκληρά μέτρα που θέλουν οι ξένοι και αυτά που φαίνονται και αυτά που δεν μας τα εμφανίζουν που δεν μας τα βγάζουν στην φόρα. Είμαστε τυχεροί που το πετρέλαιο έπεσε σε πολύ χαμηλές τιμές που τα γεγονότα αναβλήθηκαν σε ενθέτω εποχές και που γλυτώσαμε την καταστροφή της χώρας σε πλήρη διάλυση σε κομμάτια!

Μια μεγάλη Ελλάδα δεν την ήθελε ποτέ κανείς αλλά εμείς δεν το καταλάβαμε αυτό ποτέ και πάντα η επιδίωξη των ξένων ήταν το πώς θα μας διαλύσουν- καταστρέψουν. Το ίδιο ήθελαν να κάνουν και στην Τουρκία αλλά εκεί τους έκαστε να συνορεύουν με την Ρωσία και εκεί έκαναν μια σιωπηρή ανοχή σε πολλά τσαλίμια και περίεργες αλλά και παραλογές απαιτήσεις των πασάδων.

Εξ ου και ο ελληνικός εμφύλιος πόλεμος, τα δεκεμβριανά, η καταστροφή των Ελλήνων της πόλης, η συμφωνία για την Κύπρο και όλα όσα έγιναν μαζί με την μη είσπραξη του κατοχικού δάνειου αλλά και των πολεμικών αποζημιώσεων.

Η Ελλάδα έπρεπε να περάσει έναν εμφύλιο πόλεμο για να μην μπορεί να διεκδίκηση την βόρειο ήπειρο αλλά και κομμάτι της Βουλγαρίας! Όσο για τα Δωδεκάνησα είναι γνωστό ότι μας τα έδωσαν οι Ρώσοι γιατί κάτι πρέπει να πάρει και η Ελλάδα, κάτι που δεν το ήθελαν με τίποτα οι Βρετανοί αλλά και οι υπόλοιποι.

Όλα έγιναν για να μην σηκώσει κεφάλι η Ελλάδα για να μην ισχυροποιηθεί και μεγαλώσει.

Μην περιμένετε ανάλυση μόνο των προφητειών

Ναι να μην το περιμένετε αυτό γιατί είναι και το μεγαλύτερο λάθος. Στης γεωπολιτικές εξέλιξες βάζουμε και της προφητείες μέσα και προσπαθούμε να της ερμηνεύσουμε και να συμφωνήσουμε με αυτές. Πάμε και ακόμα παραπέρα συμπληρώνοντας τες με δικά μου στοιχεία, με αυτά δηλαδή που λείπουν.

Ξέρουμε πως αυτή η κυβέρνηση θα πέσει, ξέρουμε πως η επομένη θα είναι οικουμενική. Σε αυτό συμφωνούν και οι προφητείες, σε αυτό συμφωνεί και το γραφείο σκέψεις και προβλέψεων της CIA.

Πως θα περάσουν 5 κυβερνήσεις μετά την πτώχευση και πέμπτη θα είναι οικουμενική.

Δηλαδή σχεδόν οικουμενική για την ακρίβεια δηλαδή πολλών καμάτων αλλά όχι όλων, γιατί ούτε η Χρυσή Αυγή, ούτε το ΚΚΕ θα συμφωνήσουν για να συμμετάσχουν.

Θα έρθει η επομένη κυβέρνηση για να περάσει τα επώδυνα μέτρα και τότε θα γίνει το μεγάλο μπαμ. Περιμένουμε πτώχευση, πείνα, πόλεμο εσωτερικό και εξωτερικό.

Στην αντίθετη πλευρά ο Ερντογάν παλεύει να σώσει την Τουρκία. Άσχετα με της μεγαλομανίες του και της τρέλες του το ξέρουν πως η Τουρκία θα διαλυθεί και θα έχει το τέλος της οθωμανικής αυτοκρατορίας, παλεύει να την σώσει άσχετα αν κάνει λανθασμένα βήματα πολλές φορές!

Ξέρουν ότι μόνο ένα κομμάτι της Τουρκίας θα απομείνει και πως πρέπει να σταθούν κάπου για να παλέψει ο πληθυσμός, να πολεμήσει και να κερδίσουν ένα μέρος των εδαφών πίσω. Να τους φανατίσουν δηλαδή με στόχο να μπορούν να παλέψουν, όπως πάλεψαν εναντίων των Ελλήνων το 1921-22!

Ο μόνος λόγος που θα μπορούσαν να τους κρατήσουν ενωμένους αλλά και να παλέψουν για αυτό είναι το κοράνι και να τους κάνουν όσο το δυνατόν γίνετε πιο φανατικούς μουσουλμάνους.

Αλλά ξέχασε ο Ερντογάν πως των ψηφίσαν και οι κούροι, όπως ξέχασε πως στα βουνά μέσα είναι οι μουσουλμάνοι στην ανατολική Θράκη και στην παράκτιες περιοχές και στης μεγάλες πόλεις δεν θέλουν να είναι πια μουσουλμάνοι, αλλά να μπορούν να ζουν άνετα χωρίς την καταπίεση των φανατικών αλλά και των ιμάμηδων.

Σε αυτό συντελεί το γεγονός πως μόνο στα βαθιά έχουν μείνει γνήσιοι Τούρκοι. Ενώ στα παράλια υπάρχουν κρυπτοχριστιανοί, Έλληνες μουσουλμάνοι που έφυγαν με της ανταλλαγές πληθυσμών αλλά και άλλες πολυπληθείς αιρέσεις που μόνο κατ όνομα είναι μουσουλμάνοι.

Σε αυτό βοήθησε και ο τουρισμός αλλά και η εξελίξει της ζωής και η μόρφωση των νέων.

Όπως καταλάβατε οι Τούρκοι παλεύουν για να σώσουν την χώρα τους για αυτό και η προσπάθεια δημιουργίας πολεμικής βιομηχανίας και ισχυρού στρατού. Αν δε είχαν και χρήματα από τα πετρέλαια θα είχαν ενισχυθεί τρομερά στρατιωτικά και θα είχαν πυρηνικά όπλα. Αν δεν έχουν απόκτηση ακόμα γιατί υπάρχουν και πηγές που λένε άλλα, ότι δηλαδή έχουν ή κοντεύουν να έχουν με βοήθεια μέσο Πακιστάν.

Θέλουν να αποκτήσουν γιατί αν έχουν πυρηνικά όπλα σε μεγάλες ποσότητες νομίζουν πως θα γλυτώσουν την διάλυση τους. Αν και κάνουν ένα πολύ μεγάλο λάθος με 2-3 πυρηνικές βόμβες δεν σώνονται, με 100 ναι πράγμα αδύνατον για να τα καταφέρουν και αν ρίξεις μια πυρηνική βόμβα θα φας 10 το λιγότερο, μην πω περισσότερες.

Η ώρα όμως για να τους διαλύσουν ήρθε και δεν πρόκειται να γλυτώσουν και δεν υπάρχει όπως το 1922 η Ελλάδα που την χρησιμοποίησαν σαν τον χρήσιμο ηλίθιο και την ανάγκασαν να επέμβει για να σώσει τους Έλληνες της Μικρός Ασίας και μετά της έβαλαν μια γερή τρικλοποδιά και της στέρησαν και την ανατολική Θράκη και τα στενά και εξόντωσαν 1,5 εκατομμύριο Έλληνες.

Το είχαν αποφασίσει να την διαλύσουν την Τουρκία για τον έλεγχο του εμπορίου οι Άγγλοι, Γάλλοι και Ολλανδοί από το 1908!

Μέρος δεύτερο

Ήρθε η ώρα της διάλυσης της Τουρκίας

Ναι ήρθε η ώρα δεν το λένε μόνο οι προφητείες, βάση γεωπολιτικών δεδομένων αυτό βγαίνει γιατί αναφέραμε πως δεν μπορούμε να έχουμε μια Τουρκία που θα ζητάει συνεχώς πόρους που δεν είναι δικοί της.

Για τα πετρέλαια αναφερόμαστε και το φυσικό αέριο και είναι στην κόψη του ξυραφιού, αν ενισχυθεί και άλλο τότε δεν μπορούν να την διαλύσουν. Η Αμερική τα έκανε Μάλε βράσε για να μην πω χειρότερες εκφράσεις στην μέση ανατολή. Οι λανθασμένες της κινήσεις είναι τεράστιες και έχουν ξεκινήσει από το 1970 με την υποστήριξη φανατικών ισλαμιστών που στο τέλος στρέφονται εναντίων τους.

Το θέμα είναι να καταλάβουμε γιατί γίνονται όλα αυτά; Μα για το μοίρασμα της περιοχής, ποιος θα πάρει τα κοιτάσματα και θα τα ελέγχει και στην μέση είναι και οι 7 λεγόμενες αδέρφες του πετρελαίου. Οι μάχες γίνονται για τα κοιτάσματα για να τα πάρουν τσάμπα οι εφτά αδελφές, δηλαδή οι πετρελαϊκές εταιρίες.

Υπάρχουν όμως στο παιχνίδι και άλλοι παίχτες που ζητάνε και αυτοί το μερτικό τους όπως η Κίνα και η Ρωσία που έχουν πολύ ενισχυθεί.

Αν και η Κίνα δεν φαίνεται και τόσο, στηρίζει την Ρωσία σε αυτό το θέμα και επεμβαίνει λιγότερο. Τόσο λίγο που δεν φαίνεται σαν παίχτης στην μοιρασιά, αλλά τα γεωπολιτικά της συμφέροντα είναι μεγάλα και ειδικά εδώ στην Ελλάδα.

Το θέμα είναι όπως έχω γράψει και παλιότερα είναι να τα βρουν στην μοιρασιά, μόλις τα βρουν δηλαδή η Αμερική με την Ρωσία τότε θα ξεκινήσουν όλα και τότε θα διαλυθεί η Τουρκία.

Όχι δεν έχουν σκοπό να διαλύσουν ολοκληρωτικά την Τουρκία, τα γεγονότα θα τους αναγκάσουν να το κάνουν και αυτό θα είναι υπέρ μας. Ο αρχικός σχεδιασμός είναι να γίνουν 3-4 κράτη. Ένα το κουρδικό, ένα η ανατολική Θράκη με τα στενά, ένα στα παράλια της μικρός Ασίας και ένα το υπόλοιπο κομμάτι.

Αυτό από Αμερική μεριά γιατί οι Γερμανοί στηρίζουν τους Τούρκους όπως το έκαναν πάντα και τους βοηθούσαν! Ενώ με εμάς ήθελαν πάντα να μας εκδικηθούν γιατί στους δυο παγκόσμιους πολέμους είμαστε εχθροί γιατί πολεμήσαμε εναντίων τους!

Γιατί πάντα πολεμάμε και γιατί είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και έχουμε έναν μεγάλο πολιτισμό, μια μεγάλη Ελλάδα πίσω μας αυτό που τους ενοχλεί όλους.

Η μοιρασιά που λέμε έχει συζητηθεί μεταξύ των δυο μεγάλων αυτό το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πούτιν στον Ερντογάν σε συνάντηση τους στην G-20 που του έδειξε έναν χάρτη ο Ερντογάν και που απάντησε ο Πούτιν λέγοντας, ότι δεν συμφωνούν με αυτό οι Αμερικάνοι!

Για να διαλυθεί η Τουρκία θα γίνουν πολλά γεγονότα και θα συμβάλουν πολλοί παράγοντες, θα τα δούμε αναλυτικά αυτά. Το θέμα είναι πως αν είσαι Τούρκος ηγέτης δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, να μην βοηθήσεις δηλαδή το ISIS και να προσπαθήσεις να κερδίσεις ένα κομμάτι από την Συρία για να το ανταλλάξεις μελλοντικά με τους Κούρδους και μην υποστείς έναν μεγάλο ακρωτηριασμό από την χώρα σου με την ίδρυση κουρδικού κράτους.

Βέβαια όχι και να κάνει ο γιος του Ερντογάν λαθρεμπόριο πετρελαίου με δυο έλληνες εφοπλιστές, άσχετα αν είναι μια πηγή χρηματοδότησης των οπλών και των μαχητών του ISIS. Όπως και το χτύπημα ειδικά στους Κούρδους Γιεντζί που δεν είναι μουσουλμάνοι, για να τους εξοντώσουν, να έχουν σεξουαλικές σκλάβες για τα όργια τους και να έχουν τα εδάφη τους για να τα ανταλλάξουν με τους άλλους Κούρδους!

Ελπίζω να το καταλάβαμε καλά αυτό γιατί το κάνουν μελετημένα και γιατί δεν αντιδρούν οι άλλοι Κούρδοι και όλα αυτά με την ανοχή της διεθνής κοινότητας και των ΜΜΕ που δεν λένε την παραμικρή κουβέντα.

Κυνηγάνε χριστιανούς και μη μουσουλμάνους για να τους εξοντώσουν και να δώσουν τα εδάφη τους σε μουσουλμάνους για να χάσει τα όσον το δυνατόν λιγότερα εδάφη η Τουρκία!

Αυτό ήταν το μεγαλύτερο σχέδιο ενός μικρού κουρδικού κράτους ή αντίστοιχα δυο μικρών που δεν τους βγήκε ευτυχώς στο παρά πέντε για εμάς και που θα άφηνε την Τουρκία με ελάχιστες εδαφικές απώλειες αλλά τρομερά ενισχυμένη.

Ακόμα και οι ισραηλινοί το κατάλαβαν, οι δικοί μας εδώ πολιτικοί χαμπάρι δεν πήραν, ευτυχώς οι Ρώσοι μας γλύτωσαν από τα χειρότερα.

Όμως οι προφήτες επαληθεύονται

Ναι με όσα θα πούμε θα το καταλάβετε απόλυτα γιατί ήρθε πρώτα το τέλος του Ερντογάν και μετά το τέλος της Τουρκίας. Δεν τον χρειάζονται πια είναι επιζήμιος και πρέπει να βγει από την μέση.

Η συμφωνία έκλεισε, τα πετρέλαια μοιράστηκαν και έμεινε μόνο κάποιος να καθαρίσει, ο σκληρός δηλαδή για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βγει το πετρέλαιο που λέγαμε. Ο σκληρός δηλαδή που δεν το έβαλε κάτω και διεκδίκησε τα συμφέροντα του ο Πούτιν!

Όχι η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά αλλά τα γεγονότα θα τους αναγκάσουν να συμφωνήσουν οι δυο μεγάλοι.

Τώρα ποια θέλουν να φάνε τον Ερντογάν και οι μέσα στην Τουρκία και οι έξω. Τα χτυπήματα εναντίων του θα συνεχιστούν όπως και οι μάχες με τους κούρους. Όλοι ξεχνάνε ότι ο Ερντογάν είναι άρρωστος παίρνει φάρμακα, ξέρει πως δεν έχει μέλλον.

Πως δηλαδή δεν έχει πολύ ζωή ακόμα μπροστά του και δεν φοβάται να ρισκάρει αλλά και να πεθάνει!

Φαίνεται δε για γυμνού οφθαλμού ότι η ισχυρή θεραπευτική αγωγή που δίνουν οι ιατροί στον Ερντογάν δυσχεράνει της κινήσεις αλλά και τον λόγο του.

Οι επενδυτές την κάνουν από την Τουρκία γιατί είναι υπό κατάρρευση η τουρκική οικονομία μετά την μαζική φυγή πολλών πολυεθνικών εταιρειών και τραπεζικών ομίλων που σπεύδουν εσπευσμένα να επενδύσουν στην Ελλάδα!!!!!!!

Ο τουρκικός λαός θα πλήρωση την νύφη και την οικονομική κατάρρευση και το αντίτιμο των οικονομικών ατασθαλιών.

Είδη είναι εμφανή τα προβλήματα λόγο της κατάρριψης του ρώσικου αεροσκάφους με 15 δισεκατομμύρια δολάρια το κόστος στην τούρκικη οικονομία από της ρώσικες κυρώσεις! Δεν ήξεραν τι τους περίμενε;

Ναι να επενδύσουν στην Ελλάδα περιμένουν αγοράζοντας τα πάντα τσάμπα αλλά και στα υπόλοιπα Βαλκάνια.

Τα ήξεραν όλα αυτά αλλά οι Αμερικανοί τους τύφλωσαν τα μάτια, όπως μας τα τύφλωσαν και εμάς το 1973 και το 1974 και χάσαμε το 37% της Κύπρου! Δυστυχώς συνεχίζουν να τους τυφλώνουν τους Τούρκους λέγοντας πολλά ναι και πως σας στηρίζουμε και τους χτυπάμε και την πλάτη.

Όπως έκαναν και με εμάς τότε έτοιμοι να την κοπανήσουν και να γίνουν λαγοί, αφήνοντας τους Τούρκους να βγάλουν μόνοι τους το φίδι από την τρύπα. Είναι όμως και οι Γερμανοί που τους στηρίζουν και που δυστυχώς δεν κατάλαβαν ποτέ οι Τούρκοι, πως μαζί τους έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας τους.

Υπάρχει και ο Σόιμπλε που σαφώς μας δείχνει την κακία του μπροστά στην κάμερα εναντίων της Ελλάδος. Οι δε Αμερικανοί προσπαθούν να σώσουν τους ισλαμιστές από την ολική καταστροφή για να τους χρησιμοποιήσουν αλλού, πιστεύοντας πως οι Ρώσοι δεν θα επέμβουν εκτός Συρίας.

Υπάρχει και το Ιράκ αλλά και η Λιβύη που και εκεί παίζονται πολλά παιχνίδια. Αν υποστήριζε ο Πούτιν τον Καντάφι θα έκανε το μεγαλύτερο του λάθος, τώρα όμως θα επέμβει και όλοι θα του πούνε μπράβο αφού τον κάλεσε ακόμα και η μόνιμη κυβέρνηση.

Δηλαδή σωστά έπραξε ο Πούτιν όπως και σωστά θα βγάλει τα κάστανα από την φωτιά πάλι, γιατί θα κερδίσει πολύ περισσότερα και θα έχει την υποστήριξη της δύσης. Γεωπολιτικά παιχνίδια είναι αυτά, πρέπει να ξέρεις πώς να τα παίξεις και πώς να κερδίσεις μην κάνοντας τα συνεχόμενα λάθη των Αμερικάνων.

Θα δώσουμε ένα παράδειγμα για τα συνεχόμενα λάθη των Αμερικανών. Έδιωξαν τον Σάχη από το Ιράν βάζοντας τον Χομεϊνί στο παιχνίδι και ξεσηκώνοντας τους μουλάδες εναντίων του που στράφηκαν αμέσως εναντίων τους!

Έφαγαν τον Σάχη γιατί ήθελε να εθνικοποιήσει της εταιρείες πετρελαίου και της πετρελαιοπηγές της χώρας του. Το έκαναν ξεχνώντας τα τεράστια συμβόλαια πολεμικού υλικού που έχασαν όλα αυτά τα χρόνια που θα ήταν μεγαλύτερα από αυτά της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά έβαλαν το Ιράκ να τους χτυπήσει και την συνέχεια την ξέρουμε όλοι μας. Το Ιράκ δεν είχε χρήματα από τον πόλεμο χρώσταγε παντού, έπεισαν τον Σαντάμ να χτυπήσει τον Κουβέιτ και έγινε ότι έγινε γιατί είχε καταρρεύσει η σοβιετική ένωση. Για αυτό τώρα όμως θα το πληρώσουν πολύ ακριβά, εκτός και δώσουν πίσω των ζωτικό χώρο που πήραν από τους Ρώσους.

Η χρονική σειρά των γεγονότων

Οι μάχες στη Συρία θα συνεχιστούν, όπως θα συνεχιστή η ενίσχυση των ρωσικών στρατευμάτων με νέες μονάδες. Το ίδιο θα γίνει και στο Ιράκ, είναι δύσκολο όμως αν και εκεί λάβουν επίσημα μέρος στης μάχες οι Ρώσοι εκτός από μερικές ανεπίσημες αεροπορικές επιδρομές, γιατί υπάρχει και η Λιβύη που εκεί περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν οι Ρώσοι και πόσο θα επέμβουν.

Η Ρωσία δεν είναι μια χώρα με μεγάλες ικανότητες διασποράς δυνάμεων, παρότι έχει μεγάλο αριθμό αλεξίπτωτων αερομεταφερόμενων δυνάμεων και μεταγωγικών αεροσκαφών. Προτιμά δε να τους κράτηση για την αποφασιστική μάχη (αυτήν δηλαδή που θα γίνει στην Τουρκία) μην ρισκάροντας να έχει τεράστιες απώλειες στην μοναδική δύναμη άμεσης επεμβάσεις που έχει και που απειλεί τα αμερικανικά συμφέροντα με αυτήν.

Ας μην ξεχνάμε πως είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστούν τα τεράστια μεταγωγικά αεροσκάφη που θα χαθούν στης μάχες και χρειάζονται πολλά χρόνια μπορεί και δέκα για να επανέλθουν στους ιδίους αριθμούς.

Εδώ δεν ρισκάρουν οι Αμερικανοί με τον τεράστιο αποβατικό στόλο που έχουν και τον μεγαλύτερο στόλο αεροπλανοφόρων μια σύγκρουση ακόμα και με αδύνατες χώρες της απώλειες που θα έχουν. Υπάρχει ακόμα όμως κάτι αξιοπερίεργο η παρακάτω είδηση:

H Τουρκία θα επέμβει! Τύμπανα πολέμου ηχούν…

Η επίσημη αναφορά του Statfor, κάνει λόγο για επικείμενο θερμό επεισόδιο, το οποίο θ ακολουθήσει ο πόλεμος, μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.

Πιο συγκεκριμένα το αμερικανικό ινστιτούτο αναφέρει πως μέσα στο 2016, οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο κρατών θα φτάσουν στο αποκορύφωμα και οι αιτίες ενδέχεται να είναι δύο.

Από την μια, αφορμή θα μπορούσε να αποτελέσει μια στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στην Συρία με σκοπό να ενισχύσει τους Τουρκομάνους αλλά και τους Τζιχαντιστές που πολεμά η Ρωσία. Από την άλλη, αίτιο θα μπορούσε, σύμφωνα πάντα με την αναφορά του Statfor, να είναι η προέλαση των Κούρδων δυτικά του Ευφράτη που θεωρείται κόκκινη γραμμή για την Άγκυρα.

Πληροφορίες που συνέλεξε το voicenews.gr, αναφέρουν πως η ρωσική πλευρά έχει ήδη καταστρώσει ένα σχέδιο εξόντωσης της Τουρκίας με πόλεμο στην Α. Μεσόγειο και στην Μαύρη Θάλασσα.

Η Μόσχα ωστόσο έχει ήδη πληροφορίες για υπονομευτικές ενέργειες της Τουρκίας στον Καύκασο.

Είδηση βόμβα της CIA: Αναπόφευκτος ο πόλεμος Ρωσίας-Τουρκίας…

Αν τα λένε αυτά οι Αμερικάνοι δια της πλαγίας οδού φανταστείτε τι θα γίνει! Εδώ οι Αμερικανοί στρατηγοί αυτό λένε να καταστραφούν οι ισλαμιστές πέσει θυσία!

Το άλλο αξιοπερίεργο είναι η είδηση ότι 6,000 Αμερικάνοι πολεμούν υπέρ των Κούρδων! Η είδηση βγήκε πριν από λίγες ημέρες έτσι για να καταλάβετε τι συμβαίνει! Τα γνωστά ναι μεν αλλά με όλους και με όλα μέσα!

Ξέρουμε πως η κυβέρνηση θα πέσει και ότι θα ανέβει επάνω οικουμενική κυβέρνηση. Αυτό θα γίνει ακόμα και μέσα στον Μάρτιο.

Μην ακούτε αυτά που σας λένε και που σας κοιμίζουν και που σας αποχαυνώνουν, ότι δήθεν δεν θα μπορεί να περάσει η κυβέρνηση με τον Τσίπρα πρωθυπουργό τα επώδυνα μέτρα και θα πέσει.

Λες και δεν θα μπορούσαν να το κάνουν όπως πέρασαν το σύμφωνο συμβιώσεις των ομοφυλοφίλων που το ψηφίσαν από όλα τα κόμματα και το ίδιο έγινε όπου χρειαζόταν. Α ρε απατεώνες ξύλο που θέλετε που κοροϊδεύετε τον κόσμο και τον φλομώνετε με ψέματα, την αλήθεια ρε!

Η αλήθεια είναι άλλη και είναι πολύ πικρή αλλά δεν μας την λένε. Δεν υπάρχει μια στα ταμεία του κράτους και όταν λέμε δεν υπάρχουν χρήματα το εννοούμε.

Με τα χρήματα που εισπράχτηκαν από τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας συν τα χρήματα που μας έδωσαν για να τυπώσουμε το νέο εικοσάρικο πληρώσαμε στο τέλος του έτους της συντάξεις του Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου και τους μισθούς του πρώτου δεκαπενθημέρου του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Τα κουκιά όμως δεν βγαίνουν δηλαδή τα χρήματα δεν φτάνουν για να πληρώσει το δημόσιο όχι μόνο της υποχρεώσεις του αλλά μισθούς και συντάξεις. Οι μισθοί στης 13 Φεβρουαρίου θα πληρωθούν αλλά τι θα γίνει στο τέλος του μήνα;

Αν μας δώσουν βοήθεια οι ξένοι θα την σκαπουλάρουμε αλλά μόνο για το τέλος του μήνα μετά; Μετά δεν θα υπάρχει σάλιο στην κυριολεξία και δεν κινδυνολογώ. Αυτά τα ξέρουν οι Αμερικανοί και αυτά μας τα γράφουν.

Θα διευκρινίσω κάτι και άλλη κυβέρνηση να είχαμε επάνω που δεν θα έκανε τα λάθη του Σύριζα, θα κερδίζαμε μερικούς μήνες ακόμα δεν πρόκειται όμως σε καμία περίπτωση να γλιτώναμε την πτώχευση.

Έτσι επιβεβαιώνονται και οι προφητείες

Ναι έτσι επιβεβαιώνονται οι προφητείες πως πάμε για πτώχευση πείνα αλλά και πόλεμο. Τα ταμιακά αποθέματα στέρεψαν το πολύ, πολύ να επαρκέσουν για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις στο τέλος του Φεβρουαρίου, άντε να φτάσουν για να πληρωθούν στης 13 Μαρτίου οι μισθοί στο δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα μετά όμως;

Μετά τα είπαμε η πτώχευση είναι προ του πυλών της χώρας και τότε θα μας την φέρουν οι ξένοι. Ας μην ξεχνάμε πως η πτώχευση ήταν να γίνει πέρυσι γιατί υπήρχε χρηματοδοτικό κενό τον Ιούνιο.

Όπως και είχε αποφασιστεί να μειωθούν κατακόρυφα οι συντάξεις στο μισό 360-600 ευρώ αλλά και οι μισθοί για αυτό και την κοπάνησε ο Σαμαράς και έκανε εκλογές γιατί ήξερε πως έπρεπε να κατεβάσει της συντάξεις όπως είχε ψηφιστεί στην βουλή.

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν να βρεθούν 3,5 δισεκατομμύρια για να πληρωθούν ακόμα και αν μας δώσουν οι ξένοι χρήματα.

Αυτό είναι το ένα σκέλος της υπόθεσης γιατί υπάρχει και άλλο. Η οικουμενική κυβέρνηση πρέπει να γίνει για τους ξένους για να περάσουν με απόλυτη πλειοψηφία αυτά που θέλουν, για να μας πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο και ότι έχει απομείνει. Ναι όλα για το καλό μας γίνονται και για το καλό μας πρέπει να μείνουν οι λαθρομετανάστες εδώ στην Ελλάδα και να έρθουν και άλλοι!

Όχι να μην τους στείλουμε στην Ευρώπη εδώ να τους κρατήσουμε όλους εδώ μέσα! Οι αντιδράσεις είναι μεγάλες μετά από αυτά που έγιναν στην Ευρώπη παραμονή πρωτοχρονιάς που έκαναν εκατοντάδες επιθέσεις σε γυναίκες σε δεκάδες διαφορετικές πόλεις.

Ακόμα και εδώ στην Ελλάδα έκαψαν ένα κτίριο και πετροβόλησαν τους αστυνομικούς στο στρατόπεδο της Κορίνθου και το μάθαμε μέσω Ρωσίας αυτό, γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν το είπε κανένα κανάλι δεν το ανέφερε.

Προσέξετε υπάρχουν 100 αστυνομικοί στο στρατόπεδο για φρούρηση, κανείς όμως δεν μας λέει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών επίσημα και τους ταΐζουμε με ειδική υπηρεσία έτοιμου φαγητού και τους πληρώνουμε από την τσέπη μας και θα μας σκοτώσουν στο τέλος.

Έγιναν όμως και άλλα επεισόδια στην Κρήτη και αλλού, αν και αυτά προσπάθησαν να τα θάψουν τα επίσημα κανάλια που δεν μας λένε της ειδήσεις που πρέπει αλλά κοιτάνε να τα κρύψουν όλα. Παλιά τουλάχιστον ήταν το ένα κανάλι με άλλο κόμμα το άλλο με άλλο κόμμα δηλαδή υποστήριζε άλλο κόμμα και έλεγε άλλες ειδήσεις, τώρα είναι σαν να βάζει καρμπόν!

Είπαμε πως πρέπει να μειωθούν οι συντάξεις στα 360 έως τα 600 ευρώ, αν και μπορεί να πάνε και παρακάτω από τα 360 ευρώ και της μειώσεις θα ακολουθήσουν και οι μισθοί και αυτοί προς τα κάτω. Δεν θέλουν να περάσουν ένα νομοσχέδιο όπως καταλάβατε αλλά πολλά ταυτόχρονα, να μας συνθλίψουν στην κυριολεξία.

Για αυτό βγήκε και ο Μητσοτάκης αρχηγός την ΝΔ! Ναι τον έβγαλε ο κόσμος, αν το νομίζετε αυτό είσαστε βαθιά νυχτωμένοι! Εδώ εμφανίζονται ικανοποιημένοι για την εκλογή του από Ουάσιγκτον και Γερμανία μεριά και δυσαρέσκεια από Παρίσι και Ρωσία.

Ήταν σχέδιο το να φάνε αυτούς που ήθελαν για να βγάλουν αυτόν που είχαν επιλέξει από το 2014. Όπως μας πάσαραν τον Σημίτη και εξόντωσαν τους υπολοίπους από το ΠΑΣΟΚ. Γιατί έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Γιατί έχει συμφωνήσει ακόμα και για μείωση μισθών στο δημόσιο, ακόμα και να διώξει δημόσιους υπάλληλους. Οι κολλητοί των απέξω που μας τους φέρνουν για σωτήρες και εμείς τα κορόιδα τους πιστεύουμε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνούσε αλλιώς η ΝΔ για οικουμενική με άλλο αρχηγό, κυνηγάνε τους καραμανληκούς πέρα για πέρα και ακόμα παραπέρα και όλα πάνε βάση σχεδίου. Μα για το καλό μας γίνονται όλα γιατί αμφιβάλλετε δεν μπορώ να το καταλάβω;

Έξαλλου κουτός είναι ο Μητσοτάκης να φάει αυτός την καυτή πατάτα; Όχι ας περάσουν τα μέτρα όλοι για να μπορέσει μετά αυτός να κυβερνήσει όπως του έχουν υποσχεθεί. Όλοι για την εξουσία, όλοι θέλουν θέσεις και αρχηγιλίκια και όλα αυτά γίνονται εν μέσω αρχής προεκλογικής περιόδου.

Εξ ου και η για πρώτη φορά στον ΟΑΕΔ τόσων πολλών προγραμμάτων για μεγάλης ηλικίας ανέργους πάνω των 50 ετών με τόσες πολλές θέσεις εργασίας!

Θα σε βάλουμε μέσα αλλά θα μας ψηφίσεις, όπως γίνετε πάντα σε αυτήν την χώρα όλα με δημοκρατικές διαδικασίες γίνονται και οι καλύτεροι απέξω οι χειρότεροι μέσα!

Σίγα μην καταφέρει να ελέγξει το κόμμα και να το ανεβάσει ο Μητσοτάκης, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Εδώ υπάρχουν δεκάδες ανακοινώσεις για εκλογές μέσα στον Φεβρουαρίου που θα γίνουν τον Μάρτιο!

Πως έτσι λένε στον Τσίπρα να της πραγματοποιήσει οι απέξω γιατί μετά θα της χάσει με μεγάλη ευκολία κλπ! Πως του της λένε και πως τον συμβουλεύουν οι καραμανληκοί πως του λένε κλπ! Μέχρι πως πάει στο νοσοκομείο γιατί αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα μάθαμε, είπε ο ένας πως του σωπάσανε τα νεύρα ο άλλος!

Σε λίγο θα μας πούμε πως του σωπάσανε τα νερά όπως λέγανε πως θα τον χωρίσει η Περιστέρα, όπως λέγανε παλιότερα και τέτοιες αηδίες και μπούρδες. Το θέμα είναι ένα και μόνο ένα πως τα κουκιά δεν βγαίνουν στον Τσίπρα και πως είναι καλύτερα να χάσει την εξουσία μετά από εκλογές και αφού δεν πρόκειται να βγει κανείς με αυτοδυναμία, παρά να πέσει η κυβέρνηση κατά την ψήφιση νομοσχεδίου.

Εξάλλου έχουν πολλά να περάσουν ακόμα όπως της νέες ταυτότητες αλλά και άλλα που θα τρίβουμε τα μάτια μας, άλλα ευτυχώς για εμάς δεν θα το επιτρέψει ο θεός να τα περάσουν.

Αλλά προέκυψε κάτι κατά την συγγραφή αλλά αναμενόμενο, η αντιπαράθεση Ιράν Σαουδικής Αραβίας!

Ναι ήταν αναμενόμενο, ναι γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο, ναι γιατί η Σαουδική Αραβία θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος. Η αντιπαράθεση που υπήρχε στα κρυφά βγήκε και στα φανερά, το ίδιο και ο πόλεμος που γίνετε και στην Υεμένη και στην Συρία αλλά έχει φτάσει και μέσα στην Σαουδική Αραβία.

Το Ιράν είναι σε διαφορετική φάση όχι γιατί έχει την υποστήριξη της Ρωσίας αλλά γιατί έκανε τα απαραίτητα ανοίγματα φιλελευθεροποίησης σταδιακά μέσα στην χώρα του. Άσχετα αν δεν φάνηκαν προσπάθησαν να αλλάξουν της δομές της χώρας τους αλλιώς θα πήγαιναν πολύ πίσω. Βιομηχανία, εκσυγχρονισμός της χώρας και πολεμική βιομηχανία δεν γίνετε από ηλίθιους φανατικούς μουσουλμάνους.

Αυτοί το κατάλαβαν και δούλεψαν σε δυο φάσεις πρώτα από όλα η εκπαίδευση των νέων και μετά το διώξιμο των φανατικών για να πεθάνουν αλλού πχ στην Συρία, στην Υεμένη και αλλού, τους διώχνουν από ανάγκη για να πολεμήσουν υπερασπίζοντας όμως τα συμφέροντα τους στο έπακρο.

Στην Σαουδική Αραβία τα πράγματα είναι αλλιώς ο εκσυγχρονισμός δεν έγινε και δεν πρόκειται να γίνει ποτέ και ήρθε το τέλος. Αν νομίζουν πως θα την γλυτώσουν είναι βαθιά νυχτωμένοι για αυτό και ο πακτωλός οπλών και οι χιλιάδες μισθοφόροι.

Οι Ιρανοί έδειξαν τα δόντια τους με πολύ έξυπνο τρόπο αποκαλύπτοντας δεύτερη βάση βαλλιστικών πυραύλων σκαμμένη μέσα σε βουνό και σταμάτησαν εκεί κάνοντας μόνο επίσημες διαμαρτυρίες για τον θάνατο των ανθρώπων με αποκεφαλισμό στην Σαουδική

Αραβία και ειδικότερα για την εκτέλεση του σιίτη ιμάμη Μπακίρ αλ Νιμρ γιατί έκανε αντιπολίτευση στην χώρα και στηλίτευε το καθεστώς.

Ας διαβάσουμε μερικά για αυτόν Ο σεΐχης Νιμρ αλ Νιμρ γεννήθηκε το 1959. Καταγόταν από την πλούσια σε κοιτάσματα πετρελαίου Ανατολική Επαρχία της Σαουδικής Αραβίας, όπου μένουν κυρίως οι σιΐτες, οι οποίοι είναι η μειοψηφία στη χώρα. Αφού σπούδασε 10 χρόνια στην Τεχεράνη, συνέχισε στις σπουδές του στη Δαμασκό της Συρίας.

Εκεί συναναστράφηκε επιστήμονες και κληρικούς των σιιτών και αποφάσισε να γίνει κληρικός. Προερχόταν άλλωστε από θρησκευόμενη οικογένεια, με πολλούς κληρικούς και ιεροκήρυκες.

Έγινε ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα του αντικαθεστωτικού κινήματος στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια. Ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους νέους της χώρας και ανάμεσα στις προτάσεις του, που θεωρήθηκαν πρωτοφανείς για τη χώρα, ήταν η προκήρυξη εκλογών.

Το 2006 συνελήφθη και ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από άνδρες της μυστικής αστυνομίας. Τρία χρόνια αργότερα, το 2009, διαμαρτυρήθηκε έντονα και δημόσια για την καταπίεση των σιιτών στην ανατολική χώρα και πρότεινε την απόσχιση της ανατολικής επαρχίας.

Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας αντέδρασε συλλαμβάνοντας τον σεΐχη Νιμρ αλ Νιμρ και άλλα 35 άτομα.

Κατά τη διάρκεια των διαμαρτυριών του 2011-2012, κάλεσε τους διαδηλωτές να αντισταθούν στις σφαίρες της αστυνομίας με τη φωνή του λαού και όχι με τη βία.

Τον Ιούλιο του 2012, ο αλ Νιμρ δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι και τον συνέλαβε, σε μια επιχείρηση που η σαουδαραβική αστυνομία περιέγραψε ως ανταλλαγή πυροβολισμών. Σε επεισόδια που ακολούθησαν για τη σύλληψή του, η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά του πλήθους σκοτώνοντας δυο άνδρες.

Ο ιμάμης ξεκίνησε απεργία πείνας ενώ σύμφωνα με μέλη της οικογένειάς του που τον είχαν επισκεφτεί στη φυλακή, ήταν καταβεβλημένος από τα βασανιστήρια και χωρίς δόντια.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2014 καταδικάστηκε σε θάνατο κατηγορούμενος γιατί αναζητούσε ξένη ανάμιξη στη Σαουδική Αραβία, για ανυπακοή στην κυβέρνηση και για χρήση όπλων κατά των δυνάμεων ασφαλείας. Την ίδια μέρα, συνελήφθη και ο αδερφός του Μοχαμεντ αλ Νιμρ, γιατί tweet-αρε πως ο σεΐχης καταδικάστηκε σε θάνατο.

Ενώ και ο ανιψιός του Αλί Μοχάμεντ αλ-Νιμρ είναι φυλακισμένος πριν από 4 χρόνια και έχει καταδικαστεί σε θάνατο με σταύρωση ένα χρόνο μετά τη σύλληψή του με την κατηγορία μεταξύ άλλων ότι συμμετείχε στις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης, ότι υποκίνησε αντιδημοκρατικές διαδηλώσεις χρησιμοποιώντας το κινητό του, ότι λήστεψε ένα φαρμακείο και ότι πραγματοποίησε ρίψη μολότοφ κατά των αστυνομικών αρχών.

Τα αναφέρουμε αυτά για να καταλάβουμε τι χώρα είναι αυτή η Σαουδική Αραβία και ποιοι τους υποστηρίζουν.

Μετά το κάψιμο της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας στο Ιράν από διαδηλωτές που η αστυνομία δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πλήθος, εκτός και αν χρησιμοποιούσε τυφλή βία και σκότωνε διαδηλωτές.

Για αντίποινα οι Σαουδάραβες βομβάρδισαν την πρεσβεία στην Υεμένη του Ιράν, αλλά η Περσία δεν τσίμπησε διάλεξε μόνο την διπλωματική οδό. Δηλαδή δεν εξετράπη ούτε σε δηλώσεις, ούτε σε τα σκληρά μέτρα και το πετρέλαιο δεν ανέβηκε. Έτσι και το τελευταίο χαρτί της Σαουδικής Αραβίας που είναι έτοιμη να χρεοκόπησε το έριξε στον βρόντο!

Αλλά τα φαινόμενα δεν τέλειωσαν εκεί μίλησε και το Πακιστάν πως θα υπερασπιστή την Σαουδική Αραβία και πως θα ρίξει ακόμα και πυρηνικά όπλα, αφού οι Σαουδάραβες μέσω των Αμερικανών τους έδωσαν τα χρήματα για να φτιάξουν πυρηνικά όπλα το Πακιστάν για αντίπαλο δέος με την Ινδία που είχε πυρηνικά όπλα.

Το πράγμα θέλει πολύ προσοχή γιατί θα μας απασχόληση για πολύ καιρό και οι ισραηλινοί έχουν καταλάβει, ότι οι Αμερικανοί όπου έβαλαν το χεράκι τους τα έκαναν προς το χειρότερο τα πράγματα. Για αυτό τα βρήκαν με την Ρωσία, για αυτό και οι προτροπές προς της οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από το Ιράν αλλά και την Ρωσία για να πολεμούν στην Συρία και αλλού να αφήσουν το Ισραήλ στην ησυχία του!

Εδώ είναι και το ζουμί της υπόθεσης το Ιράν φάνηκε καλό παΐδι και πως δεν ήθελε ούτε την αντιπαράθεση ούτε και να κάνει τίποτα κανό με πυρηνικά όπλα!

Γιατί τα λέμε αυτά; Γιατί πήγαμε αλλού σε άλλες χώρες;

Ναι πήγαμε αλλού γιατί το παιχνίδι, δεν παίζεται μόνο στην χώρα μας αλλά ολούθε και τα φαινόμενα είναι πολύ περίεργα! Ναι είναι πολύ περίεργα αυτά που συμβαίνουν και θα το καταλάβετε καλύτερα αν πάμε λίγο παραπέρα στο Αφγανιστάν.

Εκεί όλος τυχαίος αφού απέτυχαν οι Αμερικανοί παταγωδώς να αντιμετωπίσουν τους ταλιμπάν και φεύγουν με την ουρά στα σκέλια, εμφανίστηκαν οι φανατικοί ισλαμιστές του IS και τα έβαλαν με τους ταλιμπάν.

Πως δεν είναι αυτοί οι καλοί ισλαμιστές και πως πρέπει να εξοντωθούν τους διέσπασαν και άρχισαν οι μάχες μεταξύ τους. Το μεγάλο πρόβλημα με τους ταλιμπάν είναι πως δεν είναι ένα ενιαίο σύνολο αλλά διάφορες φυλές που την κοπάνησαν ή που περιμένουν να δουν τι θα γίνει, ποιος θα κερδίσει για να πάνε με τον νικητή ή που στράφηκαν στης κυβερνητικές δυνάμεις για προστασία.

Αν και υπάρχουν πολλά ακόμα να αναφέρουμε το σίγουρο είναι ένα, πως αφού τους χρησιμοποίησαν τους ισλαμιστές και υπάρχουν μέσα πολλοί πράκτορες τους οι Αμερικανοί δεν θα τους αφήσουν να πεθάνουν όλοι στην Συρία ή στο Ιράκ, αφού θα τους κυνηγήσουν ανελέητα οι Ρώσοι.

Προσπαθούν να τους σώσουν και το έκαναν αυτό μεταφέροντας τους με ελικόπτερα πολλές φορές οι Αμερικανοί λίγο πριν έρθει το τέλος τους και τους άφησαν να το κάνουν αυτό οι Ρώσοι, ενώ θα μπορούσαν να είχαν καταρρίψει τα ελικόπτερα με άνεση!!

Για να δείτε πως κάποιοι κλείνουν της συμφωνίες την κατάλληλη στιγμή και γιατί πήγε ο Κέρι στην Μόσχα, όχι μόνο για τον Ερντογάν όπως καταλαβαίνετε και να μείνει ο Άσαντ στην Συρία. Αλλά και άλλες συμφωνίες θα κάνουν γιατί δεν έχουν συμφωνήσει σε όλα ακόμα και άλλα θα γίνουν όπως δηλαδή θα τα φέρει ο Θεός προς όφελος μας.

Όπως καταλαβαίνετε πως τους πράκτορες τους οι ξένοι τους σώζουν για να τους χρησιμοποιούσουν άλλη φορά όπως δηλαδή έσωσαν τους δικούς τους 50.

Μέρος τρίτο

Ο πόλεμος Ρωσίας Τουρκίας

Βγήκαν στην φόρα και οι συνομιλίες του Καντάφι με τον Βρετανό πρωθυπουργό και μας έδειξαν την αλήθεια, γιατί ο Καντάφι τους προειδοποίησε για το ποιων των ανθρώπων που στήριξαν για τον εξοντώσουν και να διαλύσουν την Λιβύη.

Είχε πει πως με αυτούς τους φανατικούς δεν μπορείς να συζητήσεις για να τα βρεις, μετά από μένα θα στραφούν σε εσάς εναντίων της Ευρώπης! Αυτό αναμένετε να γίνει μέσα στο 2016 να χτυπήσουν ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις ανά την Ευρώπη, κάνοντας τύφλα τρομοκρατικά χτυπήματα που θα είναι χειρότερα από τους διδύμους πύργους στην Αμερική. Που εκεί στην

Αμερική δηλαδή η οπλοφορία των πολιτών κάνει τους μουσουλμάνους διστακτικούς στο να επέμβουν και όσες φόρες το έχουν τολμήσει έχουν εξοντωθεί σε μερικά λεπτά. Απλά η αμερικανική κυβέρνηση δεν το ανακοινώνει και μας λέει για τρελούς ή κακοποιούς.

Όπως υπάρχει και η αντίθετη άποψη γιατί θέλουν τον αφοπλισμό των Αμερικανών οι από πάνω για να κάνουν ότι θέλουν μετά, ενώ τώρα δεν μπορούν και το ξέρουν. Δύσκολα όμως θα τους πάρουν τα όπλα από τους λευκούς που ξέρουμε τι γίνετε στην Αμερική και πως τα κακοποιά στοιχειά είναι οι μαύροι και οι ισπανόφωνοι, δηλαδή ο λιγότερος μορφωμένος πληθυσμός.

Τώρα ετοιμάζουν εκστρατευτικό σώμα για να καθαρίσει την Λιβύη πριν προλάβουν να πάνε οι Ρώσοι. Γιατί ελέγχουν της πετρελαιοπηγές και παίρνουν αυτοί τα έσοδα οι φανατικοί μουσουλμάνοι δηλαδή και όχι οι εταιρίες που πλήρωσαν τους πολιτικούς για να επέμβουν, για να της ελέγξουν και να της πάρουν αυτές αλλά την πάτησαν.

Τα αλλεπάλληλα λάθη δεν κάνουν μερικούς να βάλουν μυαλό, γιατί αποδεικνύετε ότι οι μουσουλμάνοι είναι οι ποιο επιρρεπείς σύμμαχοι και πως πρέπει να μην τους εμπιστευτώ με τίποτα!

Ας γυρίσουμε πάλι στην περιοχή μας στην δύσμοιρη Ελλάδα

Εμείς φταίμε για όλα

Ναι εμείς φταίμε για όλα εμείς ψηφίζουμε αυτούς που μας κυβερνούν, εμείς τα κορόιδα περιμένοντας σωτήρες για να μας σώσουν ενώ όλα ήταν προδιαγεγραμμένα από καιρό. Το σχέδιο εφαρμόστηκε με μαθηματική ακρίβεια χτυπώντας εκεί που ήθελαν οι ξένοι, στην πατρίδα μας, στην θρησκεία μας, στην οικογένεια και στα πιστεύω μας.

Καταστρέφοντας τα καλά του Έλληνα την παλικάρια και το φιλότιμο του και να χάσει τον σεβασμό που τον χαρακτήριζε για χιλιάδες χρόνια.

Έναν σεβασμό στους αδύνατους, στους μεγαλύτερους, στην μάνα και στον πατέρα, στον παππού και στην γιαγιά. Να τελειώσουν την ελληνική ιστορία, να την θάψουν να μην την μαθαίνει κάνεις πια!

Για αυτό και όλο για νέα προγράμματα μάθησης μας μιλούσαν στα σχολεία και όλο χειρότερα πάει η παιδεία μας! Από το κακό στο χειρότερο, με εκατοντάδες εγκύκλιους που αναιρούν η μια την άλλη και μπλέκουν τα πράγματα.

Δηλαδή ένα χάλι όπως με την οικονομία με τα χιλιάδες παραθυράκια, με τους δεκάδες νόμους και της εκατοντάδες υπουργικές αποφάσεις. Όπως κατέστρεψαν την οικονομία της χώρας τα ίδια έκαναν και με την παιδεία, απλά πράγματα είναι αυτά.

Το σχέδιο προχωρούσε και οποίος εναντιωνόταν σε αυτό πήγαινε στο περιθώριο (οι τυχεροί δηλαδή και οι πολλοί) ενώ κάποιοι άλλοι πέθαιναν από διαφορές αιτίες!

Έτσι κατάφεραν να καταστρέψουν έναν πολεμικό λαό όπως ο ελληνικός, να του διδάξουν ξένα πρότυπα, να τον φέρουν σε χαλάρωση για να μην μπορεί να αντισταθεί και να ασχολείται μόνο με το σεξ, την βόλτα και τα χρήματα.

Να μην παλεύει για την επιβίωση της δικής του αλλά και της φυλής, να μην κάνει οικογένεια και παιδιά, να μην θέλει να αναλάβει υποχρεώσεις και να κάθετε στης καφετερίες αργός κοιτάζοντας τα χάλια του, περιμένοντας το τέλος που κοντεύει να έρθει. Ποιος σέβεται γυναίκα την σήμερον ημέρα;

Που είναι οι παλιές μανάδες που κοίταζαν το σπίτι τους και τα παιδιά τους;

Τώρα κοιτάνε να είναι μέσα στην μόδα, να τα βγάλουν όλα έξω σε κοινή θέα και να έχουν γκόμενους για να περνάνε την ώρα τους. Λες και δεν έχουν δουλειές να κάνουν, σπίτι και παιδιά και μετά λέμε και μιλάμε για υπογεννητικότητα!

Όχι πως δεν φταίμε και εμείς οι άντρες, φταίμε και παρά φταίμε σε πολλά θέματα και πράγματα.

Μετά ήρθαν και οι ξένοι εδώ αποσταλμένοι για να τελειώσουν τα υπόλοιπα, αφού πρώτα αφόπλισαν τους Έλληνες από όπλα.

Τους άφησαν ανήμπορους να αντιδράσουν τους επέβαλαν και περιοριστικούς νόμους για αυτό και δεν τους εκπαιδεύουν στην στρατιωτική τους θητεία. Ναι το κάνουν για να μην ξέρουν να πολεμήσουν για να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν των εσωτερικό και τον εξωτερικό εχθρό!

Για αυτό και οι καραμπίνες με μόνο δυο φυσίγγια μέσα, για αυτό πως αν υπερασπίσεις το σπίτι σου από τον εισβολέα θα καταλήξεις στην φυλακή. Ενώ ξέρουν τα πάντα πως οι ξένοι έχουν καλάσνικωφ και πως θέλουν να σκοτώσουν!

Κανείς όμως από τους από πάνω δεν αντιδρά και κανείς δεν κάνει νόμους ίδιους με της υπόλοιπης Ευρώπης που εκεί πωλούνται ελευθέρα τα κυνηγητικά ραβδωτά όπλα ελευθέρα, ακόμα και περίστροφα φλόμπερ και διόπτρες.

Εδώ όμως φοβόμαστε μην τα χρησιμοποιήσουν για να εξοντώσουν τους εχθρούς εσωτερικούς και εξωτερικούς όταν γίνει το μεγάλο μπαμ.

Δεν θέλουμε επουδενεί εκπαιδευμένους στρατιώτες και έφεδρους με σκοπευτικές ικανότητες, γιατί με τα ραβδωτά κυνηγητικά όπλα θα της είχαν αποκτήσει. Θα είχε γίνει αυτό αφού θα πήγαιναν υποχρεωτικά στα σκοπευτήρια και περνώντας από ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης των οπλών για χρήση μέχρι τα 300 μέτρα.

Αλλά εδώ τα βαφτίζουν όπλα ελευθέρου σκοπευτή και ανησυχούν δήθεν για βολές στα 800 μέτρα, όταν δεν υπάρχουν σκοπευτήρια για βολές πάνω από τα 300 μέτρα και ειδική εκπαίδευση για να γίνει αυτό. Αλλά κάνουν πως ξεχνούν ότι αυτά είναι πανάκριβα όπλα και με διόπτρες που κοστίζουν περισσότερο από τα όπλα! Λες και στην Αμερική που είναι ελεύθερα σκοτώνουν ο ένας τον άλλον από τα 800 μέτρα;

Ας μην γελιόμαστε σε αυτά γιατί κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει πουθενά, παρά μόνο στο μυαλό αυτών που κυβερνούν την χώρα μας που κάνουν μονίμως τα αντίθετα από αυτά που πρέπει. Θα τελειώσω με αυτό: πως εκθέσεις που έχουν συνταχτεί για αυτό το θέμα από οικονομικής άποψης όμως για την οπλοκατοχή.

Δηλαδή μόνο για ραβδωτά κυνηγητικά όπλα αλλά και κανονικά, όχι όμως μόνο με δυο φυσίγγια μέσα για σκοποβολή όμως και όχι για κυνήγι, συν την χρήση, την κατοχή και τους αναλογούντες φόρους θα έφταναν στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε 20 χρόνια!

Εδώ αν αγοράσουν όσοι έχουν κυνηγητικά όπλα ένα ακόμα κλπ γιατί ακόμα και στης σφαίρες έχουν βάλει φόρους, μπορεί να είναι και παραπάνω από 10 δισεκατομμύρια τα έσοδα για το κράτος!

Που θα φτάσει στα 15 δισεκατομμύρια για μερική οπλοκατοχή ημιαυτόματων οπλών αλλά μόνο για μερικές κατηγορίες ενεργών εφέδρων που θα συμμετέχουν στα προγράμματα εφεδρείας και στης λέσχες εφέδρων κλπ!

Λεφτά δεν έχουμε αλλά δεν τα θέλουμε αν κάνουν καλό στον τόπο! Ελπίζω να το καταλάβατε γιατί δεν θέλει κανένας να είναι σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο η εφεδρεία στην Ελλάδα, λέτε να μην το ήξεραν όταν έκαναν της μειώσεις της στρατιωτικής θητείας;

Όταν απαγόρευαν στους στρατιωτικούς να κάνουν εκπαίδευση και να δίνουν μαχητικό πνεύμα στους στρατιώτες; Όταν μας λένε συνεχώς πως πόλεμος δεν θα γίνει κλπ!

Το μόνο που θέλουμε είναι να μας έρθουν ακόμα μέσα στο 2016 άλλα 3 εκατομμύρια λαθρομετανάστες για να τελειώσουμε και να μην μπορεί να τους αντιμετωπίσει κανείς! Έτσι θα ξεπεράσουν όλο τον αντρικό πληθυσμό ακόμα και από τα παιδιά και τους γέρους, γιατί τώρα αν βγάλουμε τα παιδιά και τους γέρους που δεν μπορούν να πολεμήσουν ίσα είμαστε.

Στο τέλος του 2016 θα έχουμε μια αναλογία διπλάσιοι αυτοί από εμάς! Δηλαδή βάση λογικής θα μας σφάξουν και θα το κάνουν όταν λάβουν την εντολή και θα είναι τόσοι πολλοί που δεν θα μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Τους βλέπετε με τι ακριβά κινητά έρχονται στην Ελλάδα και πως μιλάνε με αυτά συνεχώς που δεν τα έχουμε εμείς, ποιος τους τα δίνει τα κινητά των 400-700 ευρώ; Και ποιος τους χρηματοδοτεί και τους δίνει τα χρήματα για να έρχονται εδώ; Ασφαλώς και υπάρχουν και οι ταλαίπωροι προσφυγές αλλά δυστυχώς αυτοί είναι η μειοψηφία, οι υπόλοιποι είναι φανατικοί μουσουλμάνοι σε νεαρή ηλικία από όλες της χώρες.

Για το τι έρχονται να κάνουν εδώ είναι γνωστό της πάσει, όπως ότι έχουν κανάλια επικοινωνίας μεταξύ τους ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας είναι σε ισχύ και με αυτή θα πάθει και ζημιά και η ανεγκέφαλη Ευρώπη και αυτή θα πάθει την μεγαλύτερη ζημιά.

Ήδη όμως η Δανία και η Σουηδία ξεκίνησαν να αντιστέκονται στο ρεύμα των προσφυγών, μήπως όμως είναι μέρος του σχεδίου για να μας τους στείλουν όλους πίσω εδώ στην Ελλάδα;

Μπορεί αλλά ευτυχώς ο θεός δεν θα το επιτρέψει αυτό και θα μας γλυτώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή, αφού μας δώσει πρώτα ένα μεγάλο μάθημα που τον ξεχάσαμε και στραφήκαμε προς της Ευρώπη στην ύλη στην ανομία και στα χρήματα και στης απόλαυσης.

Υπάρχει όμως ακόμα κάτι να αναφέρουμε: λένε οι ανεγκέφαλοι Ευρωπαίοι πως θα κλείσουν τα σύνορα και πως θα αφήσουν εδώ μέσα στην Ελλάδα τους λαθρομετανάστες! Λες και πως θα μπορέσουν να τους συγκρατήσουν στα Σκόπια όταν ορμήσουν χιλιάδες, για να μην πω πάνω από ένα εκατομμύριο από δαύτους για να σπάσουν τα σύνορα και να μπουν μέσα; Τι θα κάνουν θα τους πυροβολήσουν και θα τους σκοτώσουν;

Θα το κάνουν όταν θα υπάρχουν τα κανάλια και θα τα μεταδίδουν αυτά; Αυτά για να ξέρουν κάποιοι πως υπάρχουν πάντα τρόποι να αντιδράσεις αρκεί να το θελήσεις να το κάνεις.

Τα γεγονότα με χρονική σειρά.

Πτώση της κυβέρνησης, τους λόγους τους αναφέραμε για αυτό και η πρεμούρα να μαζέψουν λεφτά μπας και προλάβουν και γλυτώσουν.

Για αυτό και ψάχνουν τα εμβάσματα στο εξωτερικό μετά από τόσα χρόνια και μετά θα τους καλέσουν στην εφορία για να δηλώσουν εισοδήματα που δεν είχαν δηλώσει αντί να τους βουτήξουν και να τους κλείσουν μέσα και να τους τα πάρουν όλα για να βάλουν μυαλό και μετά θα αρχίσουν της δόσεις για να το σώσεις κλπ.

Αν τα καταφέρουν κερδίζουν το πολύ έναν μήνα, ακόμα παραπάνω δεν πάει με τίποτα τα είπαμε και πριν. Δεν το λέω εγώ το είπε και ο Τσακαλώτος στον Τσίπρα και με επιβεβαίωσε πως έχουν ένα με δυο μήνες ζωή μετά την συνάντηση που είχε με τον Σόιμπλε.

Από την άλλη μεριά ο Κυριακός Μητσοτάκης δεν εμφανίζει καμία δυναμική στης πρόσφατες δημοσκοπήσεις και κερδίζει από μόνο την φθορά του Σύριζα και τα αλλεπάλληλα λάθη του Τσίπρα που έχει αγχωθεί και έχουν πάθει τα νεύρα του βλέποντας πως θα χάση την εξουσία μέσα από τα χέρια του μόνο και μόνο γιατί ευθύνεται ο ίδιος και τα αλλεπάλληλα λάθη του αυτή είναι και η αλήθεια για να πάμε και στο προηγούμενο μέρος που είχε αναφερθεί πως επισκέφτηκε νοσοκομείο κλπ ο Τσίπρας γιατί τα γράφω σε συνέχειες και με μεγάλα χρονικά διαστήματα το ένα με το άλλο γιατί κάτι με εμποδίζει να συνεχίζω το κείμενο ενώ θέλω να φτάσω στο τέρμα που είναι η σύγκρουση Ρωσίας Τουρκίας τα μετέπειτα και ασφαλώς το τέλος που είναι η σύγκρουση δυτικών Ρωσίας και όλα όσα θα γίνουν μέχρι να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη στα χέρια μας!

Έτσι φτάσαμε στις εκλογές

Ναι φτάσαμε στις εκλογές που δεν θα βγει κάνεις είναι δεδομένο αυτό. Δηλαδή η πτώση του Σύριζα και η άνοδος της ΝΔ με σχεδόν ιδία ποσοστά, με διάφορα δηλαδή κάτω από 3 μονάδες.

Οπότε κυβέρνηση όχι αυτοδύναμη αλλά ούτε συνεργασίας δεν μπορεί να βγει, γιατί ούτε με 3 κόμματα δεν θα πιάνεις τους 155 βουλευτές. Έτσι μένει μόνο η λύση συνεργασίας που θα την ονομάσουν οικουμενική κυβέρνηση απλά πράγματα. Όλοι μαζί και οι δυο απέξω που οι απέξω θα είναι το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.

Εδώ υπάρχει μια ένσταση γιατί προσπαθούν να αλλάξουν τον νόμο να μπορεί να μπει στην βουλή κόμμα που συμπληρώνει το 2% του εκλογικού κόμματος, αντί για το 3% που είναι έως σήμερα.

Αν το κάνουν θα είναι βόμβα στα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος γιατί καλή η απλή αναλογική όχι όμως για εμάς που έχουμε την μουσουλμανική μειονότητα και δεν θα θέλαμε με τίποτα να βγει μουσουλμανικό κόμμα στην βουλή.

Άλλα προσπαθούν για να βρουν τα δεκανίκια για να συνεχίζουν να έχουν την εξουσία και να μας κακοποιούν με της ενέργειες τους!

Εξάλλου πότε δεν έκανε καλό στον τόπο μια πολυκομματική κυβέρνηση αλλά μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις.

Θα κάνουν την κυβέρνηση, θα μοιράσουν τα υπουργεία, θα αρχίζουν να παίρνουν τα μέτρα το ένα μετά το άλλο χωρίς οίκτο και μετά θα γίνει το μεγάλο μπαμ και θα την κοπανήσουν σαν τα ποντίκια! Θα έρθει η πτώχευση, ο πόλεμος και η πείνα.

Γιατί;

Γιατί θα απαιτήσουν να πάρουν τον πλούτο της Ελλάδας, το πετρέλαιο μας κλπ. Γιατί μας εκβιάζουν συνεχώς δεν μας δίνουν τα συμφωνημένα χρήματα, 5 δισεκατομμύρια η δόση που θα έπρεπε να μας δώσουν για το τέταρτο τρίμηνο του 2015 και αρκετά που μας έχουν φάει και δεν τα βλέπουμε ή δήθεν εμείς δεν τα πήραμε!

Γιατί βλέπουμε την συμπεριφορά τους στο Νταβός και πως φέρθηκαν στο Έλληνα πρωθυπουργό λέγοντας του δημόσιος και μεγαλοφώνως ηλίθιε! Γιατί θέλουν να πάρουν το ταμείο αποκρατικοποιήσεων στο Λουξεμβούργο και να μην μας αφήσουν ούτε δεκάρα και τέλος γιατί θέλουν να μας κατεβάσουν τους μισθούς και της συντάξεις κοντά στο μηδέν.

Συν ότι θέλουν να αφήσουν τους λαθρομετανάστες να μας σκοτώσουν αφού πρώτα πάρουν τα σπίτια των Ελλήνων και τους πετάξουν έξω. Προς θεού δεν λέω πως δεν φταίνε αρκετοί Έλληνες που πήραν δάνεια αλλά υπάρχουν και άλλοι τόσοι που δεν φταίνε και υπάρχει και ένα μικρό ποσοστό που κάνει την κορόιδα και δεν πληρώνει της δόσεις των δανείων.

Η διάλυση της χώρας!

Το σχέδιο διάλυσης της χώρας μια χαρά το εκτέλεσαν ειδικότερα ο Σημίτης αλλά και άλλοι. Κατάφεραν να διαλύσουν έναν περήφανο λαό σε μερικά χρόνια, να καταστρέψουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας, να μην του αφήσουν ίχνος ανθρωπιάς, να φέρουν τους ξένους για να φουντώσει η εγκληματικότητα!

Να του κλέψουν τα χρήματα με το σκάνδαλο του χρηματιστήριου, να του φάνε τα αποθεματικά των ταμείων και με το σκάνδαλο του χρηματιστήριου και με τα δομημένα ομόλογα. Να του χορηγήσουν αβέρτα δάνεια, να τον βάλουν στην ΟΝΕ με το ζόρι και από την πίσω πόρτα!

Να του λένε να βάζει τα χρήματα του στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου για να κονομήσει παραπάνω τόκους και τα τελευταία αποθεματικά των ταμείων! Να το κάνει για να μπορέσουν να του τα κουρέψουν για να μειώσουν δήθεν το χρέος και να χάσει και τα τελευταία του χρήματα και τα τελευταία αποθεματικά για την σύνταξη του. Βρε ποσό μας αγαπάνε οι άνθρωποι και όλα για το καλό μας τα κάνανε.

Τώρα ήρθε η ώρα να μας πάρουν τα σπίτια για να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες και γιατί θα το κάνουν αυτό; Θα το κάνουν για να μπορέσουν να φέρουν όχι μόνο της οικογένειες τους όπως θα νόμιζε κανείς αλλά όλο τους το σκυλολόι αδέρφια, ξαδέλφια, θείους κλπ για να γίνουν μέσα σε έναν χρόνο παραπάνω από εμάς!

Υπάρχει και κάτι άλλο στους σχεδιασμούς τους, αυτή η ώρα ήρθε να μας πετάξουν έξω από την Σέγκεν, να μας κλείσουν τα σύνορα για να μείνουν όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες εδώ. Τα ακούτε όλα αυτά από τους Ευρωπαίους πως σε 4 μήνες κλπ και πως κατηγορούν την Ελλάδα και για την Τουρκία που όλοι το ξέρουν πως αυτή στέλνει τους λαθρομετανάστες εδώ τσιμουδιά.

Το σχέδιο περιλαμβάνει και τα δυο τεράστια κέντρα κράτησης- φύλαξης των λαθρομεταναστών στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, των 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών! Άσχετα αν δεν θα είναι μόνο δύο και να τα φτιάξουμε γιατί θα μας δώσουν ορισμένα χρήματα παραπάνω για να έχουμε να τους ταΐζουμε!

Ακόμα το συζητάνε να μας ελαφρύνουν το χρέος, αρκεί να κρατήσουμε τους λαθρομετανάστες εδώ μέσα στην Ελλάδα. Προσοχή και όλα αυτά όταν οι λαθρομετανάστες μας έχουν στοιχίσει 7-9 δισεκατομμύρια ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια με επίσημα στοιχεία υποβαθμισμένα, πρώτα είπαν 7 δις μετά είπαν 9 δις κλπ!

Το σχέδιο ήρθε η ώρα να ολοκληρωθεί, αλλά ευτυχώς για εμάς όχι όπως το θέλουν αυτοί οι απέξω και ειδικότερα οι Γερμανοί.

Το είχαν προσχεδιάσει για χρόνια αυτό να μας στείλουν τους λαθρομετανάστες και να τους παρκάρουν εδώ κλείνοντας τα σύνορα. Θα κλείσουν τα σύνορα όχι της Ελλάδας με την Τουρκία, αλλά πετώντας την Ελλάδα έξω και μετά να αρχίσουν όλα τα παρατράγουδα.

Να τους ξεσηκώσουν ώστε να μπορέσει η Τουρκία να αρπάξει ένα κομμάτι, να χάσουμε την ΑΟΖ αφού θα μας σφάζουν εδώ μέσα και ο στρατός θα πρέπει να καθαρίσει. Αλλά και αφού θα αντιδράσουμε και θα πολεμήσουμε για να μην μας σφάξουν όλους, θα έχουμε και την γενική κατακραυγή των απέξω πως για όλα όσα γίνονται φταίμε μόνο εμείς!

Αυτό είναι το σχέδιο μάγκες που θα γινόταν σε βάρος μας, για αυτό έδωσε τα 11 δις ο Σόρος και οι συμφωνίες με την Γερμανία και με την Μέρκελ! Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο τους αλλά ξέχασαν την Ρωσία και τον Πούτιν και πως δεν θα τους αφήναν να ελέγξουν και να τα πάρουν όλα αυτοί. Δηλαδή οι Αμερικανοί με τους Γερμανούς όλο το μερίδιο από τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο της νοτιανατολικής μεσόγειου.

Αυτά δηλαδή που λέω για χρόνια αλλά εδώ αγρόν αφορίζουν που δεν βλέπουν την τύφλα στα μάτια τους οι διάφοροι σχολιαστές και γιατί γίνονται όλα! Το σχέδιο Κίσινγκερ που άρχισε να υλοποιείτε το 1989 σχεδόν αυτά έλεγε με όλες της λεπτομέρειες.

Να μας πάρουν τα πάντα τσάμπα και να είμαστε και χρεωμένοι και να φταίμε για όλα εμείς και μόνο εμείς. Εμείς να είμαστε οι κακοί που πνίγονται οι λαθρομετανάστες στο Αίγιο που δεν γκρεμίζουμε τον φράκτη του Έβρου και δεν ευθύνονται οι Τούρκοι διακινητές των λαθρομεταναστών ούτε στο ελάχιστο!

Εμείς φταίμε που δεν τους βάζουμε στην χώρα μας και δεν τους κρατάμε εδώ, εμείς φταίμε για όλα! Η λογική του παράλογου σε όλο της το μεγαλείο αλλά θα το πληρώσουν αυτό, ήρθε η ώρα να γίνουν όλα να επαληθευτούν οι προφήτες.

Έγινε και η εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη σαν τον νέο πρόεδρο της ΝΔ! Τον ψηφίσαν τόσοι λίγοι και ασχολήθηκαν με την διαδικασία μόνο τόσος λίγος κόσμος! Δηλαδή όσους σταυρούς θα έπαιρνε στην Β Αθήνας μόνος του αν κατέβαινε σε εκλογές την παλιά εποχή, τόσες πήρε σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σίγα τα λάχανα και σίγα στην διαδικασία της εκλογής. Είναι ο επόμενος προσχεδιασμένος πρωθυπουργός αλλά δεν έχει δυναμική το κόμμα της ΝΔ. Θέλουν να φέρουν και το Ποτάμι στην ΝΔ που έγινε από χείμαρρος που μας έλεγαν στης δημοσκοπήσεις λιμνούλα που πάει να ξεραθεί για να πάρουν ένα 2 με 3% παραπάνω, γιατί αν δεν το πάρουν ίσα με τον Σύριζα είναι!

Τέτοια δυναμική μα τέτοια δυναμική, όσο σπρώξιμο και να φάει δεν ανεβαίνει με τίποτα η ΝΔ! Αλλά πως θα γινόταν αυτό λέγοντας πως συμφωνεί με τα μέτρα που παίρνει ο Σύριζα αλλά ας τα πάρει αυτός. Δηλαδή εμείς συμφωνούμε μεν διαφωνούμε δε (διαφωνούμε γιατί εμείς θα τα παίρναμε καλύτερα) αλλά η διαφωνία δεν βγαίνει ούτε παρά έξω μπας και ψήσουμε κανέναν ψηφοφόρο!

Τέτοιος σκοτωμός για το ποιος θα πάρει τα μέτρα των δανειστών δεν έχω ξανά δει στην ζωή μου. Μα τόση αγάπη ποια στους γερμανούς και στους ευρωπαίους δεν ξανάδα στην ζωή μου! Αυτοί που μας κυβερνούν αγαπούν τους ξένους δυνάστες ποιο πολύ από τον λαό που κατέστρεψαν και υποφέρει!

Το Ιράν!

Το Ιράν τα κατάφερε πολύ καλά με την ιστορία των πυρηνικών, αφού έβγαλε εκατοντάδες φυγοκεντρωτές τόσο βιαστικά και γρήγορα που πολλούς τους χάλασε! Έκανε τόσο γρήγορα γιατί έτσι του είπαν πως πρέπει να κάνει και να τους αποθηκεύσει κάπου.

Έτσι το επιβράβευσαν με την άρση των κυρώσεων και του εμπάργκο. Κουραφέξαλα μπούρδες και αηδίες για τα μάτια του κόσμου έγιναν αυτά, αλλού είναι η αλήθεια για άλλον λόγο το έκαναν αυτό. Μα είναι τρομερά λογικό να πλησιάσουν το Ιράν για να το βγάλουν από την αγκαλιά της Ρωσίας!

Τώρα που τους πόνεσε, τώρα το θυμήθηκαν, τόσα χρόνια στην απέξω το είχαν. Το κακό παΐδι που αυτοί το έδιωξαν, αυτοί του φέρθηκαν άσχημα αλλά δεν έπρεπε αυτό να φύγει! Σαν εμάς ένα πράγμα που όλο μας διώχνουν, δεν μας θέλουν και όλο εκεί τριβόμαστε κοντά τους!

Τι να κάνουμε ένα βίτσιο έχουμε και εμείς, ανήκουμε εις την δύσιν που δεν μας θέλει η δύση και που μας έχει καταστρέψει η δύση! Αλλά εκεί εμείς τον χαβά μας, το σίγουρο κορόιδο, οι γες μεν. ότι θέλει το αφεντικό να μην του χαλάσουμε το χατίρι!

Άντε το πολύ, πολύ να πάρουμε και μερικά όπλα από την Γαλλία άντε και μερικά από τους ρώσους για να μην τους στενοχωρήσουμε και αυτούς, αλλά μέχρι εκεί τίποτα άλλο! Άλλοι είναι οι ξύπνιοι όμως και άλλοι κοιτάνε τα εθνικά τους συμφέροντα.

Και τώρα ξαφνικά άρχισαν οι αγάπες και τα λουλούδια, ότι θέλει το Ιράν να του δώσουμε τα πάντα. Εξάλλου τέρμα η Σαουδική Αραβία δεν έχει άλλα χρήματα, πρέπει να βρούμε ένα άλλο κορόιδο για να του τα αρπάξουμε! Τώρα αν αποσύρει και τα στρατεύματα του από τη Συρία ακόμα καλύτερα.

Και να οι συμφωνίες για όπλα αλλά κυρίως για άλλα προϊόντα, ακόμα και για επιβατικά αεροσκάφη. Λέτε να είναι κορόιδα οι Πέρσες; Να την πατήσουν σαν το Σάχη; Δεν το νομίζω σε καμία περίπτωση.

Ναι θα πάρουν και θα αγοράσουν από ολούθε, αλλά θα πάρουν και κατασκευαστικό έργο για την χώρα τους και θα στήσουν και της βιομηχανίες παραγωγής. Θα κερδίσουν σε τεχνογνωσία και θα βάλουν τους επιστήμονες τους να μάθουν τα πάντα. Εξάλλου έχουν την ανάλογη μαγιά με της αντιγραφές αμερικανικών οπλικών συστημάτων.

Θα το πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, εξάλλου η σύμπλευση με την Ρωσία τους ευνόησε. Υπάρχει και κάτι ακόμα η Τουρκία ήταν απαραίτητη γιατί η δύση έχασε το Ιράν, τώρα ποια δεν τους χρειάζεται, αυτό ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας.

Πότε σταμάτησε το εμπάργκο αμερικανικών οπλών στην Τουρκία;

Μα όταν έφυγε ο Σάχης από το Ιράν το 1978!

Από το 1974 έως το 1978 ήταν στην απέξω οι Τούρκοι, αν τους βοήθησαν ήταν γιατί συνόρευαν με την USSR και γιατί έχασαν έναν πολύτιμο σύμμαχο τους. Τώρα πιστεύουν πως θα τον ξανά κερδίσουν οι Αμερικάνοι, δύσκολο όμως όπως παλιά.

Οι Ευρωπαίοι κερδίζουν μέχρι στιγμής και ας μην εκπλαγούμε αν δούμε να αγοράζουν και τα Ραφαέλ. Θα πάρουν και αμερικάνικα οπλικά συστήματα λίγα και με μέτρο γιατί οι ανάγκες τους είναι πολλές. Όποιος όμως τους δώσει τεχνογνωσία θα κερδίσει και τα συμβόλαια.

Έχουν πάντως αποθηκευμένα χρήματα εκτός από της παγωμένες καταθέσεις τους στο εξωτερικό που αυτά έχουν και τον νόμιμο τόκο, αλλά και τα οπλικά συστήματα που τα είχαν πληρώσει και δεν τα είχαν πάρει. Γενικά όμως έχει πολύ ψωμί η δουλειά εκεί και όλοι τρέχουν να προλάβουν.

Μέχρι και ο δικός μας έτρεξε εκεί ο πρωθυπουργός μαζί με την περιστέρα, μπας και γλύψει κανένα κοκαλάκι! Είναι και οι εφοπλιστές που θα αναλάβουν την διακίνηση πετρελαίου, με τα ελληνικά πλοία θα γίνει η διακίνηση γιατί νομίζετε πως πήγε εκεί ο Τσίπρας;

Μα για να εξυπηρέτηση τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών, δηλαδή εφοπλιστών και μεγαλοεπιχειρηματιών με κατασκευαστικές εταιρείες, άντε να κάνει κάτι και για εμάς για να πάρουμε και λίγο πετρέλαιο με δόσεις!

Ξεφύγαμε από το θέμα μας;

Όχι γιατί αυτό είναι το θέμα μας η διάσπαση της συμμαχίας Ιράν- Ρωσίας. Αν τα καταφέρουν οι δυτικοί να ξεκόψουν το Ιράν και να το βγάλουν από την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την Ρωσία, θα έχουν επιτύχει μια νίκη και θα έχουν βρει το επόμενο θύμα για να του τα τρώνε. Αφού θα διαλυθεί και η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία.

Ναι θα διαλυθούν και οι δυο χώρες και αυτό θα γίνει πολύ σύντομα σε πολλά κομμάτια η κάθε μια για διαφορετικούς λόγους. Αν η Σαουδική Αραβία είχε ακόμα τεράστιες ποσότητες πετρελαίου θα την στήριζαν αλλά δεν έχει. Έτσι θα βρεθεί στην δίνη της ανικανότητας, της φτώχειας και του εξτρεμιστικού μουσουλμανισμού, αλλά ίσως αυτό να είναι και μέρος του σχεδίου.

Να σπρώξουν τους φανατικούς μουσουλμάνους εκεί για να γίνει το επόμενο πεδίο μάχης και να σφάζονται μεταξύ τους για πολλά χρόνια.

Σε ένα κράτος που δεν θα μπορεί να αντιδράσει και σε μια κυβέρνηση που δεν θα είναι ισχυρή. Ναι έβγαλαν μόνοι τα μάτια τους εκεί κάτω στην Σαουδική Αραβία και δεν προχώρησαν για να εκσυγχρονίσουν την χώρα. Αλλά θα μου πεις εδώ ο Καντάφι τους έδωσε τόσα και πάλι ζώα έμειναν.

Σπίτια για να μείνουν γιατί έμεναν στης σκηνές και το βραδύ πήγαιναν και έμεναν πάλι στης σκηνές και κοιμόντουσαν εκεί και όχι μέσα στα σπίτια τους!

Τους μόρφωσε στέλνοντας τους στο εξωτερικό για να βγάλουν πανεπιστήμια και πολυτεχνεία, τους έδινε χρήματα και τι δεν έκανε, όχι όμως ότι ήταν και άγιος.

Ξύπνησαν όμως;

Δυστυχώς όχι!

Αυτό αποδεικνύει ότι ο μουσουλμάνος δύσκολα θα αλλάξει ακόμα και αν μορφωθεί και πρέπει να περάσουν πολλές γενιές για να γίνει αυτό. Εδώ στην Τουρκία αυτό πάλεψε να κάνει ο Κεμάλ και ακόμα στουρνάρια είναι και ψηφίζουν τον Ερντογάν, είναι τόσο πίσω μέσα στα βάθη της Ασίας που οι μουσουλμάνες δεν φορούν ούτε εσώρουχα!

Ναι ούτε κυλόττες δεν έχουν να φορέσουν! Μόνο οι κρυπτοχριστιανοί και οι μη φανατικοί μουσουλμάνοι, οι Έλληνες μουσουλμάνοι που έφυγαν με την ανταλλαγή το 1923 πάνε μπροστά στην Τουρκία και ελάχιστοι από τους υπόλοιπους. Το κοράνι σε καταστρέφει με αυτά που λέει και δεν μπορεί να ξυπνήσει το μυαλό σου.

Ας δώσουμε ένα ακόμα παράδειγμα: στο χωριό Χαδμιτιέ της Συρίας υπάρχουν Έλληνες Κρήτες που τους μετέφεραν εκεί οι Τούρκοι. Στους αραβοϊσραηλινούς πολέμους μετείχαν και αυτοί και το 1967 και το 1973 με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τους άραβες μουσουλμάνους.

Σε πολλές περιπτώσεις ήταν οι μόνοι που έμειναν να χειρίζονται τα ΑΑ πυροβόλα, όταν οι άλλοι το είχαν βάλει στα πόδια και ο εχθρός τους χτυπούσε και τελικά κατέρριψαν ισραηλινά αεροσκάφη! Το DNE του Έλληνα πολεμιστή πάντα υπάρχει!

Όσο για την Τουρκία και της Σαουδική Αραβία αυτοί θα το τραβήξουν μέχρι το τέλος. Κάνοντας επανωτά λάθη το ένα πίσω από το άλλο χωρίς λογική, ενεργώντας σπασμωδικά, βλέποντας το τέλος να έρχεται και να μην μπορούν να το αποφύγουν και θα συνεχίσουν χωρίς να κάνουν πίσω.

Σαν τον Χίτλερ ένα πράγμα που όλα είχαν χαθεί και αυτός συνέχιζε εκεί ακάθεκτος. Έτσι θα κάνουν και η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία και μετά θα έχει έρθει και το τέλος τους μαζί, στάχτη και μπούλμπερη θα γίνουν και οι δυο χώρες.

Συνεχίζεται…


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button